Inspirerende workshops en onvergetelijke vakanties in de zuiderse sfeer van de Gaume

Oost West Centrum, Orval (B)

15/05/2011

Trefwoorden: Orval, La Ferme du Bois-le-Comte, micro-klimaat, natuurliefhebbers

 

 
 

 

Inspirerende workshops en onvergetelijke vakanties
in de zuiderse sfeer van de Gaume
   

Een sprankelend verblijf

Helemaal in het zuiden van België, op de Franse grens, in het zachte micro-klimaat van de Gaume (‘de Belgische Provence’), ligt La Ferme du Bois-le-Comte. Het is een oude hoeve die ecologisch verbouwd werd tot een prachtig, warm en sfeervol centrum. Sinds 2006 voorzien duurzame energiebronnen er de energie; Bois-le-Comte is CO2-neutraal.
De keuken is biologisch (Biogarantie – controle Blik), vegetarisch en erg lekker. De groenten komen zoveel mogelijk rechtstreeks en dagvers uit de eigen bio tuin.
Bij de hoeve hoort een domein van 10 hectare, zachte heuvels met oude eiken en veel heerlijke plekjes om te lezen, te zonnen en te mediteren.
Het domein wordt omringd door kilometers bossen en weilanden, waar je urenlang kan wandelen en fietsen zonder een mens tegen te komen. Reeën, buizerds en andere zeldzamere dieren en planten kun je veelal wel bewonderen.
Echt een fantastische plek om een workshop te volgen of vakantie te vieren!
 
Inspirerende workshops

 
 
Onvergetelijke vakanties

La Ferme du Bois-le-Comte is een heerlijke vakantieplek voor natuurliefhebbers. Of je nu een langere vakantie plant of gewoon een weekend er tussenuit wil, je bent altijd welkom.
Je kan alleen komen, met je partner, je gezin of zelfs met je hele vriendengroep. Je kan er ook zelf een cursus organiseren.
Kom genieten van de heerlijke bio maaltijden, de warme sfeer en de prachtige omgeving.
In Bois-le-Comte vind je rust, ruimte, warmte en heel veel pure natuur: frisse boslucht, helder bronwater, prachtige sterrenhemels (geen lichtvervuiling!) en… zalige stilte.

Uitgebreide informatie op
www.boislecomte.be.

Wil je een sprankelend verblijf dicht bij de natuur, weg van alle drukte, dan delen we deze prachtige plek graag met jou. Welkom!


Lieve & Luc De Cuyper
La Ferme du Bois-le-Comte – Oost West Centrum Orval
Bois-le-Comte 1
6823 Villers-devant-Orval
orval@owc.be
061-32 99 20 (ma-vr 9u30-11u30)

 

         

 

 

www.owc.be (workshops) - www.boislecomte.be (vakanties)


 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy