Bewustwordingsopleiding 'A New Beginning' met Ananda Giri en Krishnaraj

Shanti Aum, Sint-Niklaas (B)

20/05/2012

Trefwoorden: Shanti Aum, Anandagiri, Krishnaraj, One World Academy

 

 

 

 Op 8, 9 en 10 juni 2012 komen Anandagiri en Krishnaraj van
One World Academy over uit India voor de
bewustwordingsopleiding
A New Beginning


Deze revolutionaire 3-daagse bewustwordingsopleiding is voor iedereen die wil ontwaken en leven in innerlijke vreugde en liefde.
Elk moment bezit de mogelijkheid om te transformeren door middel van bewustwording. Wanneer we ontwaken, beginnen we het leven te ervaren zoals het werkelijk is. Elk moment is een ontdekking! We zien met nieuwe ogen… en we ontdekken het leven. Bewustwording transformeert conflict in vreugde, wrok in vergeving en pijn in innerlijke vrede, hieruit ontstaat de mogelijkheid om te leven in liefde.
Deze cursus is voor iedereen die wil ontwaken en zijn eigen innerlijke waarheid wil ontdekken. Het proces brengt je niet alleen in contact met je Hogere Zelf, het geeft je ook de behoefte om je als mens te ontplooien in totaal zelfbewustzijn en elk moment van de dag te beleven.
Je kunt een probleem niet oplossen vanuit hetzelfde bewustzijn waaruit het is ontstaan. Je moet leren naar de wereld kijken vanuit een vernieuwde blik.”
Albert Einstein
 
Praktische Informatie
Datum: van vrijdag 8 juni om 16:00 tot zondag 10 juni 2012 om 17:00
Plaats: Floréal Blankenberge, Koning Albertlaan 59, 8370 Blankenberge, België, op een boogscheut van een uitstekend zandstrand met schitterende duinen.
De cursus wordt gebracht in het Engels, er wordt vertaling voorzien naar het Nederlands
 
Sprekers
Anandagiri Krishnaraj
 


Registratie en meer info: www.oneworldacademy.be
of +32 (0) 475.50.57.32
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy