The New Teaching

Samtati, Duffel (B)

03/08/2012

Trefwoorden: Samtati, The New Teaching, Hilde Van Bulck, The Great White Whale Center

 

 

 AANBOD
 
T h e N e w   Te a c h i n g (TNT)
Het schooljaar starten met een stevige basis?
 TNT ook al tijdens de zomervakantie!

The New Teaching (TNT) benadert lesgeven en onderwijs vanuit een invalshoek die nog niet echt ingeburgerd is, maar waar leraren, leerlingen en schoolmanagement en ouders wel naar op zoek zijn.

Het concept en de werkwijze heb ik zelf uitgewerkt tijdens mijn jarenlange loopbaan in het onderwijs als leraar, coördinator en directeur en tijdens de individuele en groepssessies die ik begeleid.

The New Teaching (TNT)
is een omvangrijk programma dat zowel individuele pedagogische coaching als groepsprogramma's voor onderwijs aanbiedt. The New Teaching bevat heel wat mogelijkheden en troeven voor leraren, maar ook voor het management en het schoolteam.

Teaching by being is bestemd voor leraren die worstelen met moeilijke klassituaties en daarbij verlangen om met méér plezier en met méér impact hun werk te doen.

Van-Zelfmanagement tot schoolmanagement is bestemd voor directeurs die af te rekenen hebben met een broos evenwicht tussen een omvangrijke maatschappelijke opdracht en een kwaliteitsvol privéleven en daarbij verlangen om een krachtig en inspirerend schoolmanagement te implementeren.

De opleidingen spelen in op de huidige trend om méér te gaan leven vanuit ZIJN en dus ook onderwijs aan te bieden vanuit ZIJN om problemen vanuit een vernieuwende invalshoek te bekijken.

Het is de bedoeling dat The New Teaching (TNT) uitgroeit tot een brede beweging die inspirerende impulsen aan het onderwijslandschap kan geven.

The New Teaching (TNT) zal voorgesteld worden op woensdag 13 september 2012 in Borsbeek en op zondag 23 september 2012 op de Gezondheidsbeurs in Antwerp Expo. De gezondheidsbeurs omvat vier beurzen waaronder De kinderwijze beurs en De beurs voor levensenergie. U bent alvast uitgenodigd. Ik stel mijn expertise in Teaching by being en Van-Zelfmanagement graag ter beschikking van anderen.
 
Op de voorstelling van The New Teaching maak je kans om een GRATIS deelname als representant bij de onderwijsopstellingen van 21 oktober en 17 november te winnen!!!

Ondertussen kunnen leraren alvast deelnemen aan de tweedaagse TEACHING BY BEING op maandag en dinsdag 20 en 21 augustus 2012.  Zo kun je het schooljaar starten met een stevige basis! Inschrijven? Klik hier. De deelnemers aan de tweedaagse maken ook kans om een GRATIS deelname als representant bij de onderwijsopstellingen van 21 oktober en 17 november te winnen!!!

   


Tweedaagse workshop
Teaching by being
of
Lesgeven vanuit ZIJN, hoe doe je dat?

   

INHOUD: Als leraar wil je het beste voor je leerlingen, maar wil je ook het beste voor jezelf? Je verdiept je in didactische werkvormen, leerstrategieën en handelingsplannen en je neemt deel aan allerhande bijscholingen. Hoe komt het dat je met je leerlingen toch niet altijd het gewenste resultaat bereikt? Je bent gewoon om daarvoor met de vinger naar de leerling te wijzen, maar wie ben jij als leraar? Waar komt je potentieel nog niet ten volle tot uiting? Heb je er al eens bij stilgestaan dat je leerlingen een collectie van prachtig opgepoetste spiegels zijn die weerkaatsen waar jij als leraar nog kan groeien? Durf jij in de spiegel kijken en je aanwezig-zijn als leraar verdiepen? Ben je bereid om de ene succeservaring na de andere te oogsten en beter in staat te zijn de leerprocessen bij je leerlingen te stimuleren? Zo word jij een levensgrote groeispiegel voor je leerlingen. De relatie leerling-leraar, het gouden hart van de klas en de school, wordt geactiveerd. Als je collega’s ook meedoen, dan vormen al de gouden harten een bezielde school en ben je klaar voor het onderwijs van de 21ste eeuw: teaching by being. Voor getuigenissen: zie website.


Praktisch
Data en uren:
20 en 21 augustus 2012
Maandag: van 10 tot 17 u
Dinsdag: van 10 tot 16 u
Onthaal van 9.30 u tot 10 u
 
Tarief:
€ 190 (drankpauzes, versnaperingen en lichte lunch inbegrepen)
Betaling bepaalt de volgorde van inschrijving
Na inschrijving krijg je de betalingsmodaliteiten toegestuurd.
 
Inschrijving en betalingswijze:
- 0493 247 547 of 015 31 54 81.
 
Plaats:
The Great White Whale CenterJozef Reusenslei 1822150 Borsbeek
 
Begeleider:
Hilde Van Bulck Wie ben ik?
Samtati, Huis Van Bewust-zijn

 


Blijf je graag op de hoogte van The New Teaching of wens je het volledige najaarsprogramma te ontvangen, stuur dan een bericht ‘graag op de hoogte TNT’.
Een collega die interesse heeft? Het zou me plezier doen als je de info doormailt.
Binnenkort verschijnt ook een boek over Teaching by being.

Scholen kunnen me uitnodigen om deze workshop in de school te geven. Individuele leraren kunnen bij me terecht voor pedagogische coaching en directies voor VIP-coaching. Onderwijskrachten bundelen, is een begeleidingstraject voor schoolteams.

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy