Ervaar en bevrijd je innerlijke kracht - Vakantieworkshop op LESBOS

Ineke Van Lint (Petange, L)

05/05/2011

Trefwoorden: obstakels, droom, Ineke Van Lint, Lesbos

 

 Ineke Van Lint nodigt je uit om deel te nemen aan een bevrijdende workshop in Griekenland op het eiland Lesbos:
"Ervaar en bevrijd je innerlijke kracht!"
                           

Weet je eigenlijk wel wat je wil bereiken?
Weet je waarom? Wat zijn je prioriteiten? Richt je jouw energie en aandacht op je geluk en je succes, of laat je je voortdurend afleiden door je omgeving, familie, partner, kinderen, negatieve overtuigingen en verplichtingen? Wat houdt je eigenlijk tegen om een leven te leiden zoals je dat graag zou willen? Waarom schuif je je eigen dromen op de lange baan, geef je de noden van anderen altijd voorrang en stel je altijd maar uit wat je zelf wil....tot het te laat is?

Als je moeite hebt om deze vragen te beantwoorden, dan is deze workshop precies wat je nodig hebt.
Hoe komt het dat 97% van de mensen leven vanuit hun blokkades, zich moe voelen, hun levensvreugde kwijt zijn en gefrustreerd rondlopen? Omdat ze niet weten wat ze eigenlijk willen, waar ze echt goed in zijn, waar ze met hun leven naartoe willen, welke onbewuste blokkerende overtuigingen ze met zich meedragen, hoe ze die kunnen loslaten en hoe ze hun dromen kunnen realiseren.
"Voor wie niet weet naar welke haven hij wil zeilen is geen enkele wind gunstig" - Seneca
 
                                   
Doel van deze workshop:

• Bewust worden van wat je wil, van waar je echt van droomt, van wat je wil bereiken.
• Bewust worden van wat je tegenhoudt.
• Leren die obstakels te overwinnen en je droom te realiseren.
• Terug in contact komen met je innerlijke kracht en van daaruit harmonieuzer en stabieler in het leven staan.


Iedereen heeft de mogelijkheid zijn innerlijke kracht te ervaren en zijn leven te leven zoals het bij hem/haar past. Jij bent geen uitzondering daarop!
                         

We bieden een arrangement aan van een week vakantieverblijf in een prachtige omgeving.
Meer foto's vind je hier.
  • Bewust worden van de obstakels die je zelf opwerpt en/of die je door anderen laat opwerpen op jouw weg.
  • Bewust worden van jouw eigen weg, van wat je echt wil, diep in jezelf, van waar je echt van droomt, van waar je echt naartoe wil met je ziel.
  • Stappen leren zetten om die droom ook werkelijk concreet te maken.
  • Op je pad en gericht op je doel leren blijven.
  • Energie opwekken en jezelf motiveren op weg naar de realisatie van je droom.
  • Je innerlijke kracht ont-dekken, ervaren en gebruiken om het leven van je dromen te realiseren. 
De doelen van de workshop worden bereikt via schrijfoefeningen, visualisatie, groepsgesprekken, informatie en bewustwording.

                            
Afwachten is geleefd worden.

"Je bewijst de wereld geen dienst door je kleiner voor te doen dan je bent. Er is niets verlichtends aan als je in je schulp kruipt om te voorkomen dat mensen zich in jouw aanwezigheid onzeker zullen voelen. Het is de bedoeling dat we stralen als kinderen." - Marianne Williamson
                      


PRAKTISCHE INFO

Data en plaats:
De workshop heeft plaats gedurende de week van maandag 29 augustus tot maandag 5 september 2011, op het eiland Lesbos in Griekenland.
Maandag is de dag dat je toekomt. De workshop gaat door van dinsdag tot zondag, 3 uren per dag in de voormiddag, in de achtertuin, waar de nieuwe pergola ons schaduw geeft terwijl we kunnen genieten van zicht op zee. In de namiddag moet je rekenen op 1 uur individueel werk, ter voorbereiding van de volgende dag. Voor de rest ben je vrij om te genieten van het zwembad en de zee, beide op 1 minuut wandelafstand. Er is ook gelegenheid om scooters te huren, te wandelen, boottochten te maken, te lanterfanten, uitstapjes te maken of gezellig rustig te lezen in de hangmat in de tuin.

Maaltijden:
In de bijdrage is een dagelijks ontbijt en een uitgebreide broodmaaltijd 's middags inbegrepen, die we buiten nuttigen in de gezellige tuin. In elke studio is een kitchinette waar je zelf eten kan maken, of je kan gebruik maken van de open gemeenschappelijke keuken buiten. Er zijn een 50-tal tavernes en restaurants in de buurt waar je heel lekker kan eten voor een schappelijke prijs (ongeveer 10 € voor een maaltijd). Koffie, thee en water staan gratis ter beschikking tijdens je verblijf. Vooral in het nabij gelegen dorpje Molyvos zijn tal van schitterende restaurantjes waar je goedkoop en lekker kan eten.

Verblijf:
We verblijven in het Sapphohuis, het kleinschalig sfeervol hotelletje van Bob Vansant, therapeut, die er woont en ook zelf workshops leidt.
Je logeert per twee personen in een verzorgde en gezellig ingerichte studio die voorzien is van twee terrassen, een eigen badkamertje, keukentje met ijskast en kookplaten en koffiemachine, en een ventilator. Lakens en handdoeken zijn inbegrepen. Een wasmachine staat ter beschikking voor de groep. Mogelijkheid tot internettoegang in het bureeltje, toegankelijk voor iedereen.
Indien je een éénpersoonskamer wenst, dien je 175 € meer te betalen en dit op voorhand aan te geven.

Omgeving:
Op 50 meter wandelafstand ligt het hotel Afrodite met een heerlijk zwembad en een sfeervolle taverne aan het privéstrand. Het zwembad en de ligstoelen mogen gratis gebruikt worden. Dit geldt ook voor het hotel Akti, eveneens op 50 m afstand. Privéstrand aan zee met gratis strandstoelen. Er is ook gelegenheid tot sporten. 

    
In de nabije omgeving liggen warme thermale krachtbronnen alsook het authentieke Molyvos, een historisch dorp met tal van winkeltjes en restaurantjes en één van de mooiste havens van Griekenland. Gratis gebruik van geregeld pendelbusje van het hotel naar het dorp op 1,5 km. en terug.

Bijdrage:
599 euro
op basis van een tweepersoonskamer. Of 774 € op basis van een éénpersoonskamer.
Inbegrepen: verblijf, ontbijt, broodmaaltijd 's middags, workshop.


Transport:
Je kan een rechtstreekse vlucht nemen op maandag 29 augustus met Jetair of Thomas Cook. Wil je goedkoper vliegen, dan kan dit voor ongeveer 130 € met Aegean airlines en Olympicair, met een tussenstop in Athene. Indien je dit wenst kan je een kort bezoekje afleggen aan de stad, er is immers tijd genoeg tussen de twee vluchten. De prijzen van de vluchten schommelen enorm naargelang de dag en het uur waarop je checkt. Even zoeken dus!

Alle info over vluchten naar Mytilini in Lesbos vind je hier.

Op de luchthaven van Mytilini staat een taxi van het Sapphohuis je op te wachten indien je dit aanvraagt. De kosten zijn te delen tussen het aantal passagiers (ongeveer 15 tot 20 € per 4 personen). Je kan ook een bus nemen, voor 7 € , info hier).
Workshopleidster:
De workshop wordt geleid door Ineke Van Lint, psychologe. Ze heeft haar eigen praktijk in Luxemburg en geeft al 20 jaren lang allerlei workshops gaande van emotionele ontwikkeling, over Bachbloesems tot spiritueel ontwaken.
Een volledige lijst van haar workshops vind je hier.
Informatie: www.enthousiasme.info
                             
Inschrijvingen en inlichtingen:
Inschrijven doe je via telefoon+32 (0) 497 87 44 24 of mail
ineke@enthousiasme.info
Je inschrijving is definitief na het storten van het bedrag op de ING rekening 360-1088691-66 (IBAN BE07 3601 0886 9166 en BIC BBRUBEBB),
op naam van Ineke Van Lint, met vermelding "workshop Lesbos".
Indien je inschrijft VOOR 1 juni krijg je 10 % korting en betaal je slechts 539 € in plaats van 599 € (of een vermindering van 60 €); respectievelijk 696 € in plaats van 774 € (of een vermindering van 78 €).

   

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy