Nieuwsbrief Je-Ro - Lebbeke

Rosette Braeken, Lebbeke (B)

23/03/2012

Trefwoorden: Rosette Braeken, zielewezen, familieopstellingen, Mireille Vantieghem

 

23 maart 2012  
Rosette Braeken
Leo Duboisstraat 6
B-9280 Lebbeke
gsm 0474-39 49 91


 
Activiteiten maart-april en mei 2012
 
Lezing van je zielewezen

 
 
Mag ik je helpen met je te her-inneren met wie je werkelijk bent?
Her-inneren betekent: al je delen weer in je her-enigen.
Jezelf weer in bloei laten komen van wie je in wezen al bent…
Een nieuw begin, een nieuwe start.
 
De informatie die ik in verbinding met jou in een Hoger Bewustzijn geef, is bedoeld om het bewustwordingsproces in jou te ondersteunen of te stimuleren. Je krijgt nieuwe of aanvullende informatie over de aard van een psychisch probleem dat je hebt en op je huidige levenssituatie. Ook ontvang je mogelijke suggesties voor oplossingen. Het effect op jou kan zijn, dat je aan één kant meer inzicht krijgt over jezelf en je beweegredenen, aan de andere kant kan het je bevestigen in een positief gevoel over jezelf of dat juist naar boven halen. Op dieper liggend niveau, zal door zielsherkenning van wie je werkelijk bent de levensenergie krachtiger gaan stromen. Graag geef ik uitdrukking en ondersteun een belangrijke innerlijke ontwikkeling naar deze levendige, stralende en liefdevolle persoon die jij bent en hiermee in het licht gezet wordt. De informatie brengt dieper liggende structuren in je persoonlijkheid aan het licht, die je al lang met je meedraagt.
 
Leer je volledig potentieel te gebruiken. Ik help je hierbij!
 
 
 
Privé-consultatie na afspraak overeen te komen. (55 euro)
 
 
 
Het gechannelde wordt opgenomen en je doorgestuurd via mail.
 
 
 
 
 
Workshop Familieopstellingen
 
 
Op zondag 27 mei 2012 plannen we weer familieopstellingen in de Leo Duboisstraat 6 te 9280 Lebbeke. Wie interesse heeft, gelieve zich zo snel mogelijk in te schrijven.
 
Waar kun je zoal inzichten en healing in krijgen? 
Onzekerheid, depressie, vermoeidheid, verslaving, relatieproblemen, bindingsangst, je draai niet vinden in het leven, geen voldoening/bevrediging vinden in het leven. problemen op je werk enz.
 
Je kunt zowel als opsteller of representant meedoen.
 
Er zijn drie principes die horen bij familieopstellingen:
- de wet van het bijhoren;
- in elk systeem is er een bepaalde orde;
- een balans in geven en nemen
 
Inschrijvingen en meer info: rosette.braeken@telenet.be
 
Prijs:
55 euro p.p. (waaronder 15 euro voorschot, niet terugvorderbaar)
op 850-8343130-61 t.n.v. Braeken Rosette. Schrijf tijdig in!
 
 
Beperkende banden verbreken
 
 
In de laatste familieopstelling kwam ik tot de conclusie dat er nog vele mensen tegengehouden worden door onzichtbare geremdheden en andere blokkeringen die ons tegenhouden onszelf te zijn.
 
Phyllis Krystall ontwikkelde een methode om moeilijk te verbreken banden, te ontwarren, en vrij te worden van negatieve invloeden en gedragspatronen die ons beperken in onze ontwikkeling.
 
Voel je je aangesproken? Maak dan een afspraak om je van deze beperkende banden te verbreken. Samen, met behulp van onze eigen voorstellingskracht en ontspanningsoefeningen komen we in contact met dit onbewuste deel van onze ziel.
 
Deze oefeningen doen afhankelijkheid en onzelfstandigheid verdwijnen, je komt in contact met je Ware Zelf. Pas als beperkende banden zijn verbroken, kunnen we ons bewust worden van wie we zelf werkelijk zijn, en de moed hebben deze weg te volgen.
 
Daarna merk je dat deze banden geheeld zijn, dat jij en de ander zich veel vrijer voelen en dat ieder zichzelf kan zijn.
 
Bij de eerste samenkomst werken we met de lemniscaat, je krijgt huiswerk, bij de tweede bijeenkomst vernietigen we de negatieve programmering, helen en vergeven.
 
Voel je welkom voor een afspraak! Prijs : 50 euro per uur, + per beginnend kwartier 10 euro
 
 
Uitnodiging tot een 4-daagse DNA-training
(DNA-activering + DNA-programmering + DNA-healing)
 
 
ten huize van Rosette Braeken
Leo Duboisstraat 6 in 9280 Lebbeke
Begeleiding: Mireille Vantieghem
 
We verbinden de wetenschappelijke kennis met de meest recente spirituele inzichten.
 
Enerzijds gebeurt DNA-activering voor elk van ons gewoon automatisch, want onze cellen zijn voorafgaand aan de geboorte gecodeerd voor deze tijd met zijn specifieke geschiedenis.
 
Tijdens deze training ondersteunen we dit proces; we stellen ons op als medepiloot om de virtuele aspecten van ons veranderend DNA te helpen bewust door te trekken in onze fysieke werkelijkheid.
 
Bij het programmeren en van daaruit ook “her”-programmeren, werken we vooral aan onderliggende emoties, overtuigingen en patroontjes aanwezig in het Nu met herkenbare referenties tot in onze voorouderlijke lijnen. Door juist dáárin te veranderen, veranderen we ook de chemische processen van de hersenen en de biochemische samenstelling van het lichaam die de structuur van het DNA bepalen.
 
We schakelen ook actief de werking van de celmembraan in. Deze speelt een belangrijke rol in de energiehuishouding van het lichaam en bepaalt heel sterk onze reacties op allerhande omgevingsfactoren.
Dankzij de celmembraan is ons DNA een werkelijk hanteerbaar potentieel!
 
We stappen dus bewust en radicaal af van de overtuiging dat ons DNA een “fatalistisch lot” zou zijn.
 
We stappen af van de “ik kan er niets aan doen, het zit op mijn genen”-mentaliteit”.
 
 
We beleven een woelige tijd van transformatie naar transmutatie. Het is letterlijk een proces van afbreken en weer opbouwen, vernieuwen van het lichaam op het diepste niveau, nl. het DNA, de basisstructuur van ons fysieke bestaan! Vele transformatie- en transmutatiesymptomen, de zogenaamde onverklaarbare ongemakken, kennen juist dáár hun oorsprong!
 
Hoe meer we bewust omgaan met de veranderingen ter hoogte van het DNA, des te beter kunnen we als kapitein van het schip, dat aan een woeste reis bezig is, kiezen voor een rustiger vaarwater.
 
Via onze bewuste inbreng in het activeringsproces van ons DNA en mede door de vernieuwde programma’s die we op onze fysieke strengen installeren, kunnen we elke healingmethode in het daglicht van DNA stellen en kan eenieder héél creatief zijn eigen DNA-healing ontwikkelen en zo zijn leven verbeteren!
 
We sluiten deze training af met een spiraalloop als een integrerend ritueel
 
Getuigenissen van cursisten overgebracht door Mireille:
 
Mijn ervaring is dat er bij mensen die de DNA-cursus volgen héél veel verandert en soms ook tot in het fysieke.... gewoon omdat we werken op het oorzakelijk niveau waar alle ziektes en ongemakken ontstaan.... Zo heb ik bijvoorbeeld mensen die hun bloedsuikerspiegel in evenwicht kregen, ander iemand die verlost werd van huidproblemen, iemand die een doorbraak kende in haar 'alternatieve gaven'...harmonisering van witte bloedcellen bij chronische leukemie, opnieuw maandstonden krijgen... enz. enz...
 
Praktische info:
 
Deze training heeft plaats op 4 zondagen: 29/4 -13/5 - 3/6 en 10/6/2012
Telkens van 10u30 tot +/-16u30. Deuren open vanaf 10u.
 
De financiële uitwisseling bedraagt 80 € per dag. Voor wie bij aanvang de gehele reeks betaalt, is het totale bedrag 300 €.
 
Syllabus en ondersteuning met energetische preparaten zijn inbegrepen.
 
Water, thee, koffie, en vervangkoffie met een versnapering zijn ter plaatse voorzien.
 
Elke deelnemer brengt zijn lunch mee.
 
 
Mantra’s zingen
 
 
Anny Lelie zingt regelmatig mantra's uit verschillende oude culturen, geïnspireerd door de "chanting retreats" van Deva Premal, Miten & Manose. Een fijn oplaadmoment met muziek, zang en momenten van stilte. Voeding voor hart en ziel.
En omdat iedereen er zou van genieten, organiseren we dit bij Rosette Braeken, Leo Duboisstraat 6 in 9280 Lebbeke op 15 april a.s., zondagochtend vanaf 10u tot 12.30u.
 
Elke ziel wordt een beetje lichter, vreugdevoller en liefdevoller. Luisteren en meezingen doen zo'n deugd, en als je lichaam ook wil bewegen is daar ruimte voor. Iedereen is welkom!
 
Graag een seintje vooraf als je erbij zal zijn (ten laatste vrijdag 13 april).
Inschrijvingen: rosette.braeken@telenet.be of een sms via 474-39 49 91 met je gegevens en telefoon graag.
Bijdrage: 12 €
 
 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy