Lezing Ontzuren & Ontgiften

Marie-Lou Hoving en Jos Meekers

01/04/2011

Trefwoorden: Marie-Lou Hoving, Jos Meekers, verzuring, Stimatriph

 

 
                

   
Lezing ‘Ontzuren & Ontgiften’
 
Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam, en teveel zuren kan het lichaam belasten en kosten veel energie. Op deze manier wordt de basis gelegd voor vele ziekten, de zogenaamde welvaartsziekten oftewel civilisatose. Een verstoring van het zuur-base-evenwicht van het lichaam kan klachten veroorzaken op jonge leeftijd, denk daarbij aan haaruitval, acne, zweetvoeten, maag en darmaandoeningen. Echter op latere leeftijd kunnen er ernstigere aandoeningen optreden zoals reuma, jicht, nieraandoeningen, beroerte, huidaandoeningen, een hartinfarct.
Helaas leggen nog weinig mensen een relatie tussen deze ziekten en een verstoring van het zuur-base-evenwicht, omdat ze de samenhang niet kennen. Gezondheid gaat dan ook altijd samen met een evenwicht tussen zuren en basen in het lichaam.
 
Drie oorzaken van verzuring:
 
→ Voeding
Stress
Straling
 
Tijdens deze lezing krijgen we een duidelijk beeld hoe het lichaam hierop reageert en welke de eventuele gevolgen zijn op korte en/of langere termijn. Wat is verzuring? Welke mechanisme zet het lichaam in gang om dit op te lossen of aan te pakken? Hoe kunnen we hier bewust mee omgaan? Hoe kunnen we hierin ons evenwicht bewaren? Hoe kunnen we de zuurvorming van het lichaam tegengaan. Door onze moderne drukke levensstijl is het belangrijk om continu te ontzuren om zo een 'goede gezondheid' te behouden.
 
 
Presentatie STIMATRIPH® Micro Electro Methodiek’ therapie
Tijdens deze avond willen we u ook graag kennis laten maken met STIMATRIPH® Micro Electro Methodiek middels een korte presentatie.
Stimatriph is een apparaat met medische certificatie en wordt beschouwd door wetenschappers als ‘de therapie van de toekomst’... of hoe deze therapie succesvol is bij acute en chronische pijnen (pijnbestrijdingsapparaat) alsook de behandeling van een breed scala aandoeningen bij zowel acute ziektes als bij chronische en complexe gezondheidsproblemen van fysieke of psycho-emotionele aard. Om Stimatriph-methodiek toe te passen is een Stimatriph-apparaat nodig.
 
 
Gratis PH-test urine en proefjes
Na de lezing krijgt u een omslag met een urineflesje mee naar huis. U stuurt de voorgeadresseerde envelop met uw flesje urine naar Jos Meekers Consultancy. De PH van uw urine wordt gratis gemeten met een professionele pH-meter en u ontvangt gratis advies over het resultaat. Als kennismaking biedt de Zonnevlecht een gratis pakketje aan met daarin een proefje 7x7-kruidenthee, Meine Base-zout en Würzelkraft
 
Locaties:
 
Tongeren (Belgisch Limburg, vlakbij Maastricht)
Wanneer:          donderdag 14 april 2011         
Tijd:                 20u
Organisatie:      Jos Meekers Consultancy en Zonnevlecht NL
Inkom:             gratis
Waar:              Vierkantshoeve ‘De Kleine Graaf’
                        Ginstraat 31
3700 Tongeren (‘s Herenhelderen)
 
Op deze locatie wordt u ontvangen met een lekkere kop thee of koffie alsook tijdens de pauze. Na de lezing wordt u door de Zonnevlecht een hapje en een drankje aangeboden.
 
Lier (tussen Antwerpen en Mechelen)
Wanneer:          woensdag 20 april 2011          
Tijd:                 20u
Organisatie:      vzw De Kleine Bron
Inkom:              9.50€ voor de organisatie
Waar:               Café Refuge (onder de Zimmertoren, midden in het centrum van Lier, er is een grote parkeerplaats vlakbij). 
Zimmerplein 12
2500 Lier
 
Wilrijk (bij Antwerpen)
Wanneer:          donderdag 12 mei 2011          
Tijd:                 20u
Organisatie:      vzw De Kleine Bron
Inkom:              9.50€ voor de organisatie
Waar:              zaal 'Valaarhof'
Letterkundestraat 133
2610 Wilrijk
 
Rupelmonde (Oost-Vlaanderen tussen Antwerpen en Sint-Niklaas)
Wanneer:          donderdag 17 november 2011
Tijd:                 20u
Organisatie:      De 12Hoek.
Inkom:              11€ voor de organisatie
Waar:              ’t Gildenhuis
Geraard De Cremerstraat 3
                        9150 Rupelmonde
 
 
Sprekers: Marie-Lou Hoving en/of Jos Meekers
 
 
 
Zonnevlecht International BVBA > Postbus 28 > 3930 Hamont-Achel  > Tel.: +32 (0)11-391700 > info@zonnevlecht.com > www.zonnevlecht.nl
Jos Meekers › Bodywork & Coaching › T +32 478 380 296 › E info@josmeekers.beW www.josmeekers.beW www.josmeekersconsultancy.be

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy