Learning Love workshop: zelfvertrouwen en intimiteit

Touchstudio, Antwerpen (B)

29/04/2011

Trefwoorden: zelvertrouwen, relaties, workshop, intimiteitTouchStudio
Maak terug contact met je innerlijke krachtLearning Love


4-daagse workshop in Amethist (Ramsel/Aarschot)


Deze workshop wordt in het Engels gegeven met Nederlandse vertaling
De fundamenten van liefde
Seminarie 1


Ons verlangen om een diepe, intieme en blijvende relatie met iemand te hebben is natuurlijk en gezond. Het probleem is dat dit verlangen vaak onvoldoende bewust beleven.

Meestal starten we een liefdesrelatie vervuld met fantasieën en naïviteit, op een nogal puberale manier. Dikwijls is de start van een relatie ook een prachtige tijd. Maar het is ook een droomfase.

Vroeg of laat, komen problemen naar boven en wanneer dat gebeurt denken we natuurlijk dat het probleem bij onszelf ligt, bij de andere persoon of in de relatie. Dan stoppen we met de relatie, of we worden depressief en geven de mogelijkheid van liefde op. Of erger, we zetten de relatie voort, soms zelfs jarenlang, tot de liefde verdwijnt en er enkel verbittering en negativiteit overblijven.

Misschien realiseren we ons niet dat we intensief en bewust moeten werken aan onszelf, willen we tot liefde komen. Het vraagt bewustzijn om te zien dat een intieme relatie dieperliggende thema's naar boven brengt. Hoe we echt kunnen lief hebben, weten we niet van bij de geboorte. We zijn wel geboren wetende hoe we seks kunnen hebben en hoe we spontaan en levendig kunnen zijn. Maar levendigheid en aantrekkingskracht ombuigen naar liefde is een heel ander verhaal.

Er zijn vier grote domeinen waar meer begrip het verschil kan maken tussen het mislukken of het verdiepen van liefde.


De eerste is het verstaan dat we aanvankelijk naar de wereld en naar anderen kijken zoals een kind met dromen en verwachtingen. Dit kind-bewustzijn dient getransformeerd worden naar volwassenbewustzijn.

Het tweede domein heeft betrekking op de aard van aantrekkingskracht en op het hoe en waarom drama's zich ontwikkelen wanneer we langer met iemand samen zijn in een intieme relatie.


Het derde domein is hoe en waarom onze seksualiteit verandert wanneer we dieper gaan in een liefdesrelatie.


Het vierde domein heeft betrekking op de rollen die zich doorheen de tijd bijna steeds ontwikkelen tussen geliefden (en vrienden).


We werken aan de fundamenten van liefde wanneer we elkaar leren begrijpen, aanvaarden, onze angsten transformeren en we bereid zijn om onze ware 'ik' te herontdekken , d.w.z. onze spontane levendigheid, vreugde, liefde en innerlijke stilte.


Over de trainer:
Tabish Roncucci


Tabish is een getraind en gecertificeerd psychotherapeut en werkt op het gebied van Hara Awareness, Primal Childhood deconditioning, Codependency, Trauma en Somatic Experiencing (SE). Hij woont in Italië en heeft een ruime internationale ervaring als trainer in Europa, Brazilië, en Indië (Osho Multiversity te Poona).
In zijn workshops laat hij de deelnemers kennismaken met zijn ervaring en enthousiasme met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.
Het uitgangspunt is daarbij zijn eigen persoonlijke groei en zijn positieve levensvisie.
Voor meer informatie, ga naar www.learningloveinstitute.com

Registratie en verdere info voor dit seminarie, de kennismakingsavond van dit werk en sharing groepen:

TouchStudio
Savera Noriega en Johan Coolen
info@touchstudio.be
m 0484-713 900
www.touchstudio.be
Kennismakingsavond
datum en plaats: 19 mei, 2011 in Mechelsesteenweg 156, 2018 Antwerpen
aanvang: 19u30
prijs: 5 EUR
Gelieve op voorhand in te schrijven!

Prijs:
Prijs voor particulieren: 490 EUR/persoon(**) all-in (incl. BTW, maaltijden en overnachting op basis van 3-6 persoonskamer (*)
Prijs bij inschrijving na 7 mei : + 30 EUR / persoon
Prijs andere kamer: + 30 EUR / persoon bij 2 persoonskamer en +60 EUR/persoon bij eenpersoonskamer.
(*) I.f.v. beschikbaarheid
Betaling in schijven is mogelijk.

Locatie:
De Amethist in Ramsel, nabij Aarschot.
 
Dit is een gezellig en comfortabel ingericht cursuscentrum waar we zullen verwend worden met overheerlijke vegetarische en biologische maaltijden. Voor meer informatie, ga naar www.amethist.be

Liefde is het middelpunt van ons wezen.
Zij is de kracht die ons energie geeft en richting wijst. Zij verbindt een hart met de ander.
Ze is de onweerstaanbare aantrekkingskracht en genegenheid voor een persoon, een plaats, een idee, of zelfs voor het leven zelf.
Ze geeft de kracht om te genezen.
Ze roept ons op om onszelf telkens bij te schaven, en tegelijkertijd de behoefte los te laten een ander te overheersen of iemand een kopie van onszelf te willen maken.
Gevoed door betrokkenheid, is liefde onze grootste gave.

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy