Introductie tot de Engelenmagie

Het Element, Opwijk (B)

30/11/2011

Trefwoorden: Ina Custers-van Bergen, Aartsengelen, Kabbalistische Levensboom, Engelenmagie

 

 

 
Introductie tot de Engelenmagie
De Verschijning der Schitterenden
zaterdag 25 februari 2012
 
 
 
 
Opgeleid binnen een lineage van leraren, zijn aan mij de sleutels overhandigd, die toegang geven tot de engelenmagie. Op mijn schouders werd de taak gelegd om deze kennis door te geven. De heilige magie der engelen is een godsgeschenk. Ze is bedoeld om de kwaliteit in je leven te verbeteren. Engelenmagie is een intense, pure, spirituele energie. Engelen beschermen je tegen de stormen van het leven. De engelen leren ons, dat we in een wereld leven, waar je óók in de donkerste hoeken de Vonk van Gratie kunt vinden. De engelen onthullen deze Gratie aan ons. Dit is de kern van alle magie, van elk wonder dat er plaats vindt: namelijk de onthulling van de schoonheid, die de kern vormt van elke ziel.
Ina Cüsters-van Bergen
 
 
 
 

De Tempel van het Hart

Tijdens deze workshop leer je oefeningen die jou in een intieme uitwisseling brengen met de Eeuwige Geliefde. Met behulp van symbolen kom je in diep contact met de God-in-jou. Je leert door middel van gebeden, oefeningen, meditaties en ritueel, de engelen op elk moment van de dag kennen. Je zult ook enkele achterliggende magische principes leren, waardoor je het geleerde binnen een theoretisch kader leert te begrijpen.
 

 
Wat ga je leren?

Je leert de Aartsengelen kennen als de grote energiepatronen die de krachten van Goedheid beschermen.
  • Je leert het verband tussen de Aartsengelen en de Kabbalistische Levensboom.
  • Je leert de basis van ‘De Tempel van het Hart’.
  • Je leert engelen- en aartsengelenkrachten op te roepen binnen de magische cirkel.
  • Je leert hoe je boodschappen aan de engelen kunt versturen op een manier waarop ze gehoord worden.
  • Je leert over de verschillende soorten engelen en hun functies binnen de Hemelse Hiërarchieën.
  • Je leert aanroepingen voor de Aartsengelen die je kunt gebruiken voor diverse doeleinden.
 
Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is voor mensen die kennis willen maken met de Engelenmagie, en die hun spirituele ervaring willen verdiepen door middel van meditatieoefeningen, mysterie spel en ritueel. Taal: Nederlands.
 
Neem mee:
  • Schrijfmateriaal, wit T-shirt, witte joggingbroek of legging, een wit koord (1 cm doorsnee, 3 m lang), een witte stompkaars in een lantaarn.
  • Lunchpakket. 
 
Je trainer

Deze training vindt plaats onder leidingvan de Magistra van de Hermetic Orderof the Temple of Starlight®. Ina Cüsters-van Bergen is Derde Graads Adept in de Westerse Mysterie Traditie, uit de lineage van Dion Fortune. Ina geeft les op international niveau, en heeft naam opgebouwd met het creëren van exclusieve intensieve Tempelretraites.
Ina is de auteur van het boek De weg naar de oude mysteriën, de Solo Magical Training en van de Temple Training-programma’s van de Orde.
Ina is gediplomeerd sociotherapeut en heeft als trainer en manager in de psychiatrische gezondheidszorg gewerkt. Tijdens haar trainingen combineert ze archaïsche, alchemistische en magische technieken met moderne methoden zoals hypnose, NLP, familieopstellingen en systeemtherapie.
 
 
Prijs

€ 135

 
Betaling

België: vooraf te betalen t.n.v. Het Element – BE35 4341 0315 3137
of online via PayPal
Zeven dagen na de aanmelding wordt uw reservering definitief. U krijgt dan een factuur toegestuurd, die desgewenst in twee termijnen kan worden voldaan. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u best direct in om uw deelname te verzekeren!
 
 
Tijdstip

25 februari 2012 van 9.30 tot + 19.00 uur
 
 
Aanmelden
 
 
 
 
Locatie
 
Hof ten Hemelrijk
Duivenzolder
Kloosterstraat 7
B-1745 Opwijk
België
 
 
 
Ina Cüsters-van Bergen

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy