TACHYON HOLISTIC WELLNESS

Lightness in Being - Herbal Sense, Emblem (B)

11/12/2011

Trefwoorden: Tachyon, Lightness in Being - Herbal Sense, Ingrid Rotthier, subatomair

 

 

 

 
 
 
 
TACHYON COCOON-SESSIES
 
Tijdens een cocoon-sessie lig je in een drie-dimensioneel tachyon-energiebad. De gerichte energiestroom maakt diep evenwicht en transformatie voor het hele wezen mogelijk.
Het bevordert integratie van de fysieke, mentale en emotionele en spirituele lichtlichamen en leidt zo tot een ervaring van kalme, gecentreerde helderheid! Diep gelegen blokkades die ten grondslag liggen aan verstoringen kunnen op celniveau verwerkt en afgevoerd worden.
Een Tachyon cocoon-sessie voelt niet alleen zalig, het versterkt ieder proces van zelfheling dat moet plaatsvinden op alle niveaus van ons Zijn! Het brengt je in een diepe ontspanning zodat je ontvankelijker bent voor aansluitende massage of therapeutisch werk.
Het is een prachtig hulpmiddel ter ondersteuning van allerlei therapievormen.
 
 
TACHYON HOLISTIC WELLNESS
 
Tachyon is de eerste vorm hebbende maar frequentieloze energie en deze subatomaire deeltjes bewegen sneller dan het licht. We kunnen het bestaan ervan enkel aantonen door het effect op de SOEV’s (subtiel organiserende energievelden) te meten. Wij zijn steeds in contact met tachyon en hebben in principe geen tools nodig! Maar in onze wereld zijn er veel dingen die die natuurlijke energiestroom beperken of blokkeren (gedachten, emoties, Electro-Magnetische Velden...).
 
Door gebruik te maken van getachyoniseerde materialen [waaronder de zeer krachtige kwartskristallen (TLC bars) en silica discs] activeren en versterken we het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
 
Onderstaande effecten zijn het resultaat van het herverbinden van het lichaam met onze oorspronkelijke staat van gezondheid en harmonie of blauwdruk.
 
Bij een heel spectrum van klachten werden er bijzondere effecten waargenomen:
* blokkades verdwijnen;
* snelle helingsprocessen bij operaties;
* chronische vermoeidheid vermindert tot verdwijnt;
* groter uithoudingsvermogen bij sport;
* betere concentratievermogen;
* een verhoogd energiepeil;
* intensere ervaring tijdens meditatie;
* …
 
Voor meer gedetailleerde informatie en voor het maken van afspraken kunt u contact opnemen met:
 
Lightness in Being - Herbal Sense
Ingrid ROTTHIER
Liersesteenweg 131a
B-2520 EMBLEM
Telefoon: 03-480 40 34
GSM: 0473-44 54 81

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy