Juni 2012: Limbic imprint recoding, healingconcerten, verschillende activiteiten van Lijf en massage

Aum-ruimte, Leuven (B)

01/06/2012

Trefwoorden: Limbic imprint recoding, massage, naaktmodel, healingconcerten

In juni worden de volgende activiteiten georganiseerd in de Aum-ruimte in Leuven: Limbic imprint recoding, healingconcerten met de Secret Solfeggio Frequencies, Trio Ob Scène, verwendag voor koppels, vrije dansavonden, erotische dans voor vrouwen, naaktmodel-schetssessie en een workshop zachte, energetische massage...


Kennismakingsworkshop Birth into Being - limbic imprint recoding

Al wat we "leven geven" is onder invloed van de limbische imprint die we meekregen tijdens onze zwangerschap, geboorte en eerste kinderjaren. 95% onder ons ervaart onbewust beperkingen waarvan de oorsprong tijdens de geboorte ligt. In deze workshop krijgen we toegang tot het limbisch systeem, waar we deze imprints kunnen hercoderen. Klaar om in vrijheid en voluit te leven! Op zaterdag 10 juni van 14 tot 18 uur.


Meer info:
www.birthintobeing.be of mail info@birthintobeing.be


7 healingconcerten met de Secret Solfeggio Frequencies

Deze zeer oude frequentieschaal is een onderdeel van een zes-tonige schaal van opeenvolgende elektromagnetische frequenties. Deze frequenties zijn niet nieuw, maar zeer oud. Het schijnt dat de kracht hiervan in de kerk al veel langer bekend was, maar geheim gehouden werd.

Via etnische instrumenten zoals didgeridoo's, shamanendrum, gong, love fluiten, fujara's, hulusi, shakuhachi, oceandrum, spleettrommel, calimba, talkingdrum, udu, rainstick, clapsticks en boventoonzingen breng ik trillingen en healing in een reeks van 7 concerten, vanaf zaterdag 23 juni om 19u.


Meer info en inschrijven: www.bluelighthouse.be
of mail info@bluelighthouse.be


Trio Ob Scène

Op vrijdag, 29 juni ronden we het lijf!-seizoen af en verwennen jullie met een korte voorstelling: Trio Ob Scène. Nele, Bart en Carolina tonen zichzelf in dans, woord en zang. Daarna is de dansvloer van jullie en feesten we tot de laatste vertrekt. Deuren: 20u, voorstelling: 20u30. Welkom aan iedereen!


Meer info:
bloggen.be/lijf of mail nele.fonkeltjes@hotmail.com


Verwendag voor koppels

Deze dag is er om van jezelf en je geliefde te genieten. Openen, geven en ontvangen met liefdevolle aandacht. Een zintuiglijke dag vol ontspannen, bewegen, masseren, eten en meer heerlijke mekaar-verwen-momenten. Zaterdag 16 juni van 10u tot 18u. Begeleid door Bart Denys en Nele De Baets.


Meer info:
bloggen.be/lijf of mail nele.fonkeltjes@hotmail.com


Workshop zachte, energetische massages

De kracht van zachtheid ervaren. We leren meridiaanmassage (Geklede, zachte afstrijkmassage die spanning afvoert via meridianen), vlindermassage (subtiele lemniscaatbeweging rond ruggengraat die werkt op evenwicht en loslaten) en polariteitsmassage (weldoordachte handoplegging die energie in balans brengt).

Apart te gebruiken of te integreren in andere massages. Geen ervaring vereist.

Deze dag vindt plaats op zondag 24/6 van 9:30u tot 17:30u.

Meer info: www.integrama.be of contacteer Andrée Borguet via e-mail op info@integrama.be


 Vrije dansavonden

De dansvloer als speeltuin en labo voor creatieve en interactieve experimenten! We starten de avond met een geleide opwarming, die je in je wortels, centrum en lijf trekt. Daarna dansen we op de meest uiteenlopende muziek. Uitgelaten, ingetogen, innig zacht of keihard, maar altijd vanuit de zielsvolle plek van authentieke aanwezigheid. Waves op zaterdagen, 2 en 16 juni van 20u tot 23u.
 

Thee, water en een lekkere versnapering staan ter beschikking. Welkom aan iedereen! (vrije bijdrage).


Meer info:
bloggen.be/lijf of nele.fonkeltjes@hotmail.com


Erotische dans voor vrouwen


Danscursus voor vrouwen die zin hebben in zichzelf. Deze workshop is een exploratie van jezelf als succulente vrouw. Er worden geen pasjes aangeleerd. We vertrekken vanuit opwindende oefeningen en bewegingen en brengen deze op onze eigen manier tot een dansante en persoonlijke uitdrukking.
 

Data: 25/5 - 1/6 - 8/6 - 15/6 - 22/6, telkens van 20u tot 22u. 

Prijs per reeks: 75 euro

Meer info:
bloggen.be/lijf of nele.fonkeltjes@hotmail.com


Naaktmodel-schetssessie


Op zaterdag 2 juni, van 14u tot 17u, poseren Bart en Nele in dansante, creatieve en innige variaties. Een unieke kans om beweging en intimiteit tussen twee mensen in jouw schetsen te vatten. Welkom aan iedereen, beginner of gevorderde in tekenen naar levend model. 
 

Bijdrage: 20 euro 

Meer info: bloggen.be/lijf of nele.fonkeltjes@hotmail.com

 

Neem voor meer informatie contact op met de lesgever of organisator van de activiteit.

 

De Aum-ruimte verhuurt volledige ingerichte, polyvalente ruimtes aan de vaart in Leuven vanaf 45 euro per dagdeel (3u). Er is ruime parking vlakbij en interessante kortingen + gratis advertentieruimte bij INImail voor huurders van reeksen.

Bezoek voor meer informatie onze website www.aumruimte.be, bel naar coördinatrice Lea op 0479415900, of mail ons: info@aumruimte.be.

 

  

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy