Opleiding Sound Healer in Lier

Thuis in Jezelf, Nijlen (B)

31/05/2011

Trefwoorden: Nestor Kornblum, Michele Averard, Thuis in Jezelf, Mieke Polfliet

 Opleiding Sound Healer in Lier

door Harmonic Sounds, The Association of Sound Therapy (Spanje)


met Nestor Kornblum (klanktherapeut, zanger, muzikant, meester en leraar in boventoonzang) & Michele Averard(klanktherapeut, cranio-sacraaltherapeut, reflexoloog, singer-songwriter en muzikant).

Zij zijn de oprichters van 'Harmonic Sounds, The Association of Sound Therapy' en brengen voor de tweede maal hun succesvolle opleiding naar België. Deze opleiding stoelt zich op hun jarenlange studie van energiewerk met klank en vibratie.

Deze intensieve en transformerende opleiding start in september 2011, wordt verspreid over 4 lange weekends, om te eindigen in december 2011.

De opleiding gaat door in de Steinerschool in Lier en is gericht naar iedereen die wil werken met klank en energie, of het nu voor zelfhealing is of om te integreren in een praktijk.

Zo hebben mensen actief in yoga, tai chi, massage, lichaamswerk, dans en cranio-sacrale therapie al met veel succes "Sound Healing" in hun praktijk geïntegreerd.

Het allerbelangrijkste aan deze cursus is dat je leert hoe je via klank en vibratie kunt werken aan (je) gezondheid en welzijn.

Je hebt geen muzikale voorkennis nodig voor deze opleiding. Iedereen kan de aangebrachte technieken leren. Handig is wel als termen als chakra's, energieveld enzovoorts je niet totaal onbekend in de oren klinken.

Alle inhoudelijke en praktische info vind je hier.

Wil je eerst eens komen proeven van hun kunnen?

Dat kan tijdens het komende Pinksterweekend.

Van vrijdag 10 juni t.e.m. maandag 13 juni zijn zij ook in België met volgend programma:

Vrijdag: concert 'Sacred Sounds' - Zaterdag: workshop 'Introductie Sound Healing' - Zondag: workshops 'Boventoonzang' - Zondagavond: ligconcert 'Healing Sounds' - Maandag: vrouwenworkshop 'The Goddess within'

Het concert op vrijdag gaat door op de - volgens vele bronnen - meest energetische plek van de provincie Antwerpen: Millegemkerk in Ranst.

De andere activiteiten vinden plaats in de Steinerschool in Lier.

Ben je geïnteresseerd in de opleiding maar wil je eerst eens komen kennismaken?

Dan kan je eventueel de workshop 'Initiatie Sound Healing' van zaterdag 11 juni volgen. De bijdrage voor deze workshop is integraal af te trekken van de bijdrage voor de opleiding.

Voor meer info klik je hier.

Dit is een organisatie van Harmonic Sounds, The Association of Sound Therapy in samenwerking met Thuis in Jezelf, Mieke Polfliet.


 logo heel klein.jpg Thuis in Jezelf

klank, rituelen, vrouwenwijsheid, persoonlijke groei

J.E. Claeslaan 1, 2560 Nijlen (België) - tel. +32 (0)3 366 46 16 - gsm +32 (0)477 423 593
BTW BE 0810.995.422 - Rek.nr. 733-0556450-88 (IBAN BE56 7330 5564 5088 / BIC KREDBEBB)

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy