Life Journey

Bart Denys - Life Journey

09/03/2007

Life Journey

www.lifejourney.be
Je kan bij Life Journey terecht voor:

* individuele begeleiding en coaching: met lichaamswerk en holistische massage, energetische healing en sjamanisme, kunstzinnige begeleiding, relatiebegeleiding,...

* workshops: persoonlijk meesterschap, dans, sjamanisme, lichaamswerk,...

Een greep uit de aangeboden workshops:

* Vuurceremonies bij volle maan

* Verbind je hart met je buik - bodywork dag

* Dance of the Four Winds - dansworkshop

* Korte opleiding holistisch bodywork

>>> neem gerust een kijkje op onze site voor meer info over data en

inhoud! - www.lifejourney.be

Visie Life Journey

Life Journey staat voor een geïnspireerde no-nonsense aanpak, en benadert de mens holistisch, rekening houdend met de fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveau's van mens-zijn, binnen zijn of haar levens-kader (maatschappij, cultuur, werk, familie, gezin, relaties,...)

Iedere mens heeft een unieke 'Life Journey', een individuele mythische reis, gebaseerd op unieke waarden en kwaliteiten. Iemand die in zijn of haar levensmissie stapt is zich bewust van de eigen kracht, neemt verantwoordelijkheid op voor zichzelf, is enthousiast en vol passie, heeft respect voor ieders waarden en overtuigingen en is een inspiratie voor de omgeving.

De manier waarop elk individu, zichzelf en de wereld waarneemt, bepaalt in grote mate de manier van handelen, werken, communiceren, denken, voelen, ... Deze persoonlijke mythische kaart is gekoppeld aan ervaringen en inprentingen in het onderbewuste.

De workshops en begeleiding zijn erop gericht een nieuwe mythische kaart te ontwikkelen. Oude verwondingen worden dan 'sacred wounds', die eens ze geheeld zijn meer kracht, vitaliteit en liefde kunnen brengen. Zo is het makkelijker om met succes je eigen levens-  of zielspad te betreden.

Bart Denys

De drijvende kracht en inspirator van Life Journey is Bart Denys. Hij is sinds 1994 actief als coach en trainer. Zijn missie is mensen inspireren tot een creatieve, pro-actieve en passievolle manier van zijn, in evenwicht met zichzelf, anderen en de wereld. Als coach en bedrijfstrainer legt hij de link tussen body, mind en spirit. Via een geïnspireerde no-nonsense aanpak, coacht hij mensen naar meer persoonlijk meesterschap, verbonden met hun levensmissie en met respect voor diversiteit op cultureel en sociaal vlak. Zijn begeleiding is erop gericht nieuwe modellen aan te reiken, die de perceptie zo veranderen, dat limiterende overtuigingen omgezet worden in bronnen van kracht, creativiteit, efficiëntie, mededogen,... Deelnemers zijn dan in staat om met meer succes in hun levensmissie te stappen. Hij is ervan overtuigd dat het leven van mensen die hun missie, hun 'soul journey' volgen, rijk, liefdevol, gezond en vervullend is.

 

www.lifejourney.be - bart@lifejourney.be

Lavoordestraat 26 - Wingene

051-696 223 en 0479-279403

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy