19th Global Inspiration Conference (GIC) Oostduinkerke, 30 juni - 7 juli 2012

The Butterfly Dream, Strombeek Bever (B)

18/12/2011

Trefwoorden: Global Inspiration Conference, International Breathwork Foundation, breathwork, bewegingstherapie

 

 

 
 
 
 
 
 
Beste mensen,
 
De 19th Global Inspiration Conference (GIC) Oostduinkerke, 30 juni - 7 juli 2012.
 
WAT?
De Global Inspiration Conference is een uniek internationaal congres dat uitgaat van de "International Breathwork Foundation" (IBF). Het wordt nu voor het eerst in België, Oostduinkerke, georganiseerd na Ecuador, Australie, VS, Venezuela, Wales, Mexico, Estland, Spanje, Rusland etc.
De conferentie staat voor iedereen open, is kindvriendelijk en biedt gedurende een week een forum voor internationale professionals, therapeuten, trainers, coaches. Onder de vorm van workshops en lezingen inspireren zij door de laatste ontwikkelingen in de therapeutische en coachingwereld te laten ervaren en krijgen ze de kans hun opleidingen of centrum te promoten.
 
WAAROVER?
Dit congres trekt zowat de belangrijkste professionals aan op het vlak van breathwork en andere, op groei gerichte therapieën. Zo komen naast verschillende soorten breathwork o.a. dans- en bewegingstherapie aan bod, authentic movement, EFT, tantra, voice dialogue, sjamanisme, mindfulness, yoga, allerhande inspirerende combinaties… en heel veel fun!
 
WAAROM?
Er zijn 25 verschillende nationaliteiten op de GIC. Daarvan mag iedereen workshops geven en volgen Elke workshopleider met zijn specifieke combinatie van disciplines en zijn eigen typische stijl zorgt daarbij voor een unieke invalshoek met extra groeikansen. De ‘MA-GIC’ van de GIC is de cocreatie!
 
Meer inlichtingen op www.gic2012.com of www.ibfnetwork.com.
 
Be part of the change, shaping the future!
 
Een hartelijke groet van het organiserend team!
 
Luc Maertens
Organizer
Global Inspiration Conference
Belgium 2012
_________________________
trainer, coach
_________________________
Tel. + 32 (0)50 82 52 92
Mobile: + 32 (0)494 / 70 49 98
__________________________

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy