Inwijding tot een succesvol mens door JANOSH zaterdag 3 dec Antwerpen

Regine Vande Maele, Middelkerke (B)

16/09/2011

Trefwoorden: Janosh, Heilige Graal, spiritualiteit, Maria Magdalena

 

 

 
 
JANOSH komt op
zaterdag 3 december 2011 naar
Metropolis Antwerpen
met een unieke multimedia presentatie:
Inwijding tot succesvol mens
 
Janosh laat dan zien dat ware spiritualiteit een (gevoels)ervaring is voor ieder mens uniek … En daarbij laat hij fijntjes zien dat de ‘nieuwe generatie’ spiritualiteit heel hip is!
De tijd van boeken lezen over spiritualiteit en het geitenwollensokkenimago van dit onderwerp ligt ver achter ons! In deze tijd van snelle technologische ontwikkelingen en sociale media is onze informatiebehoefte veranderd.
We willen méér geprikkeld worden, uitgedaagd worden om met spiritualiteit bezig te zijn. Het liefst op meer dan één niveau. We willen zien, voelen, horen, ervaren, ruiken… We willen het beleven. Janosh, grafisch vormgever, kunstenaar en auteur tilt spiritualiteit uit tot ver boven het niveau van de geschreven bladzijde in een boek met zijn wervelende multimedia presentaties!
Heb jij er ooit wel eens bij stilgestaan dat je een heel groot geheim met je meedraagt? Door de kosmische invloed van het Watermantijdperk neemt de vrouwelijke energie op aarde in hoog tempo toe. De intuïtieve, creatieve, verzorgende en gevoelige energie die al lange tijd als ondergeschikt gezien werd. Net als de vrouw. Want wat weet je bijvoorbeeld over de Bijbelse figuur Maria Magdalena? Wat heeft zij met de Heilige Graal te maken?
Janosh legt uit waarom zijn graalcodes, gebaseerd op Heilige Geometrie, op zielsniveau communiceren met ons onderbewustzijn en zo helpen de deur naar de Heilige Graal in onszelf te openen.
Met behulp van kleurrijke Heilige Graalcodes laat hij je zien, voelen en ervaren dat je veel meer bent dan je altijd hebt gedacht. Met twee diepgaande activaties om onze rechter- en linkerhersenhelft weer te synchroniseren, het vrouwelijk en het mannelijke in balans te brengen. Dit alles ondersteund door prachtige muziek. Alsof je in een bioscoop naar een film zit te kijken…
 

 

 

Zaterdag 3 dec 2011
Metropolis Antwerpen
14-18u30
Prijs: 79 euro, incl 21 % btw
 
Inschrijven via
www.romyspirit.be
info@romyspirit.be

Meer info over Janosh op
   
 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy