Zelfhelend vermogen ontwikkelen

Samtati, Duffel (B)

28/02/2012

Trefwoorden: Hilde Van Bulck, Samtati, zelfhelend, The Great White Whale Center

 

 
Drie voormiddagen:
 
De laatste jaren worden we meer en meer uitgenodigd om ons lichaam van binnenuit aan te spreken om de delen die niet meer optimaal functioneren opnieuw in evenwicht te brengen. Vanuit een mentale analyse lukt ons dat niet. Om fysiek en emotioneel gezond te kunnen leven of herstellen is een diepgaand contact met ons lichaam nodig. Van daaruit kunnen we met onze innerlijke oren leren luisteren naar alarmsignalen die ons lichaam ons voortdurend onder de aandacht brengt. Lichaam en geest zijn verbonden en als we evenwicht kunnen brengen tot op het niveau van de geest, kan het lichaam de factoren die een goed functioneren belemmeren, loslaten. We kunnen dit bewerkstelligen met onze handen, met onze ademhaling, met ons voelvermogen en met onze intentie opdat de energie opnieuw zou kunnen stromen en meer energie en vitaliteit je dagelijkse metgezel worden. In groep versterkt de beweging en stimuleer je elkaar om je zelfhelende vermogen te bundelen en te richten naar die plaatsen waar het nodig is. 
Praktisch
Data en uren:
Dinsdag: 6 maart, 3 april, 22 mei
Van 10 u tot 12 u
Onthaal tussen 9.30 u en 10 u.
 
Meebrengen:
Pantoffels of warme sokken. Schoenen worden niet toegelaten in de zalen. Matje en/of zitkussen (als je je persoonlijk materiaal wenst)Flesje water
 
Tarief:
€ 60 voor 3 voormiddagen. Betaling bepaalt de volgorde van inschrijving. Na inschrijving krijg je de betalingsmodaliteiten toegestuurd.
 
Inschrijving en betalingswijze:
Aanmelden is aangewezen:
- via 0493 247 547 of 015 31 54 81.
 
Plaats:
The Great White Whale Center, Jozef Reusenslei 182 in 2150 Borsbeek
 
 
Begeleiding:
Hilde Van Bulck
Samtati, Huis Van Bewust-zijn

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy