Augustus 2012: trancedans, healingconcert, vakantiesessie en zomeravond lichaamswerk

Aum-ruimte, Leuven (B)

31/07/2012

Trefwoorden: lichaamswerk, vakantie, trancedans, healingconcert

In augustus worden de volgende activiteiten georganiseerd in de Aum-ruimte in Leuven: Trancedans, healingconcert, vakantiesessie energetisch lichaamswerk, zomeravond emotioneel lichaamswerk.


Hartenmagie Trancedans

Open avond op zondag 2 september 2012 om 19u30 en nadien een reeks van 4 avonden, telkens op de eerste zondag van de maand, in oktober, november, december en januari.

Hartenmagie nodigt je uit om door middel van jouw dans, op jouw manier uiting te geven aan je emoties, je passie, je dromen en verlangens. Geblinddoekt dansritueel op prachtige etnische en ritmische muziek uit alle windstreken, naar de magie van jouw hart! (maximaal 12 deelnemers)

Welkom! Gert & Maggie.


Meer info:
www.hartenmagie.be, bel +32 498 27 67 71 of mail hartenmagie@hotmail.com


Vakantiesessie energetisch lichaamswerk met Leen D'Hulster

Op dinsdag 7 augustus van 20u tot 22:30u: vakantiesessie ter kennismaking of als onderhoud. Om tijdens de lange vakantieperiode niet helemaal stil te vallen, organiseer ik vakantiesessies, die los van elkaar kunnen gevolgd worden. Voor deze avonden is geen inschrijving vereist, iedereen is welkom, met of zonder ervaring. Het is een unieke kans om kennis te maken met mij en mijn manier van werken.


Meer info:
www.leendhulster.be of mail info@leendhulster.be


Healingconcert met de Secret Solfeggio Frequencies

Deze zeer oude frequentieschaal is een onderdeel van een zes-tonige schaal van opeenvolgende elektromagnetische frequenties. Deze frequenties zijn niet nieuw, maar zeer oud. Het schijnt dat de kracht hiervan in de kerk al veel langer bekend was, maar geheim gehouden werd.

Via etnische instrumenten zoals didgeridoo's, shamanendrum, gong, love fluiten, fujara's, hulusi, shakuhachi, oceandrum, spleettrommel, calimba, talkingdrum, udu, rainstick, clapsticks en boventoonzingen breng ik trillingen en healing in een reeks van 7 concerten. Het volgende concert vindt plaats op zaterdag 11 augustus om 19.00 uur.


Meer info en inschrijven: www.bluelighthouse.be
of mail info@bluelighthouse.be


Zomeravond emotioneel lichaamswerk met Dymfna De Leeuw

Als je verlangt: meer in contact komen met je gevoelens, bewuster te luisteren naar je lichaam, je spontaniteit, kracht en levenslust te mogen ervaren, anders om te gaan met spanningen en stress dan ben je van harte welkom op een zomeravond op donderdag 23 augustus, van 19:30u tot 22:00u. Voor al wie een avond tijd en aandacht aan zichzelf wil schenken: van harte welkom!


Meer info:
www.desprankeling.be of mail dymfna.deleeuw@skynet.be


 

Neem voor meer informatie contact op met de lesgever of organisator van de activiteit.

 

De Aum-ruimte verhuurt volledige ingerichte, polyvalente ruimtes aan de vaart in Leuven vanaf 45 euro per dagdeel (3u). Er is ruime gratis parking vlakbij en er zijn interessante kortingen + gratis advertentieruimte bij INImail voor huurders van reeksen.

Bezoek voor meer informatie onze website www.aumruimte.be, bel naar coördinatrice Lea op 0479415900, of mail ons: info@aumruimte.be.

 

  

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy