The New Teaching

Samtati, Duffel (B)

07/07/2012

Trefwoorden: Samtati, TNT, schoolmanagement, pedagogiek

 

 NASCHOLINGSAANBOD
 
T h e  N e w  T e a c h i n g (TNT)
 
Mijn visie, missie en passie omgezet in 'THE NEW TEACHING' (TNT), een uitgebreid programma voor leraren en schoolmanagement staat nu op de website www.samtati.com.
Ik benader lesgeven vanuit een invalshoek die nog niet echt ingeburgerd is, maar waar leraren en schoolmanagement wel naar op zoek zijn.
 
Teaching by being is bestemd voor leraren die worstelen met moeilijke klassituaties en daarbij verlangen om met méér plezier en met méér impact hun werk te doen.
Van-Zelfmanagement tot schoolmanagement is bestemd voor directeurs die af te rekenen hebben met een broos evenwicht tussen een omvangrijke maatschappelijke opdracht en een kwaliteitsvol privéleven en daarbij verlangen om een krachtig en inspirerend schoolmanagement te implementeren.
 
Het concept en de werkwijze heb ik zelf uitgewerkt tijdens mijn jarenlange loopbaan in het onderwijs als leraar, coördinator en directeur, en tijdens de individuele en groepssessies die ik begeleid.
Beide nascholingen maken deel uit van een omvangrijker programma The New Teaching (TNT). TNT biedt individuele coaching en groepsprogramma’s zoals o.a. onderwijsopstellingen aan. De opleidingen spelen in op de huidige trend om méér te gaan leven vanuit ZIJN en dus ook onderwijs aan te bieden vanuit ZIJN.
Het is de bedoeling dat The New Teaching (TNT) uitgroeit tot een brede beweging die inspirerende impulsen aan het onderwijslandschap kan geven.
 
The New Teaching (TNT) zal op 23 september 2012 voorgesteld worden op de Gezondheidsbeurs in Antwerp Expo. De gezondheidsbeurs omvat vier beurzen waaronder De kinderwijze beurs en De beurs voor levensenergie. Je bent alvast uitgenodigd.
 
Mijn expertise in Teaching by being en Van-Zelfmanagement stel ik graag ter beschikking van anderen.  
 
Als je graag tijdig op de hoogte gehouden wordt van het aanbod van THE NEW TEACHING (TNT), stuur dan een bericht 'Graag op de hoogte THE NEW TEACHING' via onderwijs@samtati.com en ontvang het volledige programma vrijblijvend in je mailbox.
Ondertussen kunnen leraren alvast deelnemen aan basismodule 1 TEACHING BY BEING op maandag en dinsdag 20 en 21 augustus 2012.  Zo kun je het schooljaar starten met een stevige basis. 
 
Tweedaagse workshop (basismodule 1)
of
Lesgeven vanuit ZIJN, hoe doe je dat?
 
 
Scholen kunnen me uitnodigen om deze workshop in de school te geven. Individuele leraren kunnen bij me terecht voor pedagogische coaching en directies voor VIP-coaching.

 
Praktisch
Data en uren
20 en 21 augustus 2012
Maandag: van 10 tot 17 u
Dinsdag: van 10 tot 16 u
Onthaal van 9.30 u tot 10 u
 
Tarief
€ 190 (drankpauzes, versnaperingen en lichte lunch inbegrepen)
Betaling bepaalt de volgorde van inschrijving
Na inschrijving krijg je de betalingsmodaliteiten toegestuurd.
 
Inschrijven via
- 0493 247 547 of 015 31 54 81.
 
Plaats
The Great White Whale Center,Jozef Reusenslei 182 in 2150 Borsbeek
 
Begeleider
Hilde Van Bulck Wie ben ik?
Samtati, Huis Van Bewust-zijn
 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy