Opendeurdag Wellness Academie: 28 augustus 2011

Alternatieva vzw, Hasselt (B)

14/08/2011

Trefwoorden: Alternatieva, Wellness Academie, Ketelslagers

 

 

Opendeurdag Wellness Academie: 28 augustus 2011

Ook dit jaar is onze opendeurdag een niet te missen evenement! De opendeurdag is gepland op zondag 28 augustus 2011. U zal kunnen genieten van vele demonstraties van de mooiste massagevormen, alternatieve therapiën en beautybehandelingen. Bovendien zijn deze dag onze docenten aanwezig. Zij zullen u graag informeren over de cursus(sen) die zij doceren. Verder kan u vrijblijvend kennismaken met onze organisatie en de werking van de school, terwijl u geniet van een gezellige sfeer met een hapje en een drankje.

Plaats van gebeuren: Heidestraat 6B, 3500 Hasselt (BE).

Datum en uur: 28 augustus 2011 van 10u tot 17u.

Wij hopen u in augustus te mogen verwelkomen!

>> Bezoeker website Wellness Academie >>


Wellness Academie?

De Wellness Academie is in 2006 opgericht. Veel cursisten hebben dankzij de Wellness Academie hun ambities als wellness- of natuurgeneeskundigprofessional waar kunnen maken en verspreiden zowel in binnen- als buitenland de goede naam van ons opleidingscentrum. Om ook in de toekomst succes te garanderen, blijft de Wellness Academie voortdurend innoveren. Het dynamische team van medewerkers en docenten gaat iedere dag tot het uiterste!

Vijf enthousiaste medewerkers dragen zorg voor het dagelijks reilen en zeilen van de Wellness Academie. Ze staan graag voor u klaar!

 


Luc Ketelslagers – Directeur

Luc Ketelslagers van opleiding natuurkundig therapeut en is geïnspireerd door grote namen als Karl-Heinz Baunscheidt, Sebastian Kneipp, Hildegarde van Bingen, Schüssler en Velcke. In 2004 stichtte hij Alternatieva VZW, de overkoepelende organisatie waaronder hij in 2006 de Wellness Academie oprichtte. Hij waakt over het vlotte verloop van de organisatie en het behalen van de kwaliteitsdoelstellingen.

Dieter Ketelslagers – Algemene coördinatie

Yvette Strijkers – Boekhouding

Cindy Milito – Administratie

Antoinette Veneziani (An) – Receptie en administratie


Welke cursussen en opleidingen worden er gegeven?

Binnen de Wellness Academie kan u voor een zeer breed aanbod aan opleidingen en bijscholingen terecht. Neem zeker een kijkje op onze website.


Wat is de succesformule?

De Wellness Academie hecht grote waarde aan de kwaliteit van de opleidingen en cursussen. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van een formule die deze kwaliteit kan verzekeren. Deze formule werpt zichtbaar zijn vruchten af, aangezien de diploma’s en certificaten van de Wellness Academie veel aanzien genieten onder de professionals in de wellness- en beautybranche. De succesformule van de Wellness Academie steunt op drie belangrijke pijlers:

  • Les in kleine groepen

Bij de Wellness Academie staat een persoonlijke benadering van iedere cursist centraal. Deze visie gaat niet samen met les in grote groepen. De Wellness Academie is van mening dat een ontspannen sfeer met veel persoonlijke aandacht de meest prettige en effectieve manier is om cursisten op te leiden tot echte wellness- en beautyprofessionals. Al met al, het werk van een wellness- en beautyprofessional is immers mensenwerk!

  • Gekwalificeerde docenten

De kwaliteit van de opleidingen en cursussen hangt sterk af van de kwaliteiten van de docenten, daarom gaat de Wellness Academie zeer zorgvuldig te werk bij het selecteren van de docenten. Alle docenten die zijn verbonden aan de Wellness Academie hebben de nodige diploma’s op zak en hebben ruime praktijkervaring of hebben zelfs toonaangevende awards in de wacht gesleept binnen hun vakgebied. De docenten zijn afkomstig uit zowel binnen- als buitenland.

  • Geen extra kosten

Voor de opleidingen en cursussen aan de Wellness Academie hoef je geen dure cursusmaterialen aan te schaffen. Zo blijft de Wellness Academie betaalbaar voor iedereen. De benodigde cursusmaterialen worden door de Wellness Academie gratis ter beschikking gesteld.


Waar worden de lessen gegeven?

 

De lessen worden hoofdzakelijk gegeven in onze hoofdcampus te Hasselt (Limburg), Heidestraat 6B. Daarnaast geven ook een beperkt aantal lessen in Zandhoven (Antwerpen) & Deinze (Oost-Vlaanderen).

In 2006 werd in Hasselt de hoofdcampus van de Wellness Academie geopend. Deze cursuslocatie werd echter al snel te klein voor de ambitieuze doelstellingen van de Wellness Academie met als gevolg dat we in 2008 verhuisden naar onze huidige locatie aan de Heidestraat 6B. Hier beschikken we nu over maar liefst 2000 m2 aan leslokalen, een cafetaria en kantoorruimtes. Jaarlijks ontvangen we hier 4000 tot 5000 cursisten die met grote tevredenheid onze cursussen en opleidingen volgen. Daarnaast worden er ook nog bepaalde lessen gegeven op de cursuslocaties in Deinze (Oost-Vlaanderen) en Zandhoven (Antwerpen).


 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy