New Order of Druids: activiteitenkalender najaar 2011

New Order of Druids, Wilrijk (B)

27/08/2011

Trefwoorden: New Order of Druids, Deeksha, Celtic Britain, David Dom

 

 
 

 
De New Order of Druids vzw is een spirituele organisatie gericht op de Keltische spiritualiteit van de oude en hedendaagse Druïden, maar wij luisteren ook naar wat andere vormen van spiritualiteit ons te vertellen hebben.
Graag nodigen wij u uit op onze activiteiten voor dit najaar:
 
 
Voordracht Deeksha & Oneness Blessing door Gabrielle, Oneness Trainer. Oneness energie is een universele energie die heelt, liefde en vrede brengt via bewustzijnsgroei. Kom kennis maken met dit fenomeen! Toegang: 5 € p.p. (korting voor studenten)
 
 
14u: Open Samhain Ritueel. Seizoensgebonden Druïdenritueel voor Samhain (Halloween) ter ere van de voorouders en het begin van de Keltische winter. Deelname GRATIS, toegankelijk voor iedereen.
19u: Voordracht Celtic Ways & Celtic Law (Iers-Keltisch Recht) door Celtic Britain, een vereniging die zich bezig houdt met de studie van de Keltische en middeleeuwse geschiedenis van de Britse eilanden. Toegang: 5 € p.p. (korting voor studenten)
 
 
Voordracht 2012 en de Voorspellingen van Merlijn door David Dom. Een introductie tot de Mayakalender, de 2012-hype nader bekeken, en een interpretatie van de mysterieuze Voorspellingen van Merlijn. Toegang: 5 € p.p. (korting voor studenten)
 
 
Voor meer informatie over onze activiteiten kan u onze website raadplegen:
 
Vergeet ook niet uw e-mailadres in te vullen onder “Gratis Inschrijven”, zo blijft u op de hoogte van onze activiteiten!
 
Alle activiteiten vinden plaats op volgend adres:
 
Faculteit Vergelijkende Godsdienstwetenschappen
Bist 164
2610 Wilrijk
België
 
Gemakkelijk bereikbaar met de auto alsook het openbaar vervoer. De voordrachten gaan door in de lokalen van FVG, het ritueel vindt buiten plaats in de omringende natuur. Iedereen is welkom, ook als u nog volledig nieuw bent in de wereld van de spiritualiteit of het Druïdisme!
 
Indien u interesse hebt om meer te leren over Druïdisme, schrijf u dan in op onze internationale website voor onze GRATIS online-cursussen via de Druïdenschool (ook voor gratis leden):
   
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy