HEEL je wonden om weer HEEL te worden

Albert Denayer, Wommelgem (B)

28/06/2011

Trefwoorden: Albert Denayer, Lichtbrug, Reiki-Shamballa, Cranio Sacraal

 

 

 
HEEL je wonden om weer HEEL te worden
Albert Denayer

Officieel Master Healer en Teacher Reiki-Shamballa MDH
Energetisch therapeut
Werkzaam in het Antwerpse
   
Reiki-Shamballa MDH Master Healer en Teacher (cursus en behandelingen)
Shamballa gaat verder dan Reiki en evolueert verder, dit geeft ons Meester Saint Germain, hij was ook de grondlegger van het Reiki-systeem, reeds in Lemurië. Met deze cursus stap je in je Meesterschap, verhoog je in trilling en bewustzijn, de cursus bevat meditaties, affirmaties, informatie en activaties (inwijdingen), de energiekanalen worden geopend zodanig dat de energie kan binnenkomen en doorgegeven kan worden.
Cursus in 2 delen:
Master Healer: 2 dagen, 250 euro met officieel genummerd certificaat van de Shamballa Association.
Master Healer en Teacher: 3 dagen, 250 euro en eveneens met certificaat.
Op de derde dag van deze cursus worden de activaties ( inwijdingen ) aangeleerd; alsook leren pendelen, en het zuiveren, deprogrammeren en herprogrammeren van kristallen en mineralen met de Shamballa-energie. De meeste kristallen bevatten coderingen en programmeringen van vroegere beschavingen, dus is het ten zeerste aangeraden om deze kristallen te zuiveren.
Indien de cursist het officieel certificaat van Master Healer en Teacher in zijn bezit heeft, mag hij zijn eigen cursus organiseren.
De hele cursus 5 dagen (in 2 delen) kost 450 euro met officieel certificaat van de Shamballa Association
Er moet niet meer gewerkt worden met symbolen , het overstijgt de symbolen, de kracht van de energie is ook sterker zodanig dat een behandeling minder lang duurt ( een 10-tal minuten).
 

Karmische opzoekingen (enkel behandelingen)
Emotionele, psychische problemen en angsten kennen wij allemaal, er is wel iets aan te doen.
De oorzaak van de problematiek of angst(en) wordt opgezocht in het celgeheugen van de persoon en kan door de energetische  behandelingen afgewerkt worden, de oorzaak is meestal karmisch (iets onafgewerkt uit een vorig leven), of generationeel, er kan ook nog een energetische verbinding zijn met een ander persoon in leven of niet die moet verbroken worden, entiteiten in het lichaam kunnen opgespoord worden en naar het Licht gebracht.

Cranio Sacraal behandelingen (enkel behandelingen )
Is ontstaan uit de Kinesitherapie. Het is een techniek om de blokkades in de natuurlijke beweging van het hersenvocht te stimuleren. Dit vocht stroomt tussen de schedel en het heiligbeen, de therapeut “voelt” een langzame, kleine beweging en kan met een héél zachte druk en vooral véél aandacht een geblokkeerde stroming op gang brengen.
De essentie van cranio-sacraal therapie is “ voelen”, het is onder andere een héél goede relaxatietherapie

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy