Rebalancing Lichaamswerk Introductiemiddagen en Workshop

St. Opleiding Rebalancing, Arnhem (NL)

27/01/2012

Trefwoorden: Rebalancing, lichaamswerk, aanraking, adem

 

 

 
Rebalancing®
School voor lichaamswerk en bewustzijn
 

 
Rebalancing nu ook in België!
 
11 februari en 25 maart:
Gratis introductiemiddag Rebalancing Lichaamswerk
In aanloop naar de Rebalancing introductie workshop
‘De wijsheid in het lichaam‘, organiseert de Stichting Opleiding Rebalancing in Centrum Koningsteen 2 introductiemiddagen. Deze worden verzorgd door enthousiaste en bevlogen docenten en teamleden van de Rebalancing Opleiding Nederland. De intentie is om geïnteresseerden een gedegen indruk en ervaring mee te geven over hoe het is om de Rebalancing manier van bewust en respectvol aanraken te ontvangen en te geven. De introductiemiddagen geven de mogelijkheid om al vast kennis te maken met de unieke benade-ring van aanraken en zelfonderzoek die Rebalancing gebruikt om werkelijk contact te maken met de mens die in het lichaam leeft.
 
26 t/m 29 april:
Workshop “De wijsheid in het
lichaam”
In deze workshop kun je ervaren hoe het is als je simpelweg in je lichaam aanwezig bent. Deze aanwezigheid geeft een opening naar de wijsheid in je lichaam. Dit geeft je een gelegenheid om nieuwe aspecten en kwaliteiten van jezelf te ervaren. We zullen werken met diverse lichaamswerk-technieken zoals aanraking en adem. Als je aandacht zich bevrijdt uit de greep van je gedachten dan onstaat er weer vitaliteit, onbezorgheid en spontaniteit. Deze hernieuwde vrijheid is een belangrijke ondersteuning voor persoonlijke groei en aanwezigheid.

Deze workshop biedt een eerste kennismaking met Rebalancing en is ook geschikt voor mensen die interesse hebben in het Rebalancing basisjaar

Er is meer dan je denkt... leer van de open wijsheid in je lichaam.


We zullen werken met diverse lichaamswerk technieken zoals aanraking en adem. Als je aandacht zich bevrijdt uit de greep van je gedachten, ontstaat er weer vitaliteit, onbezorgdheid en spontaniteit. Deze hernieuwde vrijheid is een belangrijke ondersteuning voor persoonlijke groei en aanwezigheid.

Deze workshop wordt gegeven door docenten van de Nederlandse Rebalancing opleiding.
 
Aktiviteiten in Nederland:
12 mei: Open Dag
18 juni t/m 1 juli: Workshop "De wijsheid in het lichaam"
29 september: start basisjaar/jaartraining
 
Beurzen/festivals:
18 maart: aanwezig op Onkruid Opleidingbeurs
7 t/m 10 juni: aanwezig op Eigentijds festival
25 en 26 augustus: aanwezig op Levenskunstbeurs
 
Rebalancing Lichaamswerk
Het eigentijdse Rebalancing lichaamswerk mag zich de afgelopen jaren verheugen in een toenemende belangstelling. De Rebalancing opleiding is inmiddels al 23 jaar actief in Nederland. De groeiende interesse resulteert in steeds meer individuele praktijken waar naar vele cliënten hun weg weten te vinden. Ook vanuit België en het zuiden van Nederland blijkt ieder jaar weer de interesse om deel te nemen aan een van de workshops, het basisjaar of de opleiding. Dus ook daar breidt het aantal Rebalancers zich verder uit.
Rebalancing gebruikt lichaamswerk, aanraking en zelfonderzoek om te komen tot direct ervaren en tot meer zelfinzicht. Het leidt tot het dieper ervaren en begrijpen van jezelf en je lichaam. Het is inspirerend om deel te zijn van deze stroming die zowel meer vrijheid als natuurlijkheid brengt.
 

Stichting Opleiding Rebalancing
 Secretariaat:  0031-318690393
 Markiezenhof 40  info@rebalancing.nl
 NL-6715 LL Ede  www.rebalancing.nl
 Nederland
 
  
 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy