Yatri vzw: intensieve Tantra-trajecten

Yatri, Sint-Agatha-Rode (B)

12/09/2011

Trefwoorden: Inge Leemans, Tantra, Linda Robben, Rob Engels

image

YATRI vzw, een tantrisch geïnspireerde beweging

 

start INTENSIEF TANTRA-TRAJECT voor gemengde groep

Wil je graag je oorspronkelijke levenslust en je passie (weer) voelen?
Wil je je sluimerende kwaliteiten wekken
en je bevrijden van wat je belet om je gelukkig(er) te voelen?

In november biedt Yatri vzw voor de 5de maal een intensief Tantra-traject aan.

Module 1: vrijdagavond 11 tot zondagavond 13 november 2011 (Westerlo)
Module 2: zaterdagochtend 17 tot maandagavond 19 december 2011 (Westerlo)
Module 3: zaterdagochtend 28 tot dinsdagavond 31 januari 2012 (Franse Ardennen)
Module 4: vrijdagochtend 16 tot zondagavond 18 maart 2012 (Franse Ardennen)
3 integratiedagen (zaterdag): 28 april, 19 mei, 9 juni 2012 (Deurne)

In dit traject zal je het pad van Tantra intens ervaren.

Tantra is JA zeggen aan iedere ervaring. Of je nu vreugde of pijn voelt, verrukking of ontgoocheling ervaart, Tantra nodigt je uit om jezelf te verwelkomen precies zoals je bent, hier en nu. Je doorvoelt het met lijf en leden, je wordt je bewust van je belemmerende patronen en je komt in contact met je innerlijke rijkdom aan kwaliteiten.

En dan gebeurt er iets merkwaardigs : als vanzelf komt er een proces van innerlijke groei en transformatie op gang. Als je stopt met het verbergen of verwerpen van facetten van jezelf, komt er veel levensenergie vrij, komt er stroming en ontspanning. Inzicht ook. Wanneer je het vermogen ontwikkelt om met een open, nieuwsgierige houding jezelf en je ervaringen te onderzoeken, kom je los van je conditioneringen en van je geschiedenis. Los van wat je denkt dat moet, en wat mag en niet mag. Je voelt je vrij om ieder moment fris te beleven, te voelen wat nu voor je klopt, en daar uitdrukking aan te geven.

Het is een ontdekkingsreis die je laat afdalen van de oppervlakte naar de diepte van jezelf. Van je hoofd naar je hart en je lichaam. Daar, in de diepte van je essentie, (her)vind je de verbinding met je oorspronkelijke levenslust, je heelheid, je passie en je sprankeling. En met nog veel meer kwaliteiten die klaar liggen om gewekt en beleefd te worden.

Wij scheppen een veilige ruimte en een kader om samen, in groep, deze reis te maken. Naast momenten van zelfonderzoek, is er ook veel tijd en ruimte om te genieten, te dansen, het leven te vieren.

Het tantra-traject vraagt van jou interesse in jezelf. Bereidheid om te onderzoeken wie jij werkelijk bent, als vrouw of man, met al je kwaliteiten en schaduwkanten.THEMA'S DIE AAN BOD KOMEN
 

 • oefenen met de tantrische tools voor zelfonderzoek.
 • op verkenning naar je ware kracht : de kracht om ja te zeggen aan het leven, om nee te zeggen tegen dingen die ballast zijn voor je groei, de kracht in jou die je draagt terwijl je raakbaar blijft.
 • de kracht van je ware verlangens leren kennen als drijfveer voor je groei.
 • Seksualiteit als levensenergie : Tantra wordt vaak gekoppeld aan seksualiteit. Tantra is een levenshouding die àlle aspecten van het leven omarmt en onderzoekt, ook seksualiteit. Seksualiteit gezien als een krachtige levensenergie die ons kan openen om lief te hebben en ons intiem verbonden te voelen met het leven. We verdiepen we ons in de tantrische visie op seksualiteit en vrouw/man-zijn.
 • het doorprikken van de illusie van afgescheidenheid en eenzaamheid.  We ontmoeten de ander als poort naar onze eigen essentie en diepte via oa tantrische ontmoetingsrituelen.

   
WAT MAAKT DIT TRAJECT ZO KRACHTIG?

De kracht van het traject rust in je gedragen voelen door de groep om naar je eigen diepte te gaan. Je leert naar de anderen te kijken als spiegel om jouw patronen te ontdekken en er vrij van te worden.

Tijdens dit intensief traject maken we gebruik van (emotioneel) lichaamswerk, inquiry, actieve meditatievormen, sensitiviteits- en centeringsmeditaties, (tantrische) ademtechnieken en dans, sexual grounding, Gestalt-technieken, relaxatie en tantrische rituelen. Afwisselend is er individueel en groepswerk.

Er is ook regelmatig tijd en ruimte voorzien om je ervaringen in te brengen en op jouw vraag begeleid te worden in verdieping van je persoonlijk proces.

Op het einde van iedere module ontvang je individuele oefensuggesties om je vernieuwde levensvisie in je dagdagelijks leven, relatie(s) en werk te integreren en te versterken. In de eerste module vormen we oefengroepjes zodat je ook binnen deze groepjes samen met oefensuggesties aan de slag kan. Er is ook ruimte om te werken rond je persoonlijke gevoeligheden en aandachtspunten. En naar verdieping te gaan in contact met elkaar.

Het toepassen en integreren in je dagelijkse leven vraagt om opvolging. Vandaar dat je telkens na iedere integratiedag nieuwe aandachtspunten meekrijgt om dit proces te bevorderen en met weerstanden te leren omgaan.

Om je persoonlijke groei te verdiepen kan je extra ondersteuning en begeleiding krijgen via individuele sessies.

We werken met groepen van maximum 20 deelnemers, waarbij we een evenwicht beogen tussen vrouwen en mannen.

 

Tantra is het mooiste wat mij is overkomen … de diepe ontspanning die ik steeds opnieuw mag ervaren als ik de essentie van Tantra tot me door laat dringen …
Ik hoop jou in dit traject te mogen ontmoeten!

Inge & Rob

Voor wie? Voor iedereen

Begeleiding: Inge Leemans en Rob Engels Klik hier voor meer info over ons

Praktisch:
Het traject bestaat uit 1 module van 2 dagen, 2 modules van 3 dagen, 1 module van 4 dagen en 3 integratiedagen.


Prijs:
1240€ (workshop) + 50€ à 55€ per dag (verblijf, afhankelijk van het aantal deelnemers)
Als je inschrijft (en je voorschot stort) voor 25 september, kan je genieten van een vroegboekkorting van 60€.Interesse?


Kom kennis maken:

 

Je kan vrijblijvend kennis maken tijdens de kennismakingsavond op 21 september
 

of tijdens de tantradag op 24 september
 

of tijdens de opendeurdag van het Lotushuis (Westerlo) op 25 september van 13u30 tot 14u30 met een korte introductieworkshop.

Benieuwd naar getuigenissen van deelnemers aan het tantra-traject? Klik hier

Info & inschrijven? bij Inge op inge.leemans@yatri.be of 016/47 33 18


 start Tantra jaartraining voor geliefden

Wil je meer liefde, waarheid, passie in je relatie ?
Verlang je naar een liefdesrelatie die je hart en ziel voedt ?


De jaartraining die start in november is volzet.

Gezien de grote belangstelling overwegen we om een 2e jaartraining in te plannen. Mocht je geinteresseerd zijn, gelieve ons dan een mail te sturen zodat we zicht krijgen op het aantal geinteresseerden.

Dankjewel.


Deze jaartraining is voor geliefden die hun liefdesrelatie en seksualiteit willen onderzoeken, vernieuwen en verdiepen in de geest van Tantra.

Een ontdekkingsreis die inspirerende impulsen geeft aan je liefdesleven.

THEMA'S DIE AAN BOD KOMEN

image
 • thuiskomen in je lichaam
 • aanwezig (leren) zijn bij je ervaring, in contact met je hart, en van daaruit jezelf en je geliefde ontmoeten
 • in diepe verbondenheid samen-zijn én je eigenheid behouden
 • (meer) genieten van het intens ervaren van je levensenergie en je zintuigen
 • sleutels voor meer openheid naar jezelf en elkaar
 • eerlijk communiceren
 • je seksuele energie verbinden met je hart
 • je grenzen (leren) kennen en onderzoeken
 • kwaliteit in je relatie : jezelf en elkaar beter leren kennen
 • je ware verlangens
 • loskomen van belemmerende patronen
 • intimiteit en contact
 • met je geliefde tantrisch en meditatief verbinden in liefde
 • jezelf, elkaar en het leven vieren
 • je relatie verruimen en verdiepen


In een sfeer van liefde, waarachtigheid en respect leer de je de wereld van Tantra kennen. In de tantrische levenskunst wordt elke ervaring in het leven verwelkomd als een kans tot bewustzijn, transformatie en groei, ook onze liefdesrelatie en seksualiteit. Het pad van bewuste liefde vergroot ons vermogen tot intiem contact met het Leven, met onszelf én de ander. Het nodigt ons uit onze levensenergie te ervaren en te verbinden met ons hart, en helpt onze "egokrampen" smelten. Zo komt er steeds meer ruimte om te zijn wie we werkelijk zijn.

imageWanneer we ons afstemmen op onze innerlijke stroom ontstaat er een helderheid die onze relationele patronen duidelijk maakt. We leren als het ware op eigen benen staan in respect voor onszelf en onze partner. Dit vraagt openheid, nieuwsgierigheid en moed om onze eigen gewoonten, onze beperkende stemmen onder ogen te zien en er scheiding mee te maken, zodat we kunnen proeven van het werkelijk aanwezig zijn bij wat er is (ook al is het misschien iets lastigs).
 

Deze open houding verdiept en verbreedt de relatie tussen jou en je partner.

Tantra opent de weg naar het ervaren van vrijheid en geluk, en (nieuwe) bezieling in je relatie.

Wij bieden meditaties en rituelen aan uit de tantrische traditie, zelfonderzoek, beweging en (zacht) lichaamswerk, sensitiviteits- en contactoefeningen, die jullie inspireren om op een levendige, authentieke en liefdevolle manier bij jezelf en je partner aanwezig te zijn en te genieten van die diepe verbinding met elkaar. Je doet alle oefeningen met je partner.

Relatie is niet "ik" en "jij", het is wat we creëren in de ruimte tussen ons.

(Richard Moss)

Voor wie? Voor geliefden

Begeleiding: Linda Robben en Rob Engels Klik hier voor meer info over ons

Praktisch: De jaartraining bestaat uit 4 weekends die samen één geheel vormen.
Het eerste weekend is niet-residentieel.
De andere 3 weekends zijn residentieel.

Prijs: 685€/persoon (workshop) + 360 € à 380€/persoon (verblijf, afhankelijk van het aantal deelnemers). Als je inschrijft (en je voorschot stort) voor 25 september, kan je genieten van een vroegboekkorting van 35€/persoon.
 

Interesse? Klik hier voor meer info

Kom kennis maken:

Je kan vrijblijvend kennis maken tijdens de lezing op 25 oktober
 

of tijdens de tantradag op 2 oktober

 

Benieuwd naar getuigenissen van deelnemers aan het groeitraject voor geliefden? Klik hier


Info & inschrijven?
bij Linda op linda.robben@yatri.be of 02/759 75 72

 

Wij hopen je te mogen verwelkomen !

Hartegroet,
Inge, Linda & Rob

Yatri vzw, een tantrisch geïnspireerde beweging

Onderbosstraat 4
3040 St-Agatha-Rode
BE 0889 491 384

016 - 47 33 18 (Inge & Frank) en 02 - 759 75 72 (Linda & Rob)
info@yatri.be
http://www.yatri.be/


 

Je mag deze mail - heel graag zelfs! - doorsturen naar al wie je lief is. Bedankt daarvoor!
 

 

image

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy