Het N.A.C.-Coachmodel toegepast op jouw leven

Inner Balance (Zoutleeuw, B)

18/02/2011

Trefwoorden: N.A.C.-Coachmodel, Neuro-Associative Conditioning, Koningsteen, Inner Balance

 


Workshop

Het N.A.C.-Coachmodel toegepast op jouw leven

Hoe emotionele balans mogelijk wordt door de werkwijze en kracht van het N.A.C.-coachmodel
         

We leven in een dynamische wereld, en het is niet eenvoudig om voldoende afstand te nemen om te ervaren hoe we bezig zijn. Alles zit in een sneltrein en ruimte voor onszelf is er bijna niet meer. Allerlei veranderingen, drukte en een grote betrokkenheid maken dit vaak extra moeilijk. De eisen die de huidige samenleving heden ten dagen stelt, overstijgen de huidige verlangens en behoeften van de meeste mensen. Velen voelen zich niet meer thuis in hun omgeving, ze zien uit naar een andere invulling van hun leven en luisteren dan op verschillende plaatsen naar de mogelijkheden. Om deze complexiteit aan te kunnen en de juiste keuzes te maken hebben we nood aan een emotionele balans.
 
Deze workshop wil je laten kennismaken met de essentie van het N.A.C.-model. Het past perfect in deze nieuwe tijdfase van het leven. Dit model werd ontwikkeld door Tonny Robbins. N.A.C. of Neuro-Associative Conditioning is een werkwijze dat het veranderingsproces in mensen op gang brengt en blijvend ondersteund.
 
In de eerste plaats krijg je een inleiding in het N.A.C.-model. Verder bekijken we de toepassing voor je eigen leven. Daarnaast gaat het grootste deel van de dag naar oefeningen. Er is ook tijd om vragen te stellen en samen te reflecteren over de kracht van het NAC-model.
 
Datum:      vrijdag 4 maart 2011 van 09.30 tot 16.00 uur
 
Locatie:     Opleiding en trainingscentrum Koningsteen
                   Oxdonkstraat 168
                   1880, Kapelle o/d Bos
                   www.koningsteen.be
 
Prijs:          50 euro (inclusief lunch)
 
Daar het aantal plaatsen beperkt is wordt gevraagd om vóór 28 februari het bedrag over te schrijven op het rekeningnummer 645-1162418-05 (IBAN: BE96 6451 1624 1805), met vermelding van je naam en de mededeling NAC-workshop, dit om je inschrijving te garanderen. 
 
Inschrijven
Je kan je inschrijven via info@innerbalance.be.

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy