Vervolgopleiding relatiebegeleiding

De Gulden Snede, Oud-Heverlee (B)

04/03/2012

Trefwoorden: relatiebegeleiding, Annamaria Bosmans, Gulden Snede, Arnout Horemans

 


 

 

 
In ons centrum begeleiden we mensen op identiteitsniveau. De basisopleiding ‘Droomanalyse en systemisch werk’ concentreert zich rond de grote levensvragen: ‘Wie ben ik, waar kom ik vandaan, waar ga ik naar toe?’ Psychodynamisch zijn onze ouders de poort naar het leven. Vandaar dat we veel aandacht schenken aan de dynamiek tussen de ouders en tussen geliefden in het algemeen.

Onze bevindingen heeft Annamaria Bosmans vorm gegeven in de vervolgopleiding relatiebegeleiding. Ze start op zaterdag 6 oktober 2012 van 9u tot 13u en staat open voor al wie minstens 5 jaar ervaring heeft in het begeleiden van mensen en geschoold is in systemisch werk.

In de Gulden Snede verwacht men van cursisten dat ze eerst zelf de weg gaan alvorens ze anderen op hun weg begeleiden. Je dient dus zelf een verdiepende relatiecursus gevolgd te hebben of minstens begonnen zijn. Wij bieden de jaarreeks liefdesrelaties aan waarin we de bedding van jouw relatieleven verkennen. Ze start op 31 maart 2012 van 10u tot 17u en staat onder begeleiding van Annamaria Bosmans en Arnout Horemans.

 

  

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy