Zonnevlecht Academie verzorgt extra studiereis NLP Practitioner Training in Spanje

Zonnevlecht International, Hamont-Achel (B)

23/06/2012

Trefwoorden: NLP Practitioner, Zonnevlecht Academie, neurolinguistisch, Hondon de las Nieves

 

 
Wegens grote vraag heeft Zonnevlecht Academie
een extra Studiereis NLP Practitioner Training gepland in Spanje
van 30 augustus t/m 7 september 2012
 
 
 
Zonnevlecht Academie verzorgt een 9-daagse reis met opleiding NLP Practitioner Training in Spanje incl. GRATIS vliegreis & overnachtingen

Verleg je grenzen: een andere omgeving nodigt meer uit!
Neurolinguïstisch programmeren (NLP) is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Zoals gezegd: Scholing in communicatie is de snelste manier van ontwikkeling (Jim Rohn) En dat tijdens heerlijk genieten en ontspannen in de Spaanse zon en cultuur.

De opleiding NLP en Spanje is de ideale combinatie van vakantie en het verwerven van zelfinzicht.

Krijg meer inzicht in jezelf en over de manier waarop je communiceert
De taal die wij speken is een vertaling van de ervaring die we meemaken of meegemaakt hebben. Afhankelijk van de woordkeuze en de intonatie die er gebruikt worden geven we de boodschap van de ervaring zo duidelijk mogelijk weer. De hoop is dat de ander me begrijpt en daar iets mee kan. Hoe belangrijk is taal, woordkeuze, houding en intonatie en hoe kan je daar gebruik van kan maken. Je weet hoe je kunt veranderen als je dat wilt.

De inzichten en technieken zijn zowel privé als op het werk toepasbaar
Als therapeut of dokter of in welk beroep dan ook wil je graag zo veel mogelijk informatie in een zo kort mogelijke tijd. Bovendien wil je ook graag een diepgang krijgen in het gesprek dat er op volgt. De reden is duidelijk: Hoe kan ik de behandeling zo goed mogelijk laten aansluiten bij de persoon die voor mij zit zodat het resultaat optimaal is. Ook in het zakelijke leven wil je graag zo snel mogelijk duidelijke informatie in korte tijd, tijdens vergaderingen, werkbezoeken etc. Je leert beter en effectiever communiceren met jezelf en met anderen.

Sta positiever in het leven en realiseer je doelen!
In de NLP Practitioner opleiding zal jijzelf ook centraal staan. Het zal duidelijk worden hoe je zelf in het leven staat en hoe jij hierin tot je recht komt. Tijdens de opleiding leer je je leven bewuster vorm te geven en zal je in staat zijn je doelen makkelijker re bereiken.

Communicatie en persoonlijke ontwikkeling staan in de opleiding centraal!

Certificering: Na het volgen van de NLP Practitioner opleiding krijg je het NLP Practitioner certificaat van de American Board of NLP (ABNLP) en International Humanistic neurological Psychology (IHNLP).

De opleiding NLP Practitioner Training kost in Nederland & België € 1.650. Voor dezelfde prijs kunt u deze opleiding volgen incl. vliegreis + belastingen, overnachtingen, 2 maaltijden en lesmateriaal.

Cursustijden: De cursustijden zijn dagelijks van 8.00 uur tot 14.00 uur

Docenten
Grondleggers van NLP zijn Bandler, Grinder, Baetson, Satir, Erickson, Dilts. Zij hebben allemaal les gegeven aan een aantal grote namen als Tad James, John Overdurf, en Julie Silverthorn. Docent Henk Beljaars is 1 van de 4 Master Trainers, die geïnstalleerd zijn in Nederland door John Overdurf en Julie Silverthorn. Docente Carla Beljaars wordt dit jaar geïnstalleerd als Master Trainer.

Locatie
Hondón de las Nieves is een gemeente van de Spaanse streek Vinalopó Medio, in de provincie Alicante, in de regio Valencia. De cursuslocatie ligt in een urbanisatie. Dit alles ligt in een vallei op 30 kilometer van Alicante, 80 km van Benidorm. Om de karakteristieke dorpjes zijn overal wijngaarden, olijfbomen en amandelbomen te vinden. De flora en fauna hier in deze streek zijn werkelijk overweldigend.
Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Zonnevlecht,
via tel: + 32 (0)11-391700 of mailen naar
info@zonnevlecht.com.

Vertrek: 30 augustus 2012 - 7 september 2012
Kosten: € 1.650
9-daagse reis met opleiding NLP Practioner Training
incl. vliegreis + belastingen, overnachtingen, 2 maaltijden en lesmateriaal
In de vrije tijd is er gelegenheid om u te ontspannen door middel van massage's, zwemmen en modderbad (dit is geheel gratis). Tevens zullen er een aantal excursies worden georganiseerd in de omgeving waaronder een bezoek aan de authentieke Spaanse avond.
Bij alle overnachtingsplaatsen kunt u gebruik maken van het zwembad.

www.zonnevlecht.com
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy