Leuven: Yin Yang Yoga & Specials

Cambiamento, Herent (B)

02/09/2011

Trefwoorden: Yin Yang Yoga, Nine Star Ki, Gember, Chris Camp

 

Programma Leuven najaar 2011
 
Yin Yang Yoga
 
Specials
 
 
Voor het volledige programma neem een kijkje op www.owc.be
 
 
Yin Yang Yoga
In Yin Yang Yoga combineren we de rustige en zachte aanpak van yin yoga met de actievere stijlen van yang yoga. De yinne oefeningen hebben meer effect op het bindweefsel en het energetische lichaam (meridianen, chakra’s, e.a.), terwijl de yange oefeningen vooral gericht zijn op de spieren, de structuren en de kracht in ons lichaam.
Meer info & inschrijvingen: www.owc.be
Yin Yang Yoga Open Les Woensdag 14 September, 19u30-21u
Yin Yang Yoga om te ontspannen Lessenreeks, start woensdag 5 oktober, 19u-20u
Yin Yang Yoga basisreeks Lessenreeks, start woensdag 5 oktober, 20u15-21u45
 
 
Specials:
Nine Star Ki                                                      maandag 17 oktober 2010, 20u-22u
Nine Star Ki is een oosters astrologisch systeem. Met behulp van je geboortedatum worden je verschillende sterren berekend die vertellen wie je bent en hoe je in de wereld staat. Het is gebasseerd op de eb en vloed van energie, en de invloed van deze cycli op onze persoonlijke energetische natuur. Als je wil leren waarom bepaalde thema's en situaties blijven terugkomen in je leven dan geeft Nine Star Ki praktische uitleg.
Kun je er in Leuven niet bij zijn? Een week later is dezelfde workshop in Antwerpen.
Meer info & inschrijvingen: www.owc.be
 
Yogadag rond de ademhaling                   zaterdag 12 november, 10u-17u
Tijdens deze dag ga je, met behulp van zachte oefeningen, op zoek naar hoe je ademt. Door zelf op onderzoek te gaan leer je de verschillende blokkerende patronen herkennen en leer je hoe je deze patronen kunt loslaten, zodat je adem terug vrij kan bewegen. Zo kom je terug bij je natuurlijke volle ademhaling, waarbij heel je wezen door de adem wordt opgeladen met energie.
Meer info & inschrijvingen: www.owc.be
 
Gemberdag                                                      zaterdag 17 december, 10u-17u
Gembercompres is een Japans volksgeneesmiddel. De intense warmte en ontgiftende werking van de gember dringt diep door in je lichaam, verwarmt, ontspant en helpt je lichaam afvalstoffen afvoeren.
Meer info & inschrijvingen: www.owc.be
 
   
 
 
Chris Camp was reeds op jonge leeftijd geïntrigeerd door het Oosten. Op 11-jarige leeftijd begon zijn boeiende ontdekkingsreis met oosterse gevechtsporten. Al snel kwamen hier cursussen T’ai Chi, Qi Gong en diverse vormen van Yoga bij. Hij beoefende niet enkel intensief okido yoga bij verschillende leraren, maar volgt ook de teacher training bij Tias Little (prajna yoga) en diverse workshops bij internationale lesgevers (waaronder Donna Farhi, Sarah Powers, Paul Grilley en anderen). Uit al deze verschillende ervaringen ontwikkelde hij zijn eigen yoga stijl: Yin Yang Yoga. Vanaf zijn 18e begon hij zich te verdiepen in energetische en holistische geneeskunde zoals Reiki, Macrobiotiek, Shiatsu en Jin Shin Jyutsu™. Zo vervolledigde hij onder meer de 4-jarige Shiatsu opleiding aan het Oost West Centrum. Vanuit zijn grote drang naar een voller en vrijer leven ontdekte hij ook het emotioneel lichaamswerk, het sjamanisme en de vijf ritmes™ van Gabrielle Roth.
Chris studeerde in 2004 af als Burgerlijk Ingenieur aan de K.U. Leuven. Hierna volgde hij een aanvullende opleiding rond Internationale Betrekkingen en Conflictbeheersing. In zijn leven brengt hij het westen en het Oosten samen om zo tot een groter en vollediger geheel te komen. Hij woont samen met zijn partner en zijn dochter in Herent, nabij Leuven.
In zijn lessen werkt hij vanuit zijn intuïtie om de kwaliteiten te stimuleren die ieder van ons bezit. Hij nodigt je zonder oordeel uit om op ontdekkingstocht te gaan naar je eigen levenskracht. Zijn lessen combineren luchtigheid en speelsheid met eenvoud en focus.

    

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy