GreenFields. Een frisse kijk op je oneindig potentieel

Sunny Side Up, Duffel (B)

27/03/2012

Trefwoorden: GreenFields, wandeltherapie, Greet Selderslaghs, Holistic coaching

 

 

 

 

GreenFields
Holistic coaching & Creative Therapy
- Een frisse kijk op je oneindig potentieel - 

 
Een lantaarn ophouden, opdat anderen de weg kunnen vinden, dat is mijn missie. Dat doe ik voor individuen, groepen, organisaties, teams … die nood hebben aan oriëntatie, een nieuwe aanpak of invulling, die een duwtje nodig hebben, of gewoon op zoek zijn naar een professioneel klankbord of luisterend oor.
 
Mijn aanpak gaat uit van de grote wijsheid in elk een, en van het oneindig groeipotentieel. Samen die wijsheid en dat groeipotentieel aanboren, mensen (opnieuw) enthousiast maken, is waar ik naar streef.
 
Naast klassieke coaching heb ik me o.a. bekwaamd in creatieve technieken, acupressuur, inner voice dialogue. Ik zet in overleg met jou, je team … die tools in die zo snel mogelijk tot grotere veerkracht, nieuwe inzichten, meer keuzemogelijkheden, blijvende verandering leiden. En dit vanuit een grote empathie, betrokkenheid en zonder vooroordelen.
 
Sprankelend en bruisend, of net verbonden in stilte, opdat jij, je team… je opnieuw verbonden voelt met anderen, je omgeving, je missie, je project, ja, je ziel.
 
Nieuwsgierig? Kijk op www.itworkstomove.eu, of bel me op 015/62 06 35.
 
Ik heb zowel in Eppegem-Zemst als in Ternat een praktijkruimte, voor organisaties kom ik indien gewenst ter plaatse.
 
 
Greet Selderslaghs
 
 
In de maand april geldt een korting van 7 € op elk consult (niet op het intakegesprek). Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!
 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy