FIT body & mind: Hemelvaart retreat Frandeux en zomerprogramma

FIT body & mind, Bussum (NL)

08/04/2012

Trefwoorden: FIT body & mind, Detox yoga, Yoga Beach Festival, chateau Frandeux

 

 

 

 

Right-click here to download pictures. To help protect your privacy, Outlook prevented automatic download  of this picture from the Internet.
FIT body & mind
april 2012
Wij organiseren korte vakanties en festivals met workshops voor welzijn van body & mind. Inspirerende programma's in samenwerking met professionele docenten op locaties met alure met veel natuur, ruimte en rust. Bewust, actief, ontspannen, speels en ongedwongen met als motto: alles mag en niets moet. De ont-moetingsplaats voor gelijkgestemden.
 
De eerste vakantie van dit jaar was een prachtig wit sprookje in een Zwitsers bergkasteel. Ervaringen en belevingen in deze week staan mooi beschreven in dagblad Trouw: "In balans de berg af". Klik op Trouw1 en 2 voor een afdaling in het genot van een mooie groep mensen in de verstillende bergen. Of op Yoga Magazine: "Intimiteit in de sneeuw" voor de 2011 editie.
 
Het jaarlijkse lente retreat in het Hemelvaartweekend vindt dit jaar plaats in Belgie, in het charmante chateau Frandeux in de Ardennen. Maar ook in de zomer zijn er weer retreats op de mooiste plekken in Frankrijk, Zwitserland en Nederland. Je bent bijzonder welkom!
 
Zonnige lente groet van Peter


Lente retreat
18-21 mei (Hemelvaart), Ardennen/Belgie

yoga, dans, meditie, massage, sauna, ontmoeten

Sprankelende lente retreat in een prachtig luxe kasteel met mooie kamers, heerlijk eten, sauna en een zwemmeer in een bosrijke en stille omgeving.

Een veelzijdig body & mind festival in de natuur. Keuze uit programma's yoga, 5Ritmes Dance, Mindfulness en Thaise massage. Elke dag een intensive van jouw keuzeprogramma aangevuld met workshops van de andere programma's.

Yoga lente retreat - Ingrid van Gestel
Een ontmoeting met diverse yogastijlen zoals Hatha yoga, Vinyasa en Yin yoga. Een inspiratie voor beginner en gevorderde yogi's.

5Ritmes Dance Connections - Leon Beckx
Dans met als thema: Connections - ik en de ander. Verbinding met jezelf, staan in je kracht en in een mooie dans vanuit jezelf naar de ander.

Mindfulness - Dolores van Enkhuijzen
Korte 3 daagse cursus om je bewust worden van je gedachten, gevoelens en gewoontepatronen. Aangevuld met wandelen, yoga en dans.

Thaise massage Connections - Dieke Bikker
Korte cursus uit de Thaise Tempel traditie voor herstel van je balans. Geven vanuit je stilte en uit je hart, wordt ontvangen. Met of zonder partner.

Reis handig met de carpool optie op de website.
Ben je benieuwd naar deze retreat, klik op foto's.

Lees meer >>> Vanaf € 350

 

Yoga Beach Festival
16-17 juni, Den Haag

 
Strand festival met ontspanning, beweging, verdieping, plezier en ont-moeten. Een unieke kans om kennis te maken met vele yoga- en dansvormen van 20-30 scholen. De presentatie van Haagse yoga in de breedte aan het prachtige Zuiderstrand.
 
Mogelijkheid tot overnachten in Kijkduinpark.
Ben je benieuwd naar dit festival. Klik op
foto's.

 
Lees meer >>> Vanaf € 75

Zomerfestival vakantie - Champagne
15-21 juli, Champagne/Frankrijk

Alweer voor het 6e jaar zijn we te gast op het prachige landgoed met 2 kastelen. Een week genieten van diverse yoga vormen, maar ook programma's met dans, massage en creativiteit.

Reis handig met de carpool optie op de website.
Ben je benieuwd naar deze vakantie? Klik op
foto's.

Lees meer >>> Vanaf € 490

Yoga zomervakantie - bergen
19-25 aug, Alpen/Zwitserland
 
Elk jaar weer een geweldige yogaweek in het voormalige kuuroord in de bergen. Deze keer twee groepen: beginners en gevorderden. Geschikt voor ouders met kinderen door kinderprogramma hotel.
 
Reis comfortabel met de touringcar van het hotel.
Ben je benieuwd naar deze vakantie? Klik op
foto's.

 
Lees meer >>>
Vanaf € 510
Dag workshops
Detox yoga (met sauna)
1 april, 6 mei, Pijnacker
 
Ontspannende dag met yoga, meditatie en onbeperkt sauna. Slow yoga, reinigende Detox yoga en vitaliserende yoga meditatie als afsluiting. (gekleed en op kamertemp.)
 
Lees meer >>> € 77,50
 

 

FIT body & mind is een Nederlandse organisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden.
FIT body & mind wil graag een inspirerende samenwerking starten met een Belgische organisatie met een groot netwerk.
Voor informatie over deze samenwerking kun je mailen naar peter@fitbodymind.nl.

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy