Transformeer jouw angst

Touchstudio, Antwerpen (B)

30/03/2012

Trefwoorden: angst, Tabish Roncucci, workshop, Lotushuis

 

TRANSFORMEER JOUW ANGST

weekend workshop op 5 en 6 mei

  

Angst is in de kern een overlevingsemotie.

Angst is een van die sterke en oncomfortabele emoties die we meestal verkiezen niet te voelen. Tegelijkertijd is ze een indicatie dat we ons niet veilig voelen of niet genoeg vertrouwen hebben.

Het is merkwaardig genoeg zo dat sommige mensen bang zijn, terwijl daar niets van te merken is in hun gedrag. Uitingen van zelfverzekerdheid, alles onder controle hebben, arrogant en dominerend gedrag kunnen in werkelijkheid wijzen op camouflage en zelfverdediging tegen angst.

Maar als angst en conflicten met anderen niet geconfronteerd en opgelost worden, veroorzaken zij disharmonie in onze psyche. Ons denken wordt onevenwichtig door onopgeloste conflicten en ons gedrag innerlijk gefragmenteerd en verdeeld, hetgeen uiteindelijk leidt tot het saboteren van onze eigen levensenergie.


In ons therapeutisch werk (de "Learning love" benadering) creëren we een veilige atmosfeer waar de deelnemers de ruimte en tijd krijgen om op een meer effectieve manier om te gaan met hun angsten en innerlijke conflicten. De deelnemers worden uitgenodigd om hun problemen te onderzoeken en aangemoedigd om de eigen ervaringen ten volle te appreciëren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken, die anders licht over het hoofd gezien worden als men "vastzit" in de vicieuze cirkel van conflicten en angsten.
Gedurende dit weekend in "retraite" word je volop gesteund in het omgaan met innerlijke conflicten en zullen we nader onderzoeken welke impact angst kan hebben bij het maken van keuzes en het nemen van beslissingen. We ondersteunen deelnemers in het nemen van verantwoordelijkheid voor al wat hen erg aan het hart ligt, zoals familie, gezondheid, partnerrelaties, creativiteit, werk, leiding nemen, enz. We zullen ons focussen op het begrijpen en onderzoeken van de aard van angst. Al doende ontwikkelen we zo op een natuurlijke manier moed, attitudes en vaardigheden om meer effectief om te gaan met waar we ons ongemakkelijk bij voelen.


We zijn overtuigd dat mensen intrinsiek hulpbronnen in zich hebben en dat ze de capaciteit hebben om angsten te transformeren in iets dat moed en vertrouwen geeft om vooruit te gaan in het leven. Wij kunnen je helpen en begeleiden bij het ontwikkelen van deze capaciteit.

Datum: Van zaterdag 5 mei van 9:00 tot 18:00 en zondag 6 mei van 9:00 tot 17:00

Trainer: Tabish Roncucci

Locatie: Het Lotushuis: Zoerleberg 30, 2260 Westerlo, België.

Prijs: 260EUR/persoon all-in (incl. BTW, koffie&thee en maaltijden)

Korting bij inschrijving voor 8 april: 10%

Prijs bij overnachting (optioneel): +20EUR/persoon

Meer informatie en inschrijven: info@touchstudio.be of bel +32 484 713 900

Deze workshop wordt in het Engels gegeven met Nederlandse vertaling.

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy