De Groene Gedachte helpt bij het verspreiden van een positief gedachtegoed

De Groene Gedachte, Tienen (B)

22/10/2011

Trefwoorden: Drakenkopheuvel, Groenten en andere verhalen, Eeuwig groen, De Groene Gedachte


 

 
 Wie is Uitgeverij De Groene Gedachte?
 www.degroenegedachte.be
 
 
De Groene Gedachte helpt bij het verspreiden van een positief gedachtegoed, gaande van gezonde voeding, een gezonde levenshouding, balansbewerkstellende en balansherstelllende mechanismen of interacties van mens tot mens, van cultuur tot cultuur en tussen mens en natuur.
 
 
 
‘Drakenkopheuvel’ (17 €)
 
 
Het nieuwe jeugdboek ‘Drakenkopheuvel’ is een magisch mooi en bijzonder intrigerend verhaal voor jong en oud (vanaf 12 j), gelinkt aan de bewustzijnsveranderingen op aarde en het nieuwe tijdperk van echte waarden en van pure vriendschap, wederzijds respect en verwondering.
 
Auteur Sonja Vandael is een van de drie vrouwelijke auteurs die het succes van de 3-delige roman ‘Zielsveel’ omtrent tweelingzielontmoetingen bepaalden. Dat boek kan je ook bij ons bestellen aan 19,5 euro.
 
Auteur: Vandael Sonja
Illustratrice: Laura Brusselaers
ISBN: 9789081809108
 
!De eerste 10 bestellers krijgen nog een gevuld drakenei cadeau!
 
 
 
 
‘Groenten en andere verhalen’ (26 €)
 
 
Botanicus Guy Laurent draagt ‘Groenten & Andere verhalen’ op aan alle mensen die wensen te profiteren van een gezonde moestuinoogst. Waarom zouden de fijnste recepten niet mogen gekruid worden met nog wat meer kennis omtrent dit bijzonder erfgoed? Kennis die in vroegere tijden door overlevering automatisch werd overgedragen op de volgende generatie, maar die nu helemaal dreigt verloren te gaan.
 
Auteur: botanicus Guy Laurent
Fotograaf: Guy Laurent
ISBN: 9789081809122
 
 
 
 
‘Eeuwig Groen’ (34,5 €)
 
 
België is rijk aan groene parken en bijzondere tuinen. Bezoek het park van Mariemont in La louvière, wandel door het arboretum in Wespelaar, kom tot rust in de meditatietuin van De Heerlijckyt Elsmeren en geniet vanprachtige uitzichten in het park van Freÿr bij Dinant. Eeuwig groen reist langs de mooiste en bijzonderste tuinen en parken in België. Maak kennis met dit unieke, vaak onbekende erfgoed en ontdek meer over de geschiedenis van de tuinkunst in België en Europa. Per park leer je meer over de parkarchitectuur en bijzondere bomen die hier staan en ondertussen uitgroeiden tot machtige reuzen. Boordevol interessante weetjes en verhalen van de enthousiaste eigenaars en beheerders. Met praktische informatie en tips voor een bezoek.
 
Uitgever: Het Davidsfonds, Leuven
Auteurs: Guy Laurent, Anne-Marijn Somers
Fotografe: Lil Meert
ISBN: 9789058266873
 
Bestellen kan door een mail te zenden naar info@degroenegedachte.be met adres, boekenkeuze en aantal of door te surfen naar de www.degroenegedachte.be voor het invullen van de bestelpagina. (portkosten/boek: 3,60 €).
De bestellingen voor Eeuwig Groen worden door ons doorgeseind naar Het Davidsfonds.
 


 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy