Enkele dagen vakantie in Het Stiltehuis

Het Stiltehuis, Fraipont (B)

01/06/2012

Trefwoorden: Stiltehuis, Fraipont, Vesder, Yola Thienpont

 
Kan je deze e-mail niet lezen? Klik dan hier.

 

Nieuw!
Enkele dagen vakantie in Het Stiltehuis

 

 

Zin in een korte vakantie in een groene omgeving? Ben je graag in de natuur? Hou je van rust en stilte in een inspirerende omgeving? Wil je jezelf even laten verwennen? En vind je het aangenaam om samen met anderen te eten aan de gastentafel?

Kom dan enkele dagen naar Fraipont, in de vallei van de Vesder en verblijf bij ons in een gastenkamer of in het zomerverblijf achteraan in onze tuin.

In juli en augustus stellen we Het Stiltehuis open voor gasten, die in een rustgevende omgeving enkele dagen vakantie willen nemen.

Genieten van de natuur kan in onze grote tuin en in de mooie omgeving van de vallei van de Vesder. Informatie over wandelingen en uitstappen in de buurt is beschikbaar.

Meditatief boogschieten of intuïtief schilderen met begeleiding is mogelijk mits bijkomende vergoeding. Het creatieve atelier is na afspraak toegankelijk mits vergoeding van de gebruikte materialen.

Wil je meer informatie, zie www.hetstiltehuis.be/ons-aanbod/themaweekends. Of bel ons op onderstaand nummer.

Stilteweken zijn er in juni en opnieuw vanaf september, voor meer informatie zie http://www.hetstiltehuis.be/ons-aanbod/stilteweek.


Van harte welkom!
Yola & Guy

 

 
 
 
   
   

 

www.hetstiltehuis.be tel. 0473 630 627

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy