Dit weekend: ECO-Therapeutica X

ECO-Therapeutica

26/02/2011

Trefwoorden: paragnost, handlijnkunde, kaartleggen, helderziendheid

 

 

Banner ECO-Therapeutica X 
DE GROOTSTE EN MEEST COMPLETE BEURS I.V.M. ALTERNATIEVE GENEESWIJZEN IN DE BENELUX!

Xde Internationale Editie - 7.000m²

2 HALLEN | 3 AUDITORIA | 1 PODIUM | 1 VIP-RUIMTE | 2 CAFETARIA

+130 EXPOSANTEN | +80 LEZINGEN & DEMONSTRATIES | REEDS MEER DAN 60.000 BEZOEKERS

Nog twee weken en het is zo ver! Wij zien er in elk geval naar uit! Met uw hulp kan deze interessante beurs door nog meer mensen worden ontdekt. Graag een interessant thema voor een intervieuw? Geen probleem wij zorgen er voor. Komt u zelf eens graag een kijkje nemen? Breng uw perskaart mee meld u even aan op het beurssecretariaat zodat we je enkele tips kunnen geven en bezoek gratis deze beurs die gemakkelijk je dag kan vullen!

 


 

 

ECO-Therapeutica is een succesvol en uniek concept waarbij er twee aparte maar verbonden hallen, één over 'complementaire geneeswijzen' (5.500m²) en één over 'esoterie & spiritualiteit' (1.500m²) volledig geïntegreerd zijn tot 1 groot evenement. Elke hal beschikt over een aparte ingang, maar men hoeft maar 1 keer inkom te betalen. We zijn ondertussen al toe aan de 10de editie toe en al meer dan 60.000 bezoekers uit binnen- en buitenland kunnen bekoren met deze beurs.

In 2011 kunnen wij u meer dan 130 exposanten voorstellen verspreid over 2 hallen. Nog nooit was het aanbod zo ruim en gevarieerd. 

Bovendien zullen er meer dan 80 gratis lezingen en demonstraties, voor de beursbezoeker, die plaatsvinden in 3 professionele auditoria gedurende de 2 dagen. Speciaal voor deze feesteditie hebben wij als special guest op zaterdag Roy Martina uitgenodigd (deze lezing is voorlopig reeds volzet!) en op zondag is er een special performance door de vrouwengroep KERUNA. U bent verplicht uw plaats op voorhand te reserveren op de voorverkoop pagina. Het aantal plaatsen is voor beide voordrachten strikt beperkt en men kan opnieuw reserveren vanaf maandag 7 februari omstreeks 18H:00. Roy Martina zal, op zaterdag, na afloop van zijn voordacht ook nog even op de beurs aanwezig blijven voor het signeren van zijn boeken. 

Bovendien ontvangen de eerste 500 bezoekers op zaterdag en op zondag een gratis pakje wierook. U kunt als bezoeker indien gewenst genieten van een gratis Reiki-kennismakingssessie en/of Shiatsu-kennismakingssessie (Plaatsen beperkt!). Verder vindt er, dagelijks, in zaal Luna een gratis intiem relaxatieconcert plaats door 'De Druïde'Uit een steekproef gedaan bij 352 ondervraagden (8de editie) blijkt dat het zowel voor de exposant als voor de (professionele) bezoeker een absolute must is om deze beurs te bezoeken. Bijna 96% van de ondervraagden zouden de beurs aanraden aan vrienden en familie. Voor meer dan 92% van de bezoekers was het zelfs de beste beurs in z'n genre die ze bezocht hadden in 2009. Slechts minder dan 1% van de ondervraagden vond de beurs maar helemaal niets.

De negen
vorige edities, kenden een buitengewone belangstelling van een bijzonder geïnteresseerd publiek. Zowel voor de standhouders als voor de bezoekers zal deze tiende editie andermaal de doeltreffendheid en noodzakelijkheid van complementaire geneeskunde aantonen.

Tegelijk willen we met deze beurs aantonen dat er interessante alternatieve wetenschappelijk onderbouwde natuurgeneeswijzen zijn. We denken dan bijvoorbeeld aan fyto- & aromatherapie, bioresonantietherapie, magneetveldtherapie, acupunctuur... Deze therapieën kunnen onder de juiste omstandigheden perfect als alternatieve e/o als aanvullende behandeling dienen.

ECO-Therapeutica sfeerbeeldDoor de maatschappelijk kritische geest is er een stijgende interesse in de alternatieve geneeswijzen,
elders en ook in ons land. We merken zelfs dat vele klassieke artsen zich bijscholen of zich zelfs omscholen om zo hun klassieke kunde uit te breiden. Net als de vorige jaren heeft ECO-Therapeutica als eerste doelstelling het grote publiek een duidelijke uitleg te verschaffen over deze aanvullende geneeswijzen.

In
hal I kan je verschillende organisaties, scholen, opleidingscentra, verkoopstanden en beroepsverenigingen terugvinden met thema's zoals shiatsu, podologie, Bachbloesemtherapie, bioresonantie, tantra, gezondheidstherapie, voetreflexologie, tachyon, pijnbestrijding,... Men kan er terecht voor meer informatie over hoe de discipline is ontstaan, welke scholing vereist is, welke materialen en/of middelen gebruikt worden enz. Veel exposanten laten je bovendien proeven (gratis of voor een klein prijsje) van hun therapie. Daarnaast zullen ook doorlopend meer dan 80 lezingen, demonstraties en proeflessen gegeven worden. Het bijwonen hiervan is volledig gratis voor de beursbezoekers.

In
hal II kunt u terecht voor alles i.v.m. esoterie. Vertegenwoordigers van onder andere handlijnkunde, kaartleggen, helderziendheid, enz ... zullen de geïnteresseerde bezoekers te woord staan. Door het esoterische naast het complementaire te plaatsen, kunnen we spreken van een volledige en complete alternatieve beurs.

Dit is een uitzonderlijke gelegenheid voor de open-minded bezoeker!

 

Meer persinformatie:  http://eco-therapeutica.be/pers.htm#persinformatie

 

Met vriendelijke groet

Adam Feyaerts, coördinator

ECOTherapeutica X editie 2011 door Paranatura vzw  

E: ecotherapeutica@gmail.com

G: +32 479 09 19 29

om ongedwongen kennis te maken met één of andere vernieuwende therapie of opleiding en zich een beeld te vormen van alle gangbare mogelijkheden op vlak van alternatieve gezondheidszorg. 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy