Workshop Voice Dialogue

Voice Dialogue instituut, Tienen (B)

21/05/2012

Trefwoorden: Voice Dialogue, Voice Dialogue Instituut, Innerlijke Criticus, subpersoon

 
 
Voice Dialogue: De Innerlijke Criticus
Workshop op vrijdag 15 & zaterdag 16 juni 2012
Theo Verbinnen
www.voicedialogue.be  /  www.theoverbinnen.be
__________________________________

Wat is de innerlijke criticus?
 
De Innerlijke Criticus is de subpersoon in jezelf, de innerlijke stem die kritiek geeft op wie je bent, wat je doet of hoe je eruit ziet. "Jij doet het altijd fout", "Je ziet er niet uit" "Je bent te dik" " De anderen zijn veel slimmer dan jij" "Het is logisch dat niemand jou leuk vindt" enzovoort... Deze subpersoon is als een achtergrondgeluid dat steeds aanwezig is. De gevolgen van een sterke Innerlijke Criticus zijn: negatief zelfbeeld, onzekerheid, faalangst, gedeprimeerdheid, psychische verlamming. Als je de Innerlijke Criticus beter leert kennen dan weet je dat deze stem er eigenlijk is om jezelf te beschermen tegen ontgoocheling en falen. Hoe beter je deze stem leert kennen, hoe meer je de kans krijgt om je innerlijke systeem te wijzigen en de impact van de Innerlijke Criticus te verminderen. Je onzekerheid neemt af, je zelfvertrouwen neemt toe. In deze workshop ga je samen met anderen aan de slag om je eigen Innerlijke Criticus beter te begrijpen.

Inhoud workshop
-       Uitleg over de Voice Dialogue methode.
-       Opstellen van je psychische kaart met een overzicht van de meest voorkomende subpersonen.
-       De innerlijke criticus in jezelf leren kennen.
-       Omgaan met de achterliggende kwetsbaarheid.
-       De relatie met je subpersonen en je kwetsbaarheid verbeteren zodat de Innerlijke Criticus minder heftig aanwezig is.

                  In de workshop wisselen theorie en oefeningen mekaar af.

Doelgroep
Iedereen die deze stem in zichzelf beter wil leren kennen en er anders wil kunnen mee omgaan. Er is geen voorkennis vereist van Voice Dialogue.

Aantal deelnemers & Plaats
Ik streef naar een groep van minimum 6 en maximum 10 deelnemers. De workshop vindt plaats te Tienen, Veemarkt 18. Begin om 09h30 einde om 16h30.

Tarief  en inschrijven
Het tarief voor de workshop bedraagt 195 euro, te betalen op rekening van V.D.I. vzw , Veemarkt 18, 3300 Tienen. Rekeningnummer 001-4899268-68. Inschrijven kan ook via de website: http://www.voicedialogue.be/NL/inschrijving.htm.

Kmo-portefeuille en opleidingscheques zijn mogelijk! Krijg hierdoor tot 50 % korting op de kostprijs!

Meer
info? Bel naar Theo Verbinnen op 0495/53.84.86 of mail naar theo.verbinnen@skynet.be.

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy