Mei 2012: Cursus Focussen en Ervaringsgroep ADHD

Aum-ruimte, Leuven (B)

01/05/2012

Trefwoorden: ervaringsgroep ADHD, focus, Aum-ruimte, Aware Ness

In mei worden de volgende activiteiten georganiseerd in de Aum-ruimte in Leuven: basiscursus focussen en ervaringsgroep ADHD


Focussen basiscursus op 10, 11 en 12 mei

Ervaringsgerichte cursus waarin je ondergedompeld wordt in de basishouding van warme, bewuste aandacht. Dit is het vertrekpunt van focussen. Je leert ruimte creëren binnen jezelf, met verwondering luisteren en aandacht schenken aan al de situaties die je bezighouden in je leven. Dit brengt nieuwe antwoorden met zich, zonder dat je er iets voor hoeft te "doen". Duurzaam veranderen, dicht bij jezelf.


Meer info: www.focussenvlaanderen.be of mail info@kiem.be of lara.peumans@skynet.be


Aware Ness: ervaringsgroep voor partners van of volwassenen met ADHD

Gewaarworden van jezelf in contact met de anderen: ervaringsgroep voor partners van of volwassenen met ADHD, maar anderen zijn ook welkom.

Vijf avonden vanaf dinsdag 15 mei van 20:00u (stipt) tot 22:00u (stipt) - vooraf inschrijven verplicht via de website www.lochness.be.


Meer info: www.lochness.be of mail lochness.info@gmail.com


 

Neem voor meer informatie contact op met de lesgever of organisator van de activiteit.

 

De Aum-ruimte verhuurt volledige ingerichte, polyvalente ruimtes aan de vaart in Leuven vanaf 45 euro per dagdeel (3u). Er is ruime parking vlakbij en interessante kortingen + gratis advertentieruimte bij INImail voor huurders van reeksen.

Bezoek voor meer informatie onze website www.aumruimte.be, bel naar coördinatrice Lea op 0479 41 59 00, of mail ons: info@aumruimte.be.

 

  

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy