Workshop Meesterschap over je gewicht

Birgit De Greve, Lint (B)

05/03/2012

Trefwoorden: Birgit De Greve, vetverbranding, gewicht, dieet

 

 

Workshop Meesterschap over je gewicht
Ik werd opnieuw geboren toen mijn ziel en
lichaam elkaar lief kregen en een huwelijk aangingen.
Khalil Gibran

Eet je om te leven of leef je om te eten….?
Deze workshop gaat over hoe je het gevecht met eten kan stoppen, hoe je lichamelijke en emotionele ballast kan en mag loslaten, hoe je vriendschap sluit met je lichaam en verbinding legt met de wensen van je ziel... Dit is een globale strategie die je nodig hebt om jezelf te kunnen herprogrammeren om je ideale gewicht te bereiken en voor altijd te behouden.

Gestresseerd en uitgeput…
Stress van het dagelijkse leven, van moeilijke situaties zoals op het werk, financieel of relationeel vraagt veel energie en kan je leeg zuigen. Als je dit te vaak compenseert met eten i.p.v. met revitaliserende activiteiten krijg je overgewicht. Teveel eten of snoepen is vaak om een onaangenaam gevoel te verdoven /kwijt te raken of een leegte op te vullen. Je kan dit op heel andere manieren doen zoals bijvoorbeeld je heropladen met korte ademhalingsoefeningen. Makkelijk aan te leren en snel toe te passen.

Help, ik kan niet stoppen met eten…
Je weet dat iets niet goed is voor je en wil echt stoppen maar het lukt je niet te stoppen met teveel eten, ongezond eten, snoepen… Diep gewortelde en meestal onbewuste overtuigingen over jezelf, eten, veiligheid, overvloed… sturen je keer op keer weer naar het eetgedrag dat je eigenlijk kwijt wil. Dat is erg frustrerend en vraagt veel inspanning.
Iedereen “weet” wat gezond is maar hoe pas je het toe in de praktijk? Hoe integreer je deze onbewuste beschermingsmechanismen die je verhinderen om gezond te eten ondanks dat je dit bewust heel erg wilt en hiervoor je best doet? In de workshop gaan we op zoek naar deze mechanismen om ze te neutraliseren.

Een betere vetverbranding nodig
Emotionele ballast vermindert ook je vetverbranding. Het kunnen loslaten en ontstressen laat je stofwisseling beter werken zodat je daadwerkelijk vet kan gaan verbranden en dus kan gaan duurzaam afvallen.

Voor wie?
Ben je het beu steeds opnieuw op dieet te moeten gaan?
Ben je heel de tijd bezig met eten?
Eet je als je geen honger hebt, en kan je niet stoppen?
Ondanks het vele eten ben je niet voldaan?
Ben je vaak op dieet maar heb je toch overgewicht?
Schaam je je voor je lichaam?
Vecht je tegen jezelf en je gevoelens?
Je eet “normaal” en toch verdik je?
Ben je op dieet maar je valt niet af?
We werken in een kleine groep van maximum 10 personen. De workshop is heel praktisch met veel oefeningen en opdrachten om bestaande patronen te doorbreken en energetisch blokkades op te lossen. Je krijgt ook wat theoretische achtergrond. De biologische, emotionele en spirituele aspecten van het niet kunnen stoppen met eten en een geblokkeerde vetverbranding komen aanbod.
 
Praktisch
2 dagen vrijdag 23/3 en vrijdag 20/4
Prijs: 150€, inclusief cursusmateriaal
Locatie: Lint
 
Voor meer informatie contacteer Birgit De Greve, birgitdegreve@gmail.com of telefonisch 0496/926037 of via de website www.jegewichtzittussenjeoren.be.
Inschrijven op voorhand via de website www.jegewichtzittussenjeoren.be is noodzakelijk, want de plaatsen zijn beperkt.

 

 

 

 
Birgit De Greve
 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy