Agenda Plus in 2012

Agenda Plus, Gent (B)

27/11/2011

Trefwoorden: Agenda Plus, Yves Nevelsteen, gratis, magazine

 

cover Agenda Plus 27 cover Agenda Plus 28 cover Agenda Plus 29 cover Agenda Plus 30

 

Beste,

het gaat goed met Agenda Plus! Na drie jaar is het gratis magazine gekend en werken we samen met meer dan 700 organisatoren van cursussen, lezingen, workshops en opleidingen. Uit vele reacties blijkt dat onze adverteerders tevreden zijn en dat we mensen echt vooruit helpen.

Ook in 2012 willen we iedereen de persoonlijke aandacht geven die ze verdienen. We willen daarom nog meer op voorhand werken en rustig de tijd nemen om de dingen grondig voor te bereiden en uit te werken. Want wat ontspannen gaat, gaat meestal ook goed.

Na een uitgebreide analyse blijkt dat 8 nummers per jaar "evenwichtiger" is dan 10 nummers: 4 in het voorjaar en 4 in het najaar. Agenda Plus zal dus in 2012 niet verschijnen in januari, februari, juli en augustus. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen:

 

  • Twee keer per jaar (in het zomer- en winternummer) kan je tot drie maanden op voorhand activiteiten aankondigen.
  • In elk nummer van 2012 gezien worden, kan voor een kleiner bedrag dan in 2011. Adverteren op jaarbasis wordt dus goedkoper.
  • Er zal tijd zijn om onze aanwezigheid op uiteenlopende evenementen in 2012 verder te verhogen en om diverse partnerships aan te gaan. Want Agenda Plus is veel meer dan zomaar een magazine!

Handige links

Met vriendelijke groeten

Yves Nevelsteen
Uitgever

yves@agendaplus.be - 0497 549 615

intro-logo

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy