Klank als sleutel tot een Bewuste Evolutie

De Kristalberg, Ichtegem (B)

11/03/2012

Trefwoorden: sacred sound, mantra, medicijnboeddha, klankmassage

 

Klank als sleutel tot een Bewuste Evolutie

 
Niets anders spreekt de Ziel zo aan als klank. Het verbindt ons met de herinnering aan onze Ziele-essentie en creëert een communicatiekanaal tussen de verschillende werelden. Het is als een draaggolf die ons voorbij de poorten van onze eigen wereld in de tijdloosheid van onze innerlijke essentie en de symfonie van de Kosmos brengt.
Het geheim van zijn kracht ligt in zijn mogelijkheid om voorbij ons verstand te gaan en zo op een directe manier onze gevoelens aan te spreken. Zo dringt ze diep door in ons meest innerlijke zelf en brengt ze terug harmonie.
Klank geeft ons de sleutel naar de vrijheid waar we allen zo naar op zoek zijn of zoals Meester D.K. zegt:
Het is op de vleugels van klank dat de Weg naar Hogere Evolutie wordt afgelegd.

Vanuit dit concept worden verschillende bijeenkomsten, workshops en opleidingen aangeboden.

Sacred Sound Healing
Hier wordt er met specifieke klanken gewerkt die jou de mogelijkheid geven je te verbinden met jouw oorspronkelijke ruimte of jouw Ziele-essentie. Deze klanken helpen jou om jouw negatieve en beperkende gedragspatronen van lichaam, spraak en geest los te laten en zo plaats te maken voor een meer spontane, creatieve en authentieke expressie van de persoon die je werkelijk bent. Je herkent, verbindt en stelt je vertrouwen in dat wat er is.
 Lees meer…
15 en 29 april 2012
 
De Mystieke Kracht van Klank
Tijdens deze workshop maken we kennis met klank en gaan we dieper in op het gebruik van klank, mantra’s, correcte houding, juiste ademhalingstechniek, mala’s…
Lees meer…
13 mei 2012
 
Medicijnboeddha
Het werken met de Medicijnboeddha is een aanrader voor iedereen die, op de eerste plaats aan zichzelf wil werken doch ook voor iedereen die hulp verleent naar anderen toe. Hij is een grote Leraar en zeker een grote hulp tijdens ons werk van dienstbaarheid.
Lees meer…
17 mei 2012
 
Esogetische Klankmassage
Het is van wezenlijk belang dat we op een zachte en liefdevolle manier met klank en klankschalen omgaan. Dit wordt tijdens deze opleiding dan ook zo doorgegeven. Door middel van praktische oefeningen wordt een sterk gestructureerde, gefundeerde, doel- en specifiek gerichte klankmassage aangeleerd.
Lees meer…
24 en 25 maart 2012
 
Naada Yoga practitioner
Vanaf september wordt de opleiding Naada Yoga practitioner gegeven.
Tijdens deze opleiding ga je het gebruik van klank en de stem ontdekken en hoe ze begrepen en gebruikt werd in de diverse tradities. Ze is één van de meest effectieve manieren om jouw evenwicht te vinden in zowel de geest als het lichaam, en om uiteindelijk die éénheid terug te vinden waar we allen zo naar op zoek zijn. Met andere woorden: tijdens de verschillende bijeenkomsten word je op weg geholpen deze diepe verbinding met klank te herontdekken om zo tot die staat van Samadhi te kunnen komen.
Lees meer…

Uitgebreide informatie in verband met deze opleidingen
vind je op de website
www.klankschalen.be.

 

Contacteer ons gerust voor eventuele vragen:
info@klankschalen.be
of 0476/240 649

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy