OSHO Meditatieclub in Antwerpen

Touchstudio, Antwerpen (B)

24/02/2012

Trefwoorden: Osho, Meditatie, Iyengar Yoga Centrum


T o u c h S t u d i o

NIEUWSBRIEF 

OSHO information center ®

OSHO meditatieclub


"De creatieve mens kan niet zomaar naar buiten kijken. Er is weliswaar daarbuiten veel schoonheid om naar te kijken, maar hij wordt bewust dat er een oneindig ruimte buiten is en dat er dus ook een oneindig ruimte binnen moet zijn." Osho 

Beste mensen,

 

Wij brengen jou graag op de hoogte van het TouchStudio nieuws voor 2012, zoals de nieuwe locatie voor onze meditatie bijeenkomsten.
De OSHO meditatie club is een open cirkel van mensen die samen mediteren. Je bent welkom, ook als je nooit eerder gemediteerd hebt. Dit is een goede gelegenheid om het uit te proberen.Twee keer per maand komen we samen en ontmoeten we nieuwe mensen die het pad der liefde en meditatie bewandelen. Op deze avonden doen we ook gezamenlijke meditaties.


Gedurende deze meditatie-avonden zal je instructies ontvangen over diverse meditatie-technieken.Er zijn veel verschillende meditatie-technieken, komende uit vele tradities en oude disciplines: Zen, Soefi, Yoga, Tantra.


Osho wijst erop dat meditatie geen spirituele discipline is die gescheiden blijft van het dagelijkse leven en de echte wereld. In essentie is het simpelweg de kunst bewust te zijn van wat er gaande is binnenin en rond onszelf. Je kan deelnemen aan de hele reeks of een avond uitkiezen die je aantrekt.


(*) Het Boek der Geheimen is een volledig en praktische gids voor zelfverwerkelijking, en is gebaseerd op de verzamelde wetenschap van vijfduizend jaar existentiële studie en research. Maar dit boek bevat niet een reeks antwoorden. Het is een set sleutels. Osho geeft je aan het begin de verzekering dat die sleutelset compleet is, dat er voor elke deur de passende sleutel bij is. De sleutel voor je eigen deur is er bij. Het enige dat je hoeft te doen, is de sleutels proberen totdat je er een vindt die past. Open daarmee de deur en ontdek wat er binnen is.

 

De meditatieavonden hebben altijd plaats op vrijdagavonden in het Iyengar Yoga centrum. Het is gelegen in Antwerpen-Zuid, in de nabijheid van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten. Het is ook een gekende fijne buurt voor het Antwerpse uitgangsleven. Nodig je partner of een vriend uit of kom gewoon alleen en doorbreek de negatieve kracht van het isolement. We kijken er naar uit om je terug te zien en kennis te maken met nieuwe mensen.


Meer informatie over elke meditatievorm en aanverwante activiteiten kun je vinden op onze website.


www.touchstudio.be

 

 

 

 

 

DATA VOOR 2012

24 FEBRUARI
Osho chakra sounds


09 MAART
Osho Heart chakra


23 MAART
Osho mahamudra


13 APRIL
‘Laat je in alle richtingen uitdijen’ *


27 APRIL
Osho kundalini


11 MEI
Leven vanuit je hart *


25 MEI
Kies niet, blijf in het midden *


08 JUNI
Osho No dimensions


22 JUNI
Humaniversity Sacred Earth meditation


14 SEPTEMBER
Stop dance *


28 SEPTEMBER
De innerlijke gids *


12 OKTOBER
Meditatie over beleving *


26 OKTOBER
Osho lach meditatie


02 NOVEMBER
Denk aan jezelf als licht *


16 NOVEMBER
Osho devavani


30 NOVEMBER
Humaniversity peace

 

Locatie: IYENGAR YOGA CENTRUM, Verschansingstraat 55, 2000 Antwerpen.
Welkom: 20u00 Stipt begin: 20u15 Einde: 21u45
Prijs: 10 EUR per meditatieavond of 50 EUR voor 6 avonden
Info en registratie:
info@touchstudio.be of +32 (0)484 713.900

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy