Ligdaoyin weekend met Shen Jin, NL - Lent

Buqi Institute International (Gent, B)

08/11/2011

Trefwoorden: daoyin, BUQI, Shen Hongxun, Shen Jin

 

 

BUQI® DAOYIN LIGOEFENINGEN met Shen Jin
10-11 december, NL - Lent

klankdaoyin.jpg

 

BUQI®, ook Xinqi genoemd, is een heel oude behandelingsmethode waarbij ziekte behandeld wordt met energetische lichaamskrachten. Dit helingssysteem omvat niet alleen behandeltechnieken maar vele oefeningen, BUQI® daoyin. Dit zijn oefeningen waarbij het volledige energetische systeem wordt geactiveerd, binqi wordt verwijderd en dantiankracht, vibratiekracht en mentale kracht worden ontwikkeld. Deze krachten heeft de therapeut nodig om binqi af te voeren bij de patiënt.

 

De oefeningen zijn zeer doeltreffend en bij uitstek geschikt voor zelfheling. Mensen met typische gezondheidsproblemen van onze tijd, zoals het "computersyndroom", RSI (repetitive strain injury = verzamelnaam voor alle klachten veroorzaakt door langdurig herhaaldelijk dezelfde beweging uit te voeren: o.a. muisarm en smsduim), rugpijn en problemen met de wervelkolom, stijve gewrichten, hoofdpijn, hoge en lage bloeddruk, ondervinden veel baat bij beoefenen van deze daoyin.

Tijdens het weekend van 10-11 december wordt geleerd hoe in een liggende houding spontane bewegingen kunnen worden opgewekt en hoe deze kunnen helpen om ziekte te overwinnen en beweeglijkheid en kracht terug te krijgen. Omdat veel mensen zich liggend beter en comfortabeler voelen dan wanneer zij staan, zullen liggende oefeningen hen zeker aanspreken. Ook voor mensen die te zwak of te ziek zijn om lang achter elkaar te staan of te zitten zijn ze uitermate geschikt.


Adres: Voorzieningenhart De Ster, Queenstraat 37b, 6663 HA Lent/Nijmegen.

Prijs:130

Meenemen: los zittende, comfortabele kleding, platte schoenen, en matje en/of deken.

Lunch mogelijk. Maximum € 11,50/dag. Opgave voor de lunch: ten laatste 1 week voor aanvang.

Boeken en info: sofie@buqi.net / +32 3 281 0532

In januari en februari zijn er nog weekends met drakendaoyin en klankdaoyin. Mail ons voor meer info over deze en andere activiteiten in België en Nederland.


 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy