Inspirerende vakanties

Pure Essence, Lier (B)

02/05/2012

Trefwoorden: Katrien De Keyzer, Tanja Gysbrechts, Wim De Bruyn, Anne Wislez

  
Inspirerende vakanties
Yoga- en wandelweek in de Alpen
Zevendaagse in Vent (Oostenrijk), 14 - 21 juli 2012
  Heb je nood aan een actieve en ontspannende bergvakantie waarin je kan genieten van een cocktail van natuur, yoga en wandelen?
Iedere dag starten we met yoga-oefeningen die het lichaam voorbereiden op een actieve dag en sluiten we af met spierontspannende oefeningen. Tijdens de bergwandelingen zullen yoga-oefeningen ons helpen om nog dichterbij de natuur en bij onszelf te komen. Het inademen van de rust en de energie van de bergen werkt transformerend. Een paar dagen aan dit heerlijke ritme en je laat al je stress en beslommeringen al gauw achter je...
Deze yoga- en wandelweek wordt begeleid door Tanja Gysbrechts en Wim De Bruyn. Tanja, gepassioneerd Lifeforce yogadocente, combineert haar liefde voor de bergen op een unieke wijze met yoga-oefeningen. Wim, instruktor Alpine-Hochtouren, begeleidt de bergwandelingen in deze prachtige omgeving met veel overgave en humor.
Yoga-ervaring is helemaal niet vereist en de bergtochten worden afgestemd op de fysieke conditie van de deelnemers.
Dichter bij jezelf onder VROUWEN
Zesdaagse in de Auvergne (Frankrijk), 13-18 mei en 14-19 oktober 2012

  Hoe vaak verzuchten we als vrouw niet dat we eens tijd willen maken voor onszelf, los van gezin, werk en andere beslommeringen… In deze 6-daagse nodigen we je uit (in de veilige beslotenheid van een kleine groep vrouwen en in de inspirerende omgeving van de Auvergne) om eens stil te staan bij hoe je je voelt, wat je wilt en hoe je nog meer jezelf kunt zijn in alle aspecten van je vrouw-zijn. We ontdekken dit samen door middel van uitwisseling, lichaamsbeweging, ritueel, meditatie, voeloefeningen, creatieve uitleving,… en door gewoon samen plezier te maken en te genieten van ons heerlijke gasthuis Les Barreaux.
Deze 6-daagse wordt begeleid door Katrien De Keyzer en Anne Wislez, beiden al jarenlang gefascineerd door de kracht en schoonheid van vrouwen, en gedreven om ook andere vrouwen van deze rijkheid te laten proeven.

Meer info:
www.dekleurenvandekeyzer.be (zie helende workshops),
www.lesbarreaux.be (voor de prachtige locatie)
 
                       
Leren van elkaars talent
Vijfdaagse in de Jura (Frankrijk), 30 juni tot 4 juli 2012 
 
Workshop waarin je als deelnemer een stukje van jezelf meebrengt: je talent of kracht. Die kracht (yoga geven, massage, dans, cranio-sacraal therapie, intuïtief schilderen, koken, sjamanisme, fotografie... noem maar op) deel je tijdens de workshop met anderen. Ik leer van jou, jij leert van mij en samen groeien we.
De rode draad is zelfontplooiing, ontspanning en introspectie. Het einddoel? Via elkaar evolueren en met verruimde inzichten en vaardigheden huiswaarts keren. Uiteraard zal je ook leren werken met je intuïtie en met natuurkracht, want dat is mijn gave. Wat we nog meer gaan doen, hangt af van de talenten van de andere deelnemers.
Ieder verzorgt met zijn of haar talent een klein stukje van het programma en samen ontdekken we wat voor moois het ons brengt. Wie weet een eerste stap naar een boeiend netwerk!
Deze vijfdaagse wordt begeleid door Ilse Geusens, bedrijfspsychologe, psycho-energetisch practitioner en auteur van het boek Zeg het dan nu, mama.

Meer info: www.zeghetdannu.be/index.php/workshops


Op reis naar jezelf
Zesdaagse in de Jura (Frankrijk), 27 september tot 2 oktober 2012

Een inspirerende, leerrijke, leuke en verrassende vakantie waarin je terug in contact komt met jezelf. Je (her)ontdekt je échte kracht of talent, je leert kijken naar je onbewuste thema's, je analyseert je dromen, je onderzoekt waarom bepaalde dingen steeds weer op je weg komen en andere net weer niet.
Deze workshop reikt je tools aan om thuis te komen, bij jezelf en bij gelijkgezinden. Je krijgt inzicht in je levensweg en leert aanvoelen waarom je net déze weg bewandelt. Je haalt alle wijsheid diep uit jezelf en zal versteld staan van het potentieel dat je op een week tijd weer naar de oppervlakte brengt.
Het spel van het leven is zo simpel eens je de spelregels kent...
In het programma zit een cranio-sacrale behandeling, een individueel gesprek... en nog veel meer!
 
Deze 6-daagse wordt begeleid door Ilse Geusens en Magdalena Picavet. Ilse is bedrijfspsychologe, psycho-energetisch practitioner en auteur van het boek Zeg het dan nu, mama. Magdalena is cranio-sacraal therapeute.
 
Meer info:  www.zeghetdannu.be/index.php/workshops 
                   
www.cranio-sacraal.info

 
Actief tot rust komen
Zesdaagse in de Jura (Frankrijk), 29 juli tot 3 augustus en 9 tot 14 oktober 2012


  Te hoge werkdruk, emotionele stress, recente gebeurtenissen die zwaar op je doorwegen zoals scheiding, ziekte, overlijden van een naaste, depressie, burn-out... Op zo'n moment is het nodig om extra aandacht aan jezelf te besteden en écht tot rust te komen, zodat het stil wordt in je hoofd.
Stap uit het kader dat je stress bezorgt en zet gedurende een paar dagen jezelf op de eerste plaats. Dit is een sportieve vakantie, waar je ook af en toe stilstaat... bij jezelf.
   
Fysieke activiteit (wandelen, mountainbiken, boomklimmen), lichamelijke ontspanning (massage, klankschalen, yoga) en genieten van de natuurlijke rust, alleen of in groep... meer is er niet nodig om tot jezelf te komen.
Deze 6-daagse wordt begeleid door Ilse Geusens en Tanja Gysbrechts. Ilse is bedrijfspsychologe, psycho-energetisch practitioner en auteur van het boek Zeg het dan nu, mama. Tanja is opgeleid in Lifeforce yoga en intuïtieve massage.
 
 


 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy