Tachyon Innovations

Alphasurya, Antwerpen (B)

04/04/2012

Trefwoorden: Tachyon Innovations, Alphasurya, webshop, bioresonantie

 

 

 
AKASHA TACHYON INNOVATIONS


Als Belgische firma valt het ons op dat de overgrote meerderheid van onze klanten en bezoekers van onze webshop uit Nederland afkomstig is. Vandaar deze nieuwsbrief om wat meer bekendheid te verwerven in Vlaanderen.
 
Wij zijn uniek door onze combinatie van tachyon en de captatie en weergave van de energetische ‘handtekening’ van alle mogelijke stoffen die dan via geluid, elektromagnetisch, licht, scalaire golven, plasma of trilling op het menselijk lichaam of andere stoffen kunnen worden overgedragen.
 
 
Vernieuwende Energetische Producten
Onze firma, ALPHASURYA bvba, is fabrikant van onder andere tachyon producten (merknaam Tachyon Innovations), zappers, bioresonantie-toestellen, digitale homeopathie, ontstoringstoestellen, Schumann generatoren, Ionisatoren, osmose systemen, lichttherapie, water- en voedselvitalisatoren, colloïdaal zilver en goud. (merknaam AKASHA). Wij hebben momenteel meer dan 1400 eigen ontwikkelde producten in ons gamma, de varianten en de meer dan 6000 digitale bestanden niet meegerekend.
 
De sterk getachyoniseerde kristalballen zijn uniek door onze eigen 3D laser-ontwerpen. Door onze tachyonisatie zijn ze niet alleen een mooi siervoorwerp maar hebben ze ook een helende en anti-smog werking. Nog sterker zijn onze matte en gepolijste RVS bollen en glazen bollen die gevuld zijn met ons tachyon-ontstoor mengsel.
 
 
   
Onze prijzen zijn merkelijk lager dan vergelijkbare producten van andere producenten omdat wij niet met verdelers werken (waardoor de prijzen minstens zouden verdubbelen), een familiebedrijf zijn en de marketingkosten laag houden. Wij gebruiken zoveel mogelijk onderdelen die op de markt verkrijgbaar zijn zodat de ontwikkelkosten minimaal zijn.
Colloïdaal zilver en goud
Ons colloïdaal zilver en goud gamma wordt, na uitvoerige testen van de prijs/kwaliteit, nu ook verkocht door Niburu, de grootste alternatieve site van Nederland. Door optimalisatie van de productie hebben wij onze prijzen kunnen laten dalen.
 
Tevens wordt ons zilver met twee productiemethoden geleverd met een verbeterde werking door de optimale balans tussen ionen en atomen. Lees meer bij "Zin en onzin over colloïdaal zilver". Lees daar ook de testen en conclusies over de bedroevende kwaliteit die andere Nederlandse producenten leveren.
 
 
 
 
Tachyon producten
Alle producten op deze site zijn getachyoniseerd door onze eigen ontwikkelde tachyon generatoren. Er zijn maar een tiental personen in de wereld die “goede” tachyon kunnen produceren. Onze firma heeft verschillende mengsels ontworpen die optimaal werken voor bepaalde doeleinden zoals tachyonisatie, ontstoring en vitalisatie.
 
Het hoofdingrediënt is grotendeels zuiver gemalen bergkristal (SiO2) dat gemengd wordt met andere stoffen zoals metalen en mineralen en een katalysator. Deze katalysator is onontbeerlijk en onttrekt krachten uit het kwantum nulpuntsveld die dan in de producten wordt overgedragen.
Er worden noch frequenties noch andere elektrische velden gebruikt en de te tachyoniseren producten worden er voor een bepaalde tijd ingezet. Afhankelijk van de aard en de massa kan dit van een week tot verschillende maanden duren om een product volledig op te laden.
Hierdoor worden deze producten tachyonstralers die de meeste negatieve invloeden neutraliseren en terug orde scheppen (neg-entropie).
Daarom kun je bij ons zeer veel producten vinden die als anti-elektrosmog kunnen gebruikt worden en voor heling.
 
Het meest overtuigend zijn onze water-vitalisatoren die vele sceptici kan overtuigen omdat ze het verschil duidelijk proeven. Een unit voor het hele huis heb je al voor 35€.
 
 
Schuman resonatoren
In vele van onze toestellen gebruiken wij de Schumann resonantie waarvoor wij speciale miniatuur printjes ontwikkeld hebben. Ze zijn zeer effectief tegen elektrosmog (ook UMTS), voor kinderen met ADHD en elektro-sensitieve personen.Digitale Homeopathie
Onze eigen ontwikkelde digitale homeopathie, bioresonantie, frequentie- en elektrotherapie laat ons toe om nog extra informatie in onze producten te impregneren.

Elke stof heeft een specifiek informatieveld dat je zou kunnen vergelijken met een unieke vingerafdruk of handtekening. Als je deze subtiele signalen kunt capteren en terug uitzenden, kun je dit gaan gebruiken, met de basisprincipes van homeopathie, om terug de holistische balans te herstellen.
 
De meeste aandoeningen zijn een verstoring van dit evenwicht en door ze terug in verbinding te brengen met het corrigerende of oorspronkelijke "veld" kan er o.a. via het immuunsysteem terug orde geschept worden als dit met je intenties overeenstemt. Het werkt ook voorbehoedend. Er zijn nog firma’s die deze technologie gebruiken maar deze richten zich volledig op therapeuten en de toestellen kosten tienduizenden euro’s.
 
 
Signaturen, MP3's Resonanties, CD's
Onze "signaturen" zijn allen omgezet naar MP3 formaat en wij bieden verschillende toestellen aan, al of niet met ingebouwde versterker, om dit elektromagnetisch, via licht, geluid, trilling of scalaire golven aan het lichaam over te dragen.
In de "Download" categorie kun je pakketten of individuele bestanden direct downloaden die je blijvend kan gebruiken. Ze zijn trouwens ook in zekere mate werkzaam door er gewoon naar te luisteren via de PC, iPod, GSM of ander weergavetoestel.
 
 
 
 
 
Multi Bio Resonatoren
Wil je nu al weten hoe heling er in de toekomst zal uitzien, bekijk dan ook onze Multi-Bio-Resonatorenen vooral onze Ultra MBR en de Light versie met Universele Multi Adapter die alle mogelijkheden bevatten en met vele opties om deze "signaturen" aan het lichaam over te dragen.
 
Reeds voor minder dan 100€ kun je bij ons een toestel kopen waarbij ja alle (>1500) gekende aandoening-gebaseerde frequenties bekomt samen met software om je eigen combinaties te genereren.
 
 
Maak kennis en breng ons een bezoekje!
Bekijk ook onze nieuwste producten, de beoordelingen, onze aanbiedingen en de promoties op onze hoofdpagina.
 
 
Open Deur Dagen
Zet dit alvast in uw agenda! Laat ons weten met hoeveel personen ongeveer en wij zetten uw drankje klaar.
Wij hebben geen winkel maar na telefonische afspraak kan je ons bezoeken of naar onze opendeurdagen komen.
 

Alphasurya bvba
Karel De Clerck
De Keyserhoeve 7
2040 Antwerpen (Zandvliet)
Tel +32(0)32903472

  

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy