Nieuwsbrief Cirkels. Herfst 2011

Cirkels, Hoegaarden (B)

14/11/2011

Trefwoorden: Linda Hoeben, Transactionele Analyse, Margit Sleeuwenhoek, De Lichtbron

 

Nieuwsbrief Cirkels – herfst 2011
Beste Lezer,
 
Dit is de herfst-nieuwsbrief van Cirkels, het Opleidingsinstituut voor Transactionele Analyse in Vlaanderen.
 
De herfst verwent ons met kleuren en zon en Cirkels is bezig met het samenstellen van de opleidingsgroep die in januari 2012 van start zal gaan.
Onze laatste ontwikkelingen
 
1. We hebben op vraag van een aantal mensen nog een bijkomende Introductie in Transactionele Analyse gepland. Deze zal plaatsvinden op 3 en 4 december 2011 in 'De lichtbron' in Wijnegem. (telkens van half 10 tot 17 uur)
 
2. Onlangs was er een groep van 10 enthousiaste deelnemers die de introductie gevolgd hebben.
 
3. Daarnaast zijn we ook van start gegaan met het plusplus-programma: TA voor gevorderden. Marc Widowson gaf een leerzame en liefdevolle module over 'Relational Transactional Analysis'.
 
4. De volgende open plusplus-module wordt door Mil Rosseau gegeven en gaat over de Herbeslissen. Deze module is herleid tot één dag, namelijk 3 december. De deelname prijs is uiteraard ook gehalveerd. (175 Euro)
 
5. Het schooltje dat we in India ondersteunen, zal met de laatste donatie opgeknapt worden, sanitair wordt aangelegd en de schoolleiding wil gezonde vieruurtjes voor de kinderen kopen en het leraarslokaal voorzien van een werktafel. Wij en zij zijn blij met het contact en de resultaten van onze giften.
 
De cirkels 'plusplus'- klas!
 
We bieden dit traject aan als een modulair systeem, d.w.z. dat er telkens voor de losse modules apart kan worden ingeschreven.
Iedereen die al een TA opleiding volgde (bij Cirkels of elders) is van harte welkom. Zowel de mensen die het CTA-traject aangaan als de mensen die zich - samen met collega's - willen blijven verdiepen in de TA-materie. Dit traject bestaat uit 4 modules en 3 losse supervisiedagen. De plusplus-klas is TA voor alle werkvelden. Daarbij ligt er een nadruk op het hanteren en uitoefenen van de plusplus-houding als professional, waaromheen je vraagstukken en leerbehoefte plaatsvindt.
 
Alle trainings-en supervisiedagen zullen aangeboden worden door trainers met een (P)TSTA-erkenning. Dit wil zeggen dat al deze uren erkend zijn als TA-opleidings- of supervisie-uren door EATA.
Deelname aan een module kost 350 Euro voor twee dagen of 175 euro voor één dag.
 
Planning
 
3 december 2011: Mil Rossau: Redecision TA in all the working fields!!
24 en 25 februari 2012: Moniek Thunissen: analyse en verandering.
18 en 19 mei 2012: Sari Van Poelje: jouw eigen professionele plusplus-identiteit
 
De introductiecursus Transactionele Analyse
 
Deze tweedaagse biedt de ideale gelegenheid om kennis te maken met Transactionele Analyse, met Cirkels en met Linda Hoeben, een van de trainers.
De tweede doelstelling van deze tweedaagse is om door de TA-concepten en de oefeningen tot meer inzicht en verandering te komen in je persoonlijk functioneren, interessant dus voor mensen die toe zijn aan zelfreflectie of anderen hierin willen ondersteunen.
Voor diegenen die overwegen om verder opleiding te volgen in Transactionele Analyse is het belangrijk om te weten dat deze ‘introductie tot Transactionele Analyse’ erkend is door EATA (European Association for Transactional Analysis).
Deze bijkomende Introductie in Transactionele Analyse zal plaatsvinden op zaterdag en zondag 3 en 4 december 2011 in 'De lichtbron' in Wijnegem, telkens van 9.30 tot 17 uur.
 
[KMO-subsidiëring is mogelijk.]
 
Voor inschrijving en verdere info
of kijk op www.cirkels.be.
 
Margit Sleeuwenhoek (Utrecht – NL)

gsm: +31-(0)653 13 30 23 

pmobile@xs4all.nl
Linda Hoeben (Hoegaarden)

gsm +32-(0)474 92 08 77 

linda.hoeben@scarlet.be
© Cirkels vzw

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy