Love is in the air... deze lente

Touchstudio, Antwerpen (B)

03/04/2011

Trefwoorden: liefhebben, relaties, workshop, Learning Love

DEZE LENTE


Seminarie 1 : De fundamenten van liefde


Driemaandelijkse nieuwsbrief Nummer 3 - lente 2011

Sharing groep Learning Love
Delen over jezelf in een groep kan een helend middel zijn om een hoger niveau van oprechtheid in jouw leven te realiseren. Pagina 1
  Sharing groep Hoe het hart voeden
Deze groep is voor mensen die worstelen met jojo-diëten. Sluit je aan bij deze sharing groep en ontdek jouw ware voeding. Het is erg ondersteunend om dit samen te doen. Pagina 1
  Learning Love seminarie 1
Het speelveld van onze relaties vroeger en nu wordt verkend en gebruikt als uitgangspunt om onze huidige liefdesrelaties te helen.
Pagina 2
 
   
Learning Love
De Learning Love sharing groep is een engagement. Het drukt de wil en de toewijding uit om om het even wat te delen waarover je de behoefte hebt te praten en om zo oprecht mogelijk uit te drukken waar jij ‘in’ het moment toe in staat bent. Zonder druk, zonder confrontatie, zonder proberen te herstellen of te redden, zonder iets of de andere proberen te veranderen. Delen over jezelf in een groep kan een helend hulpmiddel zijn dat je tot een hoger niveau van eerlijkheid tegenover jezelf brengt en een engagement genereert om te groeien samen met een groep mensen.

Kan jij je voorstellen hoe bevrijdend en helend het zou zijn om volledig jezelf te zijn en daarbij om alles wat je van binnen verborgen houdt, openlijk te kunnen delen?

Daarbij gebruiken we de richtlijnen en concepten van het Learning Love Institute.

Klaar om te starten?

Datum van reeks 1 : elke zondag van 15u tot 18u.

17 en 24 april. 8, 22 en 29 mei.

Locatie: TouchStudio, Antwerpen

Prijs: 50 EUR voor de volledige reeks.

 
Hoe het hart voeden
Dit is een sharing groep voor mensen die worstelen met hun eetgewoonten, veranderend gewicht of voor diegene die wensen te begrijpen wat emotioneel eten is en op zoek willen gaan naar ware voeding. De aanpak van deze werkwijze vermijdt druk en confrontatie zodat men toegang krijgt tot onbewuste thema's rond eten, lichaamsbeeld, eetpatronen en innerlijk schaamte.

Deze groep is geen dieetclub maar een ondersteunende omgeving om gezamenlijk jouw persoonlijk verhaal over eetgewoonten te ontdekken en onze aandacht te focussen op het vinden van onze patronen. Hoe meer totaliteit we brengen in het delen, hoe rijker de ervaring wordt voor alle deelnemers.

Facilitator: Savera Noriega

Datum van reeks 1: elke vrijdag van 19u tot 21u30.

29 april. 6, 20 en 27 mei. 10, 17 en 24 juni.

Locatie: TouchStudio, Antwerpen

Prijs: 140 EUR voor de volledige reeks.


IN JUNI


De fundamenten van liefde
Om het even welk onopgelost probleem dat schuilt in ons innerlijk zal uiteindelijk naar boven komen en niet alleen in relatie met een geliefde, maar ook met vrienden en gezagsfiguren.

Het leven zal onze aandacht steeds op deze onopgeloste problemen richten en houden in verschillende situaties. Het gebruikt deze situaties om ons te dwingen moeilijke aspecten van ons zelf onder ogen te zien. Zelfs als we ideeën hebben over hoe ons leven en liefdesrelaties zouden moeten gaan of over wie we zijn of zouden moeten zijn, zullen onze goede bedoelingen ons vaak in de steek laten.
Maar het is nu net in deze moeilijkheden dat we zoveel over onszelf kunnen leren.

Veel van onze conflicten, frustraties en moeilijkheden in onze relaties komen neer op drie emotionele en spirituele basisthema's.

Elk van deze basisthema's gaat terug op problemen uit onze kindertijd. In het verkennen van onze ziel, betekent het verwerkingsproces van deze drie fundamentele basisthemas een mijlpaal.

Tijdens dit seminarie zullen we begrijpen waarom zo vaak onze inspanningen om liefde te vinden en te behouden resulteren in conflicten, teleurstelling en frustratie, en waarom we steeds weer in dezelfde patronen vervallen. Het probleem ligt in de diepe onbewuste wonden die we innerlijk meedragen.

 
De eerste is schaamte. Schaamte is een diep geworteld gevoel van gemis dat ontstaat uit een tekort aan erkenning en ondersteuning om net diegene te worden die we in wezen al zijn.
De tweede is shock. Shock is angst die zich in ons zenuwstelsel heeft vastgezet na het beleven van een trauma.
Het derde thema is verlating en ontbering.

Via begeleide meditatie en zorgvuldig ontworpen oefeningen, zullen we deze plekken van kwetsbaarheid verkennen. We geven ruimte aan iedere deelnemer om zich te verbinden met dit delicate en verborgen deel, ieder op zijn of haar eigen wijze en eigen tempo.

Deze innerlijke ruimtes verkennen opent een deur naar diep verborgen gevoelens. Door het verkennen, herkennen en uitdrukken van deze gevoelens worden we emotioneel krachtiger en leren we hoe we intimiteit creeren.

Door diep binnenin te verkennen maken we contact met onze eigen essentie en door deze innerlijke verbinding kunnen we ons leven veranderen.

Deze workshop voorziet je van specifieke hulpmiddelen om conflicten op te lossen, om onze grenzen te leren stellen en om onze noden op een eenvoudige en duidelijke manier uit te drukken.

Deze workshop wordt in het Engels gegeven met Nederlandse vertaling.

Trainer: Tabish Roncucci

Datum: donderdag 2 juni van 09:00u tot zondag 5 juni 18:00u

Locatie: Amethist in Ramsel
De Amethist, een gezellige en comfortabel ingericht cursuscentrum nabij Aarschot (www.amethist.be). We zullen er verwend worden met overheerlijke vegetarische en biologische maaltijden.
 
Prijs voor particulieren: 490 EUR/persoon all-in (incl. BTW, maaltijden en overnachting op basis van 3-6 persoonskamer*)
Prijs bij inschrijving na 2 mei : + 30 EUR/persoon
Prijs andere kamer: +30EUR / persoon bij 2 persoonskamer en +60 EUR/persoon bij 1 persoonskamer *
Prijs voor bedrijven & zelfstandigen: + 100 EUR/persoon
(*) I.f.v. beschikbaarheid

Om verder te lezen over Learning Love Seminars in de wereld: www.learningloveinstitute.com

Voor verder informatie en inschrijvingen aan de Sharing groepen en Learning Love seminaries in België:

TouchStudio
Savera Noriega en Johan Coolen
Mechelsesteenweg 156,
2018 Antwerpen.
Bel: +32 484 71 39 00
Mail: info@touchstudio.be

www.touchstudio.be
 
Soms hebben we problemen met bepaalde situaties of het leven zelf. Geen wonder dat we ons gefrustreerd en niet gesteund voelen of in de war zijn als we dit alles voor onszelf moeten houden. We nodigen jou van harte uit om ons te ontmoeten in de Sharing groep reeksen en het Learning Love seminarie 1 en de lentetijd te gebruiken als een schoonmaaktijd. Niet alleen voor jouw lichaam en huis, maar ook voor jouw hart.
We planten zaden voor ons allen en voor de toekomstige generaties. Laat ons het bewustzijn worden dat we graag willen zien in de wereld.

Savera & Johan

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy