EMOLIBRE. Transformeer je emoties!

EMOLIBRE, Holsbeek (B)

12/06/2011

Trefwoorden: Chris De Braekeleer, EMOLIBRE, emotionele schoonmaak, innerlijke kracht

 

EMOLIBRE
Transformeer je emoties!
 

 
Het is lente! Tijd om alles eens grondig schoon te maken. Waarom ook geen emotionele schoonmaak?
Zoals in de natuur maken de oude bladeren plaats voor de nieuwe jonge blaadjes die staan te dringen om naar buiten te komen.
Negatieve emoties zijn als de oude bladeren.
Via gedrag en ervaring zijn de negatieve emoties de verklikker van onderliggende gevoelens. Zij weerspiegelen eigenschappen die we nog niet in ons zelf hebben ontwikkeld.
Leven vanuit je talenten en innerlijke kracht brengt je bij je werkelijke mogelijkheden en dan sta je positief in het leven.
Wanneer je leeft vanuit positieve emoties kan je anderen gelukkig maken.
Je ervaart de kracht van de verandering door oude, bekrompen gedachtepatronen en conditioneringen los te laten en te vervangen door nieuwe, bredere inzichten. Je beseft dan dat uiterlijke rijkdom, carrière en status niet het enige zijn. Je bent misschien rijk maar kan je nog lachen? Ben je wel een sympathieke persoon? Het is belangrijk om in de twee werelden gelukkig te zijn.
“Let op je gedachten, want ze worden woorden. Let op je woorden want ze vertalen zich in daden. Let op je daden, want ze worden gewoonten. Let op je gewoonten, want ze vormen je karakter. Let op je karakter, want dat bepaalt je toekomst.” James Allen
De bewustwording van gedachten is de eerste stap naar verandering. Het is belangrijk om te leren omgaan met verandering, dat is de enige echte keuze die we hebben.
De lading van emoties dekt bepaalde overtuigingen.
“Ik aanvaard al mijn emoties, maar kies ervoor niet in ze te zwelgen.” Louise Hay
De confrontatie met deze emoties is niet altijd makkelijk.
Je bent pas volwassen als jij ervoor kiest niet meer de ander de schuld van je ongeluk te geven. Ga zelf achter het stuur zitten en zet je GPS op geluk!
Als emotiecoach kan ik je co-driver zijn. Samen exploreren we jouw route.
Vele groeten,
Jouw emotiecoach, Chris.
PS: Bel me voor een afspraak op nummer 0499 70 47 67
Meer info op www.emolibre.be
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy