Januari 2012. Activiteiten in de Aum-ruimte (Leuven)

Aum-ruimte, Leuven

13/01/2012

Trefwoorden: mindfulness, zonneklasje, kinderen, lichaamswerk, massage, 5 ritmes, biodanza

In januari worden de volgende activiteiten georganiseerd in de Aum-ruimte in Leuven: massage, lichaamswerk, 5 ritmes dans, mindfulness, "hoe start ik een zonneklasje?" en biodanza!

 

Integrama massage: vervolgtraject


vanaf 29 januari: Start massage-vervolgtraject. Zes zondagen waar telkens een ander thema aan bod komt. Voor iedereen met massage-ervaring die zijn kennis wil uitbreiden en verdiepen.

 

Meer info: www.integrama.be of contacteer Andrée Borguet via e-mail op info@integrama.be


Energetisch lichaamswerk met Leen D'hulster

Vanaf dinsdag 17 januari start de avondgroep energetisch lichaamswerk om 19.30 uur (10 avonden).

Deze groep is bedoeld voor mensen die al bekend zijn met de kracht van lichaamsgericht werken. In een sfeer van veiligheid en vertrouwen komen diepere lagen van jezelf meer in het licht en kom je meer in contact met wie je bent. 

Meer info: www.leendhulster.be, via e-mail: info@leendhulster.be of bel 0479 41 59 00


Avondreeks Emotioneel lichaamswerk met Dymfna De Leeuw

Op donderdag 19 januari start er een nieuwe reeks emotioneel lichaamswerk van 10 avonden, telkens van 19u30 tot 22u. Ben je op zoek naar meer ontspanning in je leven? Wil je bewuster leren luisteren naar je lichaam? Je spontaniteit, kracht en levenslust meer ruimte geven? Dan ben je van harte welkom!

 

Meer info en inschrijvingen: via e-mail dymfna.deleeuw@skynet.be of bel 02/251.02.12


Open 5-ritmes dansavond

De 5 Ritmes vormen een methode om voeling te krijgen met je lichaam en je gemoed. Zonder pasjes aan te leren maakt de vrije beweging je spanningen los, vind je plaats voor rust en kan je nieuwe energie aanboren. Ieder ritme heeft boeiende kwaliteiten waardoor je verschillende facetten van jezelf leert kennen. Deze avonden zijn open voor iedereen elke woensdag van 20 tot 22u in de Aum-ruimte te Leuven.

 

Meer info: www.5ritmes.be of via e-mail: vijf-ritmes-leuven@hotmail.com


Mindfulness-training

Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde techniek om open, niet-oordelende aandacht te geven aan je ervaringen in het nu. Daardoor leer je de volle rijkdom van je leven te ervaren en om te gaan met stress en lijden. Een mindfulness-training bestaat uit 8 sessies. Het accent ligt op oefenen (lichaamsgewaarzijn, meditatie, yoga, ...).

 

Meer info en inschrijvingen: www.itam.be of contacteer Sybille Decoo via e-mail: sybille@itam.be


Workshop: "Hoe start ik een Zonneklasje"

Op zaterdag 14 januari 2012, van 10u tot 17u.

In deze workshop wil ik jou graag mijn ervaringen en inzichten doorgeven om kinderen van NU te helpen met thuiskomen in zichzelf en hun bewustwording. Zonnegroetjes van Patricia!

(er zijn nog enkele plaatsen vrij) 

Meer info en inschrijvingen: www.zonneklasje.be of info@zonneklasje.be


Biodanza: de dans van het leven

Vanaf 9 januari elke maandagavond van 19u30 tot 21u30.

Dans en beweeg op aanstekelijke muziek, geniet van ontspanning, vitaliteit, ontmoeting en levensvreugde. Goed voor mannen en vrouwen van elke leeftijd, geen danspassen leren, wel genieten! 

 

Meer info en inschrijvingen: www.biodanzamdm.be, bel 0498 61 41 46 of mail Michèle De Moor: demoormichele@yahoo.fr

 

Neem voor meer informatie contact op met de lesgever of organisator van de activiteit.

 

De Aum-ruimte verhuurt volledige ingerichte, polyvalente ruimtes aan de vaart in Leuven vanaf 45 euro per dagdeel (3u). Er is ruime parking vlakbij en interessante kortingen + gratis advertentieruimte bij INImail voor huurders van reeksen.

Bezoek voor meer informatie onze website www.aumruimte.be, bel naar coördinatrice Lea op 0479 41 59 00, of mail ons: info@aumruimte.be.

 

  

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy