Juli 2012: healingconcerten, vakantiesessie en zomeravond lichaamswerk

Aum-ruimte, Leuven (B)

01/07/2012

Trefwoorden: lichaamswerk, vakantiesessie, zomeravond, healingconcerten

In juli worden de volgende activiteiten georganiseerd in de Aum-ruimte in Leuven: Healingconcerten, vakantiesessie energetisch lichaamswerk, zomeravond emotioneel lichaamswerk...


Vakantiesessie energetisch lichaamswerk met Leen D'Hulster

Op dinsdag 10 juli van 20u tot 22:30u: vakantiesessie ter kennismaking of als onderhoud. Om tijdens de lange vakantieperiode niet helemaal stil te vallen, organiseer ik vakantiesessies, die los van elkaar kunnen gevolgd worden. Voor deze avonden is geen inschrijving vereist, iedereen is welkom, met of zonder ervaring. Het is een unieke kans om kennis te maken met mij en mijn manier van werken.


Meer info:
www.leendhulster.be of mail info@leendhulster.be


Zomeravond emotioneel lichaamswerk met Dymfna De Leeuw

Als je verlangt: meer in contact komen met je gevoelens, bewuster te luisteren naar je lichaam, je spontaniteit, kracht en levenslust te mogen ervaren, anders om te gaan met spanningen en stress DAN ben je van harte welkom op een zomeravond op donderdag 19 juli en/of 23 augustus, telkens van 19:30u tot 22:00u. Voor al wie een avond tijd en aandacht aan zichzelf wil schenken: van harte welkom!


Meer info:
www.desprankeling.be of mail dymfna.deleeuw@skynet.be


Healingconcerten met de Secret Solfeggio Frequencies

Deze zeer oude frequentieschaal is een onderdeel van een zes-tonige schaal van opeenvolgende elektromagnetische frequenties. Deze frequenties zijn niet nieuw, maar zeer oud. Het schijnt dat de kracht hiervan in de kerk al veel langer bekend was, maar geheim gehouden werd.

Via etnische instrumenten zoals didgeridoo's, shamanendrum, gong, love fluiten, fujara's, hulusi, shakuhachi, oceandrum, spleettrommel, calimba, talkingdrum, udu, rainstick, clapsticks en boventoonzingen breng ik trillingen en healing in een reeks van 7 concerten. Het volgende concert vindt plaats op zaterdag 14 juli om 19.00 uur.


Meer info en inschrijven: www.bluelighthouse.be
of mail info@bluelighthouse.be


 

Neem voor meer informatie contact op met de lesgever of organisator van de activiteit.

 

De Aum-ruimte verhuurt volledige ingerichte, polyvalente ruimtes aan de vaart in Leuven vanaf 45 euro per dagdeel (3u). Er is ruime gratis parking vlakbij en er zijn interessante kortingen + gratis advertentieruimte bij INImail voor huurders van reeksen.

Bezoek voor meer informatie onze website www.aumruimte.be, bel naar coördinatrice Lea op 0479415900, of mail ons: info@aumruimte.be.

 

  

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy