Zuiveringsweek in de Ardennen

Het Zonnemaanhuis, Sijsele (B)

09/02/2012

Trefwoorden: Chateau Frandeux, Zonnemaanhuis, Deva Utsa, Hilde Verhulst

 

 

 
Zuiveringsweek
16 - 23 maart 2012 in Château Frandeux
 
 
 
 
In de winterstilte begint pril nieuw leven te kiemen, en in de lente groeit deze nieuwe energiestroom aan, wordt rijk en krachtig, fris en mooi, het veelbelovende beeld 'jong en vruchtbaar'. Dat is toch de bedoeling, maar dikwijls is er van ons oude beeld nog veel blijven hangen. Opruimen tot in de kleinste deeltjes van onszelf zodat er ruimte komt voor vernieuwing, is nu de boodschap. Ons laten dragen door de zachte, ontluikende warmte van de eerste voorjaarszon is een hele levenskunst. Deze kunst integreren in ons leven is een krachtig medicijn.

Het is belangrijk om ons diep te zuiveren na de wintertijd
, oude angsten te transformeren tot levenskracht en onze cellen te laten volstromen met ontvankelijkheid, vriendelijkheid en geduld, de diepe deugden van de lentetijd. We gaan diep in onze levercellen op zoek naar ballast en dat, via de flushtechniek van Andreas Moritz, zuiveren. Meer info na inschrijving.
 
In een mooi, groen en rustig landhuis in de Ardennen (Château Frandeux, onder Namen), onder begeleiding van de ervaren therapeuten Deva Utsa en Hilde Verhulst, gaan we op een natuurlijk ritme leven, meestal trager dan wat we gewoon zijn. We gaan ons diep zuiveren: ons ontdoen van 'teveel' en terug thuis komen in de eenvoud van ons lichaam en onze ziel. We schakelen geleidelijk over op matige porties eenvoudige, zuiverende voeding. Er wordt, via oefeningen, weer ruimte vrijgemaakt in ons lichaam. We maken tijd vrij voor individuele momenten, maar ook voor het voedende voelen van de verbondenheid in de groep. Dit alles helpt fysieke en emotionele afval verbranden, wat verhelderend en rustbrengend werkt.

Wat staat er op het programma?
Een licht verteerbare afwisseling van ademhalingsoefeningen, zachte yoga-oefeningen, veel dans en spontane lichaamsbewegingen, zuiverende compressen, aanraken en aangeraakt worden met eenvoudige massagetechnieken, wandelen, meditatie en korte stukken filosofie.

Aankomst:
Aankomst: vrijdag 16 maart welkom vanaf 17 uur
Einde: vrijdag 23 maart 11u30

Bijdrage:
Workshop en verblijf: € 650. Iedereen krijgt, zoveel mogelijk, een kamer alleen.
Maaltijden (bio-vegetarisch): € 150

Inschrijvingen en verdere info:
Hilde Verhulst tel. 056 42 56 81 / info@hildeverhulst.be 
Deva Utsa tel. 050 71 95 58 / welkom@zonnemaanhuis.com
 
 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy