Lente Herbronning voor je Natuurlijk Innerlijk Leiderschap

Jos Meekers Consultancy, Borgloon (B)

01/02/2011

Trefwoorden: Vera Box-Thijs, Jos Meekers, Koningsteen, Zuivering

 
   
 
 
 http://www.inimail.be/mailing-files/20110201.JosMEEKERS/image001.jpg
‘Lenteherbronning voor je
Natuurlijk Innerlijk Leiderschap’
Integratie ‘Body-Heart-Mind-Spirit’
Innerlijke Rust - Kracht – Zelfrealisatie
  met Vera Box-Thijs en Jos Meekers
De mens kan, als bewust wezen, tussen Hemel en Aarde staan. Hij/zij kan het energetische niveau in de materie zien werken - maar ook het meest stoffelijke levensaspect ‘verheffen’  tot een sacraal gegeven. Ons lichaam wordt wel eens onze ‘werkezel’ genoemd voor dit menselijke leven.
Maar als we er niet goed voor zorgen, of er te weinig naar luisteren, kunnen we niet datgene in de materie neerzetten wat we via onze intuïtieve of meditatieve mogelijkheden als Inspiraties ontvangen. De bij ieder mens aangeboren spirituele mogelijkheden hebben net een zo geïntegreerd en helder mogelijk ‘fysiek voertuig’ nodig om zich te kunnen manifesteren in deze 3D wereld.
De complementariteit van deze beide energieën, inspiratie en manifestatie, is een steeds weerkerend gegeven in de kosmos.
En wie uiteindelijk vanuit hart en ziel contact heeft met zowel lichaam als geest, is een geheeld, geïntegreerd, bewust levend Mens, een Brug tussen Hemel en Aarde. Dit is de essentie van onze cocreativiteit met de Scheppende Kracht achter het Bestaan, het geboorterecht van ieder Mens op deze planeet.
 
Er ligt hiertoe een universum aan potentieel verborgen in jouw innerlijke wereld :ook jij draagt het vermogen in je tot innerlijke rust, kracht en zelfrealisatie.Het begint met Authentiek Leiderschap te bereiken over je eigen leven en dit houdt in: verantwoordelijk zijn voor je eigen aanwezigheid, als individu, als partner, als ouder, als leidinggevende, in je baan of functie, je sociale leven, je bedrijf of je organisatie…
Wie ben je in Essentie en hoe breng je dit tot expressie in
jouw persoonlijk en professioneel leven?
 
Het lichaam dat je hebt meegekregen vormt hierbij een belangrijke sleutel:
het is een intelligent systeem en vormt daarenboven ‘jouw huis’ voor je emoties, gedachten, ideeën, overtuigingen en patronen.
Via onder andere je zintuigen krijgt je lichaam heel wat informatie binnen.
Hoe verwerk je dit alles?
 
De lente is de uitgelezen tijd om je oude fysieke en emotionele ballasten
los te laten en op te ruimen: je maakt ruimte binnen je Zelf,
voor een krachtige en frisse energie van vernieuwing.
 
Tijdens deze 4-daagse komen we samen om meer inzicht en helderheid te krijgen in deze materie en om ons via effectieve en inspirerende bewegingen en oefeningen, bezinning en meditaties weer of dieper in contact te brengen met onze Essentie, met onze natuurlijke energiebronnen en met manieren waarop we die ten volle kunnen benutten.
   
Zuivering - Heling - Integratie
 
Deze thema’s en vaardigheden lopen als een rode draad door het programma heen, om individueel en in groep onze innerlijke rust, onze kracht en ons Natuurlijk Innerlijk Leiderschap te ontdekken en te verkennen:
inzicht in de Vier Dimensies en de Cyclus van de Vijf Elementen, verkenning van je lichaamsbewustzijn door bewust bewegen, lichaamswerk geven en ontvangen,
her-kenning van de natuurlijke intelligentie van je lichaam.Ademhalingsoefeningen en toepassing van Universal Healing Tao (eeuwenoude taoïstische technieken, van zelfmassage tot helende geluiden en meditaties). Verder, als complementaire werkwijzen :  kabbalistische visualisaties, ‘vibrational healing’  met behulp van kristallen, helende klank- en Lichtmeditaties, meditatief/intuïtief Contact met je Gids en Begeleiders in de Geest, Adviezen of hints ontvangen via archetypische symbolische kaarten, diverse heling- en integratietechnieken
voor ‘body-heart-mind-spirit’.
 
Hiervoor kan je terecht in het kasteeltje en aanliggende hoeve Koningsteen’ Oxdonkstraat 168 te 1880 Kapelle op-den Bos.
Info & routebeschrijving www.koningsteen.be (tussen Brussel en Antwerpen)
van maandag 14 maart - vrije aankomst vanaf 14 uur, gezamenlijk avondmaalom 18.30 uur - tot en met donderdag 17 maart om 13 uur.
 
Prijs: 490€ gemeenschappelijke kamer of 550€ indien single kamer gewenst (250/310€ accommodatie, overnachting, maaltijden en 240€ cursus) voor 4 dagen all-in:accommodatie en cursuszaal, overnachtingen in een kamer met 2 personen: supplement voor een single kamer 20€ per nacht, vegetarische maaltijden, koffie/thee/water/koekjes tijdens de pauze, cursus, groepsactiviteiten, persoonlijke begeleidingen…Tijdens deze 4 dagen kan je gebruik maken van het domein met zijn prachtige en rustige omgeving midden in de natuur.
 
Info: via veronica.box-thijs@scarlet.be of 012 234996
of via info@josmeekers.be of 0478 380 296 of de website 
   
Inschrijvingen: bedrag over te maken op het rekeningnummer
KBC 735-0109455-27 IBAN BE48 7350 1094 5527 BIC: KREDBEBBmet vermelding ‘Natuurlijk Innerlijk Leiderschap + naam’.
Inschrijvingen en betalingen uiterst tegen 5 maart.
 
 Aantal deelnemers beperkt tot 20 personen, inschrijving geldig bij betaling. Praktische informatie volgt na betaling.
 
Docenten:
Onze visies, missies en aanvullende expertises werden in dit programma samengebracht. Het  biedt  alle individuen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak, de mogelijkheid te ontdekken hoe deze ervaringen je helpen je evolutie lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel te verdiepen
 
Vera Box-Thijs. Consult- Coach- Lichtwerker. Tutor Klassieke Kabbalah (Toledo/Cordovero Traditie) astrologe 27 jaar ervaring. Werkend met White Time Crystal Healing,  Esoterische en intuïtieve Healing i.s.m. Verlichte Meesters, kabbalistische zielereading,  integrerende sjamanistische Reis, geeft zij consults en levenscoaching  voor privé en existentiële vragen, voor project, organisatie of onderneming.  Werkend ten bate van de wereldgemeenschap en de evolutie van de Mensheid.
 
Jos Meekers. Bodyworker- Coach- Trainer. Vanuit zijn jarenlange kennis en ervaring als Manager in de bedrijfswereld en zijn persoonlijk ontwikkelingstraject ‘4 Dimensional Coaching en Bodywork’ en ‘Universal Healing Tao’ van de laatste 10 jaar biedt hij met ‘Jos Meekers Consultancy’ opleidingen, coaching en bodywork aan om mensen privé, bedrijven en organisaties te helpen in hun ontwikkeling naar een grotere groei. Centraal hierin staan de 4 dimensies en Universal Healing Tao.
 
http://www.josmeekers.be/main/images/quickLinks.jpg Hartelijke groeten, Vera en Jos
   
Jos Meekers › Bodywork & Coaching › T +32 478 380 296
Vera Box-Thijs › Praktijk voor Integratie en Heling T +32 12 234996 E  veronica.box-thijs@scarlet.be
   
   
   

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy