Cheiron opleidingen 2012

Cheiron, Diest (B)

04/07/2012

Trefwoorden: Cheiron, mindfulness, heartfulness, hartmeditatie

 

Kunt u dit bericht niet naar behoren lezen, klik dan hier.

     
 

Jaaropleidingen Cheiron

 

Een overzicht van het programma 2012

 

Jaaropleiding "Op weg naar je Zelf"

Zes ervaringsgerichte weekends waarin we leren contact te maken met ons diepste spirituele Zelf dat verscholen ligt achter het moeilijk doordringbare lagere zelf, het ego en het masker. Het zijn juist deze drie psychische "lagen" die maken dat we aan de buitenwereld niet ons echte ik (durven te) tonen en dat we vele zaken verborgen houden. Deze opleiding laat je de weg ervaren om je definitief te bevrijden van alle ballast..
Ze staat open voor iedereen die op zoek is naar zichzelf en de behoefte voelt om in contact te komen met diepere lagen in zichzelf. Er worden niet alleen diepgaande inzichten aangereikt, maar ook word je aangemoedigd en ondersteund om ze te integreren in je leven.
Gezien er tal van werkmiddelen worden aangereikt, is deze opleiding tevens waardevol voor hen die reeds actief zijn in de wereld van therapie en coaching.
Start in september 2012 met einde mei 2013.

Voor meer info ga naar onze website

 

Jaaropleiding "Van mindfulness naar heartfulness"

Zes ervaringsgerichte weekends die je leren om met de "mind" in het hier en nu steeds met volle aandacht aanwezig te zijn om nadien de focus te verdiepen naar het met volle aandacht aanwezig zijn bij het hart. Echter, nagenoeg ieders hart heeft in de jeugd dan wel in de loop van de jaren kwetsuren opgelopen waardoor we ons hart zijn gaan sluiten. Emoties werden niet toegelaten, onderdrukt, vergeten,… en dit zette zich ook vast op het lichaam: spieren spannen zich aan, bepaalde delen van het lichaam worden hard, vast, onbeweeglijk…. Net daarom is deze opleiding erop gericht om het hart zachtjes opnieuw te openen via lichaamswerk (stretching, dans, beweging, ritme, muziek, adem). Emoties komen vrij en we komen tot inzicht in onszelf. De spirituele dimensie, het leven in het nu en de hartmeditaties, zullen ons helpen dieper tot onszelf te komen en de rijkdom van ons wezen zichtbaar te maken..
Start in september 2012 met einde april 2013.

Voor meer info ga naar onze website

 

 

Een overzicht van het programma 2013 - 2014

Jaaropleiding "Werken met de karakterstructuren"

Jaaropleiding symboolcommunicatie in kinderen- en jongerenbegeleiding

Jaaropleiding omgaan met seksualiteit in een therapeutische relatie

Jaarreeks kunstzinnige therapie

 

 

Onze traditie getrouw kaderen al onze opleidingen in de transpersoonlijke visie met ruime aandacht voor de spirituele dimensie.

 

 

Maatschappelijke zetel: Vervoortplaats 13 B-3290 Diest - tel. 0032 13/32 68 07

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy