Comra-Therapie. Een nieuwe holistische behandelwijze voor ziekte en preventie

Steven Somsen, Rotterdam (NL)

24/07/2012

Trefwoorden: Delta Laser, ultrageluid, infraroodlaser, magnetisme

 

 
logo
coMra-Therapie met de Delta Laser
Een nieuwe holistische behandelwijze voor ziekte en preventie

 

 

De nieuwe Delta Laser is een uniek apparaat dat voor het eerst de vier stralingsenergieën - infraroodlaser, kleur, magnetisme en ultrageluid – combineert in een samenhangende en gerichte boodschap aan het lichaam. We noemen deze boodschap coMra-Therapie, wat staat voor coherente multi-radianties.

Zowat 45 jaar geleden werd een complementaire behandelwijze voor ziekte en preventie ontwikkeld die vandaag bekend staat onder de naam Low Level Laser Therapy (LLLT). De veiligheid ervan is inmiddels voldoende uitgeprobeerd en getest in laboratoria, ziekenhuizen en particuliere woningen over de hele wereld. coMra-Therapie voegt aan LLLT verder nog magnetisme, ultrageluid en LED's toe wat de technologie op een geheel nieuw niveau brengt.

coMra-Therapie is natuurlijk, niet-invasief en kent geen bijwerkingen. De technologie is zo ontworpen dat het vermogen van het lichaam om op natuurlijke wijze te genezen niet wordt belemmerd, maar dat er integendeel wordt samengewerkt met de innerlijke heler. Het lichaam wordt met andere woorden gestimuleerd in datgene waar het zelf het meest geschikt voor is, namelijk zichzelf te genezen.
Hoe werkt het?
De infraroodlaser is een lage-intensiteitslaser die o.a. energietekorten in zieke cellen herstelt door het versnellen van de enzymatische synthese van ATP. In combinatie met magnetisme wordt dit effect nog eens 2 à 3 keer versterkt. De gekleurde LED’s activeren met name in de huid gelegen delen van het zenuwstelsel, het immuunsysteem en het endocriene systeem door het initiëren van neurochemische boodschappercascades. Ultrageluid zorgt voor een zachte mechanische impuls en versnelt de processen die gestart zijn door de andere drie componenten van coMra-Therapie

 

Het product

 
De Delta Laser is compact, handbedienbaar en uitgerust met 4 terminals of opzetstukken. Voor de meeste behandelingen is de Medische terminal de belangrijkste. Daarnaast is er een Sonde, een Meridiaan en een Esthetische terminal. De Delta zit in een compacte koffer en is uitgerust met een batterij (voor 22 uur mobiel gebruik), een adaptor en een autolader. 
Toepassingen
 
De Delta is zeer veelzijdig en gaat vergezeld van een Gebruikersgids met 200 voorbeeldbehandelingen.
 
De laser kan gebruikt worden voor systemische behandelingen voor preventie, vitaliteit of herstel na operatie of ziekte.
Er zijn ook specifieke behandelingen voor lichte tot chronische en/of ernstige ziekten zoals longziekten, maag- en darmziekten, gynaecologische aandoeningen, nierziekten, dermatologische aandoeningen. Daarnaast zijn er toepassingen in acupunctuur en reflexologie.

 

 

Of je nu een gewoon iemand bent, een leek zonder medische kennis, maar met de wens meer verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid en die van je familie en huisdieren.
Of
- een arts bent,
- therapeut,
- tandarts,
- schoonheidsspecialist(e),
- dierenarts of
- professioneel met planten werkt.
 
De genezende werking van coMra-Therapie is er voor iedereen.

Prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar (zie ook de websites)

Voor nadere informatie en inlichtingen:
Caroline: +32 472 68 38 01 of
caroline@radiant-life-technologies.com
Steven: +31 10 341 24 17 of +31 6 54 308 195 of
steven@comra-therapie.nl
Kijk op website
www.comra-therapie.nl en www.radiant-life-technologies.com
Volg ons op twitter: comra-therapie
Voor een uitleg over de werking van de vier radianties van coMra-Therapie kijk op youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=gqgG1Pw0tlo


De Delta Laser is gecertificeerd en voldoet aan ISO 13485:2003, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 en ISO 14971:2007
 
logo

geautoriseerde vertegenwoordigers van Radiant Life Technologies:
België: 0472-683801;
caroline@radiant-life-technologies.com
Nederland: +31 (0)10 341 24 17 of +31 (0)6 54 308 195;
steven@comra-therapie.nl
www.comra-therapie.nl en www.radiant-life-technologies.com
 
 


Print / PDF versie

coMra-Therapie - 's Gravendijkwal 73 A, Rotterdam, NL-3021 EE, Nederland

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy